Ganso helyett Danilo az új célpont?

25

Az AC Milan vezetői már régóta szeretnék Milánóba csábítani Paulo Henrique Gansót, de a La Gazzetta dello Sport legújabb értesülése szerint mostanra a szintén a Santosban játszó Danilo Luiz da Silva vált a piros-feketék első számú célpontjává.

A találgatások szerint a Milan vezetői nemcsak a magas vételár miatt gondolhatták újra Ganso leigazolását, hanem elképzelhető, hogy Stephan El Shaarawy érkezése is közrejátszott benne.

Gansóhoz hasonlóan azonban Danilo megszerzése sem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen nem rendelkezik uniós útlevéllel, valamint játékjogának 37,5%-át a Santos, 37,5%-át egy ügynökség (DIS), és a fennmaradó részt pedig előző klubja, az América (MG) birtokolja.Tegnap szintén a Gazzetta adta hírül, hogy a Milan már megállapodott Danilo januári klubváltásáról, míg mindeközben a Santosnál azon munkálkodnak, hogy a kiváló játékos teljes egészében a brazil klubé legyen.

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jöjjön, ő valóban jól jönne nekünk. Őt is nagy tehetségnek tartják.

  Amúgy igaz, hogy a braziloknak itt a Milanban jól mennek a dolgok, de miért csak ott Brazíliában nézelődünk? Miért nem lehet Európában? Annyi fiatal tehetség van és ráadásul az útlevél sem lenne problem. 😀

 2. jobb lenne mint a ganso mert támadó kp-ből elég sok van a milanban és én boatengre jövőre is alapemberként számítanék!

 3. Jó lenne ha már végre el tudnák dönteni hogy jön-e Ganso vagy sem….kicsit kezd uncsi lenni a körülötte lévő hajcihő

  • Ennek a témának a nézettsége lassan übereli a Barátok Közt nézettségi adatait. Szerintem erre hajtanak. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 4. Sok támadó középpályás? Én csak Boatenget tudnám mondani, de az ő játéka visszavontabb szerepkörben még jobb. Egy klasszikus irányító még hiányzik, mert enélkül nem lesz ész a csapatban. Boa sérülések esetén képes a csatárok mögött játszani, de ő inkább lendületet mint kreativitást tud a játékunkba vinni. Ganso érkezése egyébként sem jelentené a ghánai kihagyását. A csapatunknak jelenleg egy irányítója van ő pedig El Shaarawy. Ki tudja mennyit tud… Szerintem remek játékos lesz, de jelenleg még nem elég érett. Egy Fabregassal és Boatenggel támogatott középpálya természetesen elbírná őt is. 😀 Egyébként Danilo is jó játékos, és nagy erősítés lenne számunkra.

 5. Támadó középpályás?
  Kevin-Prince Boateng, Clarence Seedorf és Robinho. 🙂
  Seedorf tud támadó-kp-ben is, és a kp-ben is szélen, Robinho meg csatár vagy a két csatár mögött..

  • seedorf lassú
   robinhora én meg csere ként számítanék
   boateng szerintem kicsit visszavontabb szerepkörben kellene hogy játszon. olyan labdaszerző játékos ként aki megállítja a támadásokat. mint anno gattuso

   • lehet ott is jo lenne boateng de ne akard gattusová csinálni me kurvára nem ugyanaz a stílusuk felépítésük és a posztjuk sem amugy gatta elég jo éven van tul de azt nem vitatom h jövöre nem lesz sehol

 6. Seedorf is kényszermegoldás azon a poszton. Ő a trequartista mögött a legjobb. Szerintem egyedül a FIFA-játékokban nevezik őt irányítónak. Boateng ugyebár kevés fazonszabásznak, de kényszermegoldásnak tökéletes. Robinho????? Ha képes lenne passzolni vagy lőni akkor tökéletes TK lenne. Akkor már inkább Cassano. Szóval még mindig ott tartunk, hogy nincs bejáratott irányítónk, mert vannak játékosok akik képesek bejátszani azt a posztot máshol hasznosabbak.
  Egyedül El Shaarawy játékszervező, de a hatékonysága kétséges. Látta őt már valaki játszani? Vagy Milan mezben? Majd a felkészülési meccsek során kiderül mennyire számíthatunk rá.

