Ganso januárban szeretne jönni

15

Paulo Henrique Ganso ismét jelezte, szívesen igazolna a Milanhoz.

A Santos a héten megnyerte a Libertadores Kupát soraiban a Milan által kiszemelt Gansóval.

A brazil tehetség hónapok óta szolgáltat témát főként az olasz újságoknak. A Milan nem titkoltan szeretné a soraiban tudni a középpályást, ahogy ezt ma Adriano Galliani is elismerte. a jövőbeli frigy lehetőségét erősíti a játékos legutóbbi nyilatkozata is:

„Az az álmom, hogy a Klubvilágbajnokságon legyőzzük a Messi vezérelte Barcelonát, majd ezt követően januárban a Milanhoz szerződjek.”Egyes pletykák szerint a Santos is jobban örülne egy ilyen megoldásnak és hajlandó lenne engedni a jelenleg még igen borsósnak számító nagyjából 50 millió eurós kivásárlási árból.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Véleményem szerint ez neki jó, a Milannak nem annyira… fél év sok idő, azalatt összeszokhatna a társakkal, beilleszkedhetne, és esetlegesen a BL egyenes kieséses szakaszában már tudná segíteni a csapatot, nem úgy hogy télen jön, és egy Real ellen ‘in medias res’ szerűen egyből várnák a szurkolók, hogy váltsa meg a világot…

  • 40-50 millió euró?Hülyék vagyunk mi?Fabregast nekünk 40 milláért úgy rugnák oda az Arsenálból, hogy csak nyekkenne!Fellainit meg Hamsikot megtudnánk venni az árából s máris nyertünk!!!A fiatal Merklet s El Shaarawy simán beépítjük 2 év alatt melléjük!Talán gondolkodni kéne kicsit!!!S mindenkinek mondom, hogy Hamsik világklasszis volna a Milánban ilyen társak mellett.

 2. Hagyni kellene, hogy a játékos eldöntse mit akar… ha valaki így ragaszkodik a csapatához, és nem fekszik le egyből európának, le a kalappal elötte.

 3. jobban örültem volna annak, ha már a nyáron jön…. de hát végső soron mind1, örüljünk hogy ide jön.:D

 4. max 40 milla és kész elfogadják vagy nem ! mit kell görcsölni már hónapok óta ezen szenvednek, oké h az Non EU-s hely már foglalt, de ha a Santos vezetősége nem hajlandó elengedni még ennyi pénzért sem akkor igazoljanak mást főleg ha mindenféleképpen Brazíliából akarnak a kopaszék! vagy pedig ha télen jön kössenek velük elő szerződést !

 5. hát igen.. nemes jellemre vall, hogy a csapatával szeretne maradni és megnyerni a Klubvilágbajnokságot a Barca ellen. Ez szép, jó meg minden. Na de… a Milan nem indulhat neki a szezonnak egy normális KP-nélkül, ahonnan nagyon hiányzik egy hozzá hasonló típusu játékos. Ha a Milan nem szerződtet senkit és megvárja amig Januárban hozzánk szeződik, akkor már régen késő lesz. Elúszik a bajnokság fele, és a BL is… különben is .. a non Eu-s hely már ki van merítve… és nagyon sok pénz kellene arra hogy a döntő bizottság úgy döntsön két Non-EUs játékos is igazolható…
  Különben meg… eddig 50 milla volt a kivásárlási ára, megnyerte a Libertadores kupát a Santos-sal és ha ne adj isten sikerülne megnyernie a Klub VB-t a barca ellen… az semmiképp sem fogja csökkenteni az árát. nagyon mélyen bele kell nyúlnia a zsebébe a MILAN-nak…. viszont ennyi erővel simán el lehetne hozni FABREGAS-t inkább, aki már bizonyitott, és bevállt.
  nagyon remélem hogy nem várunk januárig és igazolunk valakit.

 6. aztán majd még ő mondja meg mikor fog jönni nem?
  ez nem kívánság műsor 😀 ha az lenne akkor jöjjön fabregas,ronaldo,bale 🙂

 7. Szerintem irányító már január előtt kellene nekünk. Nem gondolom, hogy bármelyik fél jól jönne ki abból, hogy szezon közben kell beilleszkednie a csapatba. A nyáron meg kell szerezni ellenkező esetben más jöjjön. Mondjuk Pastore…

 8. Egyetértek!A szezon elejétől kell egy irányító jellegű középpályás.Különben sem tetszik ez a huza-vona,ami Ganso körül folyik.Az AC MILAN a világ egyik legeredményesebb,leghíresebb klubja.Mi az,hogy majd ekkor,meg akkor esetleg jönnék?Akkor jöjjön Pastore a nyáron!!!

  Forza Milan!!!

 9. Szerintem januárban már késő lesz! Egyre inkább kezdek kételkedni Gansoban, méghogy ő akarja megmondani mikor jön, akkor inkább jöjjön más.Pl.: Pastore, Nasri, akár még Diegot is el tudnám képzelni, és Kakát sem tartom kizártnak. Fabregasnak nagyon örülnék, de nincs rá esély

 10. Én majd akkor hiszem el ha ide jön focizni ha majd a TV-ben azt látom, hogy a mi mezünk van rajta egy focimeccsen.

  • Fabregas eleve esélytelen, Kaká kizárt, Ganso meg a klubvb-t szeretné még a csapatában tölteni ( dec. 8-18-ig, Japánban ) Ezért a januári érkezés.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet