Leonardo most Antoninit szeretné

35

A sportmediaset.it értesülése szerint a Milan egykori trénere, Leonardo most Luca Antoninit szeretné Párizsba csábítani. Mint már arról korábban beszámoltunk a brazil szakember a Paris Saint-Germain sportigazgatójaként Mathieu Flaminit is megkörnyékezte.

Antonini ügynöke, Andrea D’Amico korábban határozottan tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint ügyfele távozna Milánóból, de Taye Taiwo érkezésével az olasz védő könnyen a kispadon találhatja magát, így elképzelhető, hogy mégis igent mond a Leonardo által kínált évi 2 millió eurós fizetésnek.

35 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kezd megint szimpatikus lenni ez a Leonardo 😀 a viccet félretéve Antonini köztünk olyan bűnbak féle, nem ő az egyetlen alibiző focistánk. De tény h nem Milan szint, szóval vigyék nyugodtan 😀 de kicsit túl van lihegve h milyen béna szegény fiú.

  • Szerintem Antoninire sok mindent lehet mondani, de azt, hogy alibizik, pont nem! Hozzáállásával az ég világon semmi gond nincs! Lelkes, küzd, hajt! Inkább képességbeli hiányosságok vannak, de az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek!

 2. Szegény Leonardo folyamatosan bizonyítja, hogy nem ért a futballhoz. Játékosként remek volt, de edzőként és most “sportigazgatóként”… Szegényt nem akarnám bántani, de Antonininél Maldini még most, 43 évesen, karosszékben ülve, papucsban, sörrel a kezében is jobb lenne…

 3. Lansky, nem értem mit beszélsz….Szerinted ki hozta a Milanhoz anno Patot, Kakát vagy Thiago Silvát. Edzőként tényleg nem jó, de sportigazgatóként remek. Egyébként én azt mondom ne adjuk el Antoninit, szerintem nem olyan gáz, mint ahogy Ti mondjátok. Én meg Taiwot nem tartom olyan jónak.

  • Már elnézést, de én az utóbbi két évet tekintem. Az általad felsorolt játékosok megszerzése nagyban neki is köszönhető, de Silvát emlékeim szerint kb. 2 és fél éve vettük meg. Talán nem ebből kellene élnie ennyi idő után. Aki azt az Antoninit, akinek botrányos szezonja volt, meg akarja szerezni, az valamit nagyon rosszul lát.

 4. Nem hittem volna,hogy ebben az életben még leírom,de ha tényleg elviszi a PSG – Leo hatására-,akkor sor kerül rá:”Grazie Leonardo!!!” 😀
  Adjuk mellé Flamini-t is és kérjük cserébe Sakho-t.Így hátul teljesen rendben lennénk,viszont ha Flamini elmegy,akkor véleményem szerint még 2 középpályás mindenképp kell a csapatba.

  Forza Milan!!!

 5. Hát vigyeeee! Sokkal nyugodtabb lennék, ha már nem lenne köreinkben. Antonini egy fék a MIlan-ban. A legfőbb védelmi hibáink forrása, leggyengébb láncszeme védelmünknek.
  itt most leonardo-t nem szapulni kell, hanem inkább megdicsérni. Már azért is, mert megszabaditana minket egy igen nagy tehertől, a másik dolog pedig, hogy mint a paris St german sportigazgatója, azt a játékost csalja magához akit tud. valljuk be, sok mindenkit a Milanból nem tudna elvinni, sőt egyetlen minőségibb játékost más csapatból se. de ez nem az ő fogyatékossága, mert nézzünk vissza a múltba, sok nagy játékost neki köszönhetünk, hanem inkább a paris st germain anyagi hátterének mondható be. megfizethető középkategóriás játékosok állnak csak a rendelkezésére. Azt teszi, amit a vezetőség megenged neki. higyjétek el, ha most ő lett volna a Chelsea új edzője, már rég elvitte volna nekik Neymart, és olyan nevek lennének a listáján, hogy csak ámulnánk…. de ott megengedhetné. A St. germain-ben pedig sokkal kisebb a büdzsé…. sokkal kisebbek a lehetőségek.
  Én sok sikert kivánok neki, hogy megtudjon egyezni a klubbal Antonini megvásárlásáról. Csá csumi bőrcsizma

 6. Vegye vigye 😀 Antoninit én nagy gyenge pontunknak tekintem…. és én is azon az állásponton vagyok h inkább az öreg zambrotta mint a fiatal eszetlen antonini….. Köszönjük meg Leo bácsinak h elviszi tőlünk! (mert remélem így lesz..) 🙂

 7. zalan98, láttad te játszani Taiwot? Szerintem a Nigériai válogatottban, a Marseille csapatában is remek teljesítményt nyújtott. Eszméletlen fizikai ereje van, olyan, ami a mi csapatunkból nagyon hiányzott már. A szabadrúgásai pedig félelmetesek.

  Antoninit nem tartod rossznak? Soha nem volt még ennyire rossz balhátvédünk. Különösen Maldini után tűnt gyenge játékosnak, de Lanskynak igaza van abba, hogy a jó öreg Paolo még most is jobb nála.

  Leo egyébként nem rossz szakember, ha játékosok felfedezéséről van szó. Sok nagy játékost köszönhetünk neki, de edzőként megbukott. A támadásban sikeres volt, de ha védelemről volt szó akkor nem ismert határt a butaságra. Antonini is ennek a termése. Sokáig Abate is az volt, de egy bizonyos Tassotti segített rajta.