 7. Danilo jelenlegi ára a transfermarkt.de alapján 5 millió, míg Ganso ára 18 millió !! A Santos vezetősége a csillagokat is akarja? én azt mondom ha Ganso jön max 30 milla, és télen jöjjön Lucas 😛 bár neki nyáron elvileg itt kell lennie 😀

 8. Ha tetszik ha nem Allegri mester a KTK poszton (2 csatár mögött középen) több játékost is szokott játszatni attól függetlenül, hogy az-e a valódi posztjuk vagy nem. Seedorfot, Boatenget, Cassanot és Robinhot is. És ha valószínűleg El Shaarawy is ott játszhat a jövőben, az pontosan 5 fő. Mondjuk Seedorfot, Robinhot, Boatenget máshol is játszatta már.

  • Persze, hogy játszatta őket ott. Azon egy szerű okból kifolyólag, nincs a keretben igazi irányító, talán csak Seedorf, de ő öreg. Cassano szerintem jó lenne, de ha benne irányítóként gondolkozna a csapat akkor lehet, hogy most csatárnevek röppennének fel a sajtóban nem? Boateng egy amolyan box-to-box középpályás,kicsit inkább támadó szellemű, de képes jól védekezni is. Robnhot mint irányító szerintem vicc, egyébként ugyanaz mint Cassanonal, El Shaarawy meg fiatal még ,hogy állandó kezdő legyen. Szóval a lényeg hogy tányleg játszatta őket de ezek mind kényszer megoldások voltak.

   • Egyet értek veled. A Milannál mostanság elég sok a kénszermegoldás. Kb a fél csapat. 🙂 Remélem ez a jövőben mérséklődni fog és mindenki a számára legeredményesebb poszton fog játszani. Perzse olyan soha nem lesz, hogy mindenki elégedett legyen.

 9. Én az előttem szóló írásához csak annyit tennék hozzá hogy:Seedorf már pár éve nem az igazi csak néhány mérkőzésre felszívja magát,Cassano nulla futással inkább csak kényszer megoldás a támadóközéppályás poszton,Boateng pedig inkább rombolni tudja az ellenfél játékát,Robinho pedig csatár ugye.Szerintem is kellene Ganso nagyon a fazont adna a játékunknak mint annó Rui Costa vagy Kaká tette.Ez az El Shaarawy gyerek a videók alapján ügyesnek tűnik remélem nálunk is bevállik.

 10. Szerintem egy olyan klasszikus irányító kéne mintpéldául Totti a Romában, és nem kényszerből berakni vagy csatárt vagy visszábbvont középpályást.

 11. hát igen…. kell egy igazi játékmester…. aki viszi a hátán a csapatot…. gyors…lendületes…szervező készségben az elsőnek kell lennie annak akit erre a posztra szánunk….. Seedorf már bizonyította h erre ő már nem képes…. vannak klasszis mozdulatai… ezeket megtaníthatja jövőre a fiataloknak… aztán nyugdíj….. Ganso véleményem szerint alkalmas lehet… csak bírja a nyomást….. mert lássuk be… ennyi pénzért azért mindenki sokat vár tőle…. Sharawyt nem ismerem….. de ő sem “bagó”-ért érkezett…szaal tőle is várok azért “valamit”….. de ő még nagyon fiatal….. viszont játszatni kell.. nem szabad kölcsön adogatni….. be kell építeni… akár csak Urbyt….

 12. Akárcsak Urbyt KÉNE!!!…..Most olvastam, hogy a Napoli érdeklődik érte, meg akarják venni. Mivel Taiwo elfoglalja a bal védő posztot és még egy bal közép pályást keresnek ezért kilátástalan a helyzet, lehet, hogy lelép. Remélem a vezetőség nem adja el. 🙁

 13. Máshol is vannak ám hírek, imádom az átigazolási időszakot:
  Juventus ajánlatot tett Vidalért (15 milli€, mi csak 10-et adtunk volna) és Megegyezni látszik Kun Agueroval. Tovább megvette Lichtsteinert.
  Lucas-ért nem csak mi állunk a sorban. “A PSG és a United küzd Lucasért (nyugalom nem a Poolban alibiző selejtért). A srác a Sao Pauloban nyomja, 18 éves, állítólag hatalmas tehetség, és brazil, ennyit tudunk róla.”
  Real: Megvették Neymart!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet