Adiyiah: hogyan tovább?

8
A nyár folyamán több kölcsönben szereplő labdarúgó sorsa is eldőlt, azonban a fiatal ghánai, Dominic Adiyiah jövője továbbra is kérdéses.
A 2009-es U20-as világbajnokságon berobbant futballistát a Milan 2010 januárjában szerződtette, viszont a Rossoneriben egy tétmeccsen sem léphetett pályára, hiszen előbb a Regginához, utóbb pedig a Partizan Belgrádhoz került.
„Nem tudtam véghez vinni azt, amiért eredetileg Milánóba kerültem” – árulta el Adiyiah a Calciomercato.it-nek. A 21 éves támadó nem szeretné végleg elhagyni Olaszországot, ő vagy a csapatban maradna harcolni a helyéért, vagy ismét kölcsönbe egy kisebb gárdához igazolna. „A szerződésem lejárt a Partizannal, és most újra a Milan alkalmazottja vagyok. Szeretnék itt maradni és a helyemért küzdeni, de ha az alakulat ismét a kölcsön mellett dönt, akkor sem leszek elkeseredve.”
(Balogh Dávid fordítása)

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. szerintem simán beférne a keretbe, a cserepadon ne nyugdíjas klub üldögéljen már, adják meg a fiataloknak is az esélyt h az öregek is megharcoljanak a csapatba kerülésért, simán lehetne Pato cseréje! Én amellett voksolok hogy maradjon ! 😀

  2. én is azon az állásponton vagyok, h maradjon. én a srácot az U 20as vébén láttam. akkor tátott szájjal figyeltem, miket művel. ugy érzem, hogy bizonyítási lehetőséget kell neki adni. cserembernek félidőket játszatnám. ésha még nem felel meg, akk kölcsönadni a télen.

  3. Adiyiah:Támadó, csatár van bőven belőlük a Milanban és a támadók közül csak 2 van aki 30 fölötti. Seedorf (35) ez lesz az utolsó szezonja, Inzaghi(37) a súlyos sérülése miatt kapott egy évet és megy. A Milannak inkább a középpályát kellene erősíteni.Mélységi irányitó (Pirlo helyett) és egy futó szűrő.