  Összességében azt mondom, hogy vigyék a lehető leggyorsabban és lehetőleg minél messzebbre.

 8. Én leírom az én véleményemet a teljes Milanról. Pls kommentáljátok mit szoltok.

  Nah kezdeném a kapusokkal. Abbiatiban még 1-2 szezon benne van, Romát el kell felejteni, Amelia meg 2-3 évig még maradhat, cserekapusnak. 1-2 év múlva kell egy első számú kapus, úgy gondolom egy Sirigu, Marchetti jöhetne. Illetve harmadik számúnak egy fiatal kapust kell a Primaverából felhozni.

  A védelemben Thiago Silva rendben, több évig marad biztos pontja a csapatnak, Ignazio Abate szintén, Silva mellett pedig Sakhót tudnám elképzelni a következő idényre. Mexes nem a régi, de azért remélem beválik, ugyanez Nesta, nem bír 3-4 naponta 90 perceket lehúzni. Jövőre ugyis visszavonul. Taiwo szerződtettését nagyszerűnek látom, biztos kedvenc volt a Marseillében, és most is az. Yepes kellemes csalódás volt, életkora léttére szépen megoldja a helyzeteket. Talán 1-2 év, de inkább 1… Oddót, Bonerát el kell felejteni. Zambrotta az maradhat, Antoniniről fogalmam sincs, egyszer jó, egyszer nem…. :S

  A középpályát illetően Gattuso még 2 évig tarthatja a mostani formát, Flamini szerintem maradjon, ő jól teljesített Allegri kezei alatt. Emanuelson szintén maradjon, akár csak Ambrosini, bár nem látok benne sok játékerőt, de szerintem amikor játszik akkor szívvel-lélekkel, akár csak Gattuso. Seedorf idényének második fele kellemes csalódás volt, a Tottenham elleni meccset követően, úgy játszott mint 15 évvel ezelőtt 😀 Jövőre visszavonul, mint világklasszis. Ő csereemberként kiváló lesz a következő szezonban… Mark van Bommel ha nem túlzok 2 évig maradhat, jól osztogatja a labdákat. Annak ellenére hogy sokan ellenezték az ő szerződtetését, jól bevált úgy gondolom. El Shaarawyt nem tudom, ahogy láttam nagyon jó, de… szóval nem tudom. Remélem beválik.. Boateng végleges szerződtetése fantasztikus, ő róla nem is írok, hisz tudjátok mi a véleményem, mint nektek. 🙂

  A csatársornál még kevesebbet írok, Ibrahimovicnak úgy kéne játszania mint amikor a szezon első felében játszott. Lelkes volt, a második felében már meccs elején felrugták és nemadott semmit abíró, bevágta a durcát és nem csinált semmit. Lehet túloztam többnyire, mivel a szezon második felében is jól teljesített. Voltak jó megmozdulásai. Inzaghiba még van 1 év, fantasztikus játékos, egy példakép… Sokakat megszégyenítő módon lövi a gólokat… 37 évesen.. Paloschinak örülök…
  Pato ha nem lesz sérült, akkor kiváló szezont futhat be, Robinho is csak ő befejezőcsatárként Cassanóval borzasztó.. Apropó Cassano, csereembernek tökéletes amit nyújt…

  A következő szezonban úgy kell játszani mint idén, vagy jobban. Két év múlva nem tudom mi lesz, a rutinosok visszavonulnak, és akkor végünk lehet. De ne legyen igazam…. Az igazolásokkal teljesen elégedett vagyok, mindenképp meg kéne szerezni Danilót, Witselt, Lass Diarrát, esetleg ilyeneket… Úgy gondolom egy Mr. X érkezése felesleges, bal oldalra minek… Esetleg jöhetne abból a pénzből Sandro, Witsel, Danilo, az Udinesés Asamoah. 🙂

  Úgy gondolom hogy ismét bajnokok leszünk, BL-ben szerintem elődöntő lesz a végállomás. Olasz szuperkupát lazán hozzuk, odaverjük az Intert megint, illetve a bajnokságban ismét oda-vissza. Remélem Galliani és Berlusconi is így gondolkozik mint én, de a lényeg h a legjobbat válasszák. 😀

  Ennyi is lenne.. 😀

  • T.Silva tárgyalt a Barcelonával a továbbiak során várja a két klub megállapodását. Oddó, ha megfelelő ajánlatot kap elmegy, Bonera meg maradjon mert két lábas és a védelem minden posztján bevethető. Antonini nem valószínű, hogy Taiwo mellett sokat fog focizni, különben bal hátvédnek ott van még Zambrotta,Emanuelson és Bonera. A szezon végén menni akar Yepes, Seedorf, V.Bommel,Ambrosini, Inzaghi.

 9. Dani027, hiányzik a csapatunkból nagy fizikai erő…Kezdem csak sorolni: Gattuso, Ibrahimovic, Onyewu (volt), én sokkal inkább a játéktudást tartom előre, mint azt, hogy ki mennyit nyom ki fekve. Rendben, Taiwo tényleg jó vétel volt, de ne írjuk le Antoninit. Bevallom nem volt lehetőségem nézni a mostani szezont, mert a köcsög DigiTV megvette a Serie A, de olyan 10-15 perces összefoglalókat láttam mindig.

  Szóval azt szeretném mondani, hogy amikor láttam Antoninit a 2009/10-es szezonban, Ronaldinho mögött kitünő volt és nem hiszem, hogy ennyit romlott.