A legújabb név: Christian Eriksen

9

A legújabb hírek szerint számos európai klub mellett az AC Milan is érdeklődik a fiatal dán középpályás, Christian Eriksen iránt.

A mindössze 19 esztendős játékos 2008-ban körülbelül 1 millió euróért csatlakozott az Ajax csapatához. A középpályás iránt állítólag a Chelsea, a Manchester United, valamint a Barcelona is érdeklődik.

Eriksennek 2014-ig szóló szerződése van a holland klubbal, így nem ígérkezik könnyű feladatnak a megszerzése.9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kell ő nekünk legalábbis nem most.Nekünk kész érett játékos kell aki képes arra hogy bl-győzelemre és bajnoki címhez vezesse a csapatot!!!

    • Miért szerinted Ambrosini, Oddo, Antonini, Bonera, Oduamadi rátermett hogy a Mialannak egyáltalán a keretében legyen ???

      Félre ne érts mert Ambrosinit nagyon bírtam, de eljárt felette az idő…

  2. Tetszetősen hangzik szerintem. Elsősorban támadó középpályás de a baloldalt is hasznosan tud játszani. Szerinem a játékos nem lenne rossz Seedorf helyére, aki lassan befejezi a pályafutását. A játékos mindössze 19 éves, és nem is a legmagasabb mert 177cm magas, ám a nagyon jó iram megindulásai vannak és villámgyors