2022. december 05., hétfő

Emanuelson bizonyítani akar

-

Az AC Milan holland középpályása, Urby Emanuelson az előző szezonban kevés játéklehetőséget kapott, de ennek ellenére nem szándékozik elhagyni a piros-feketéket, és még elszántabban dolgozik azért, hogy klubjának meghatározó játékosává váljon.

”Biztos vagyok benne, hogy mindenem megvan ahhoz, hogy meghatározó játékos legyek a Milannál. Olaszországban az ember sokkal érettebb lesz taktikailag, és erősödik fizikálisan. Csak türelmesnek kell lennem, és mindent megtenni azért, hogy fejlődjek.” – nyilatkozta Emanuelson a La Gazzetta dello Sportnak.

”Miért hagynám el a Milant? Nem az a fajta játékos vagyok, aki hat hónap után újra klubot vált. Részese akarok lenni a csapat új korszakának, és vissza szeretném fizetni a klubnak a bizalmat, amit mutatott felém.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Gyerünk Urby én veled vagyok !!!
    Szerintem már az idei teljesítményével is befért volna a kezdőbe, na de Allegri a mester és nem én 😀
    De szerintem egy nagyon jó játékos és nem kéne hagyni kisétálni a Milan kapuján!
    Remélem mihamarabb láthatom a Milan kezdőjében
    Forza Milan

  2. én simán kezdőbe raktam volna!bizonyított mikor pályára lépett!!én a kezdőbe raknám a következő szezonban!megállná a helyét.gyors,technikás,felpörgette a középpályát mindig,mikor pályára lépett.és nem utolsó sorban védekezni is tud.nekem ez a véleményem.FORZA MILAN!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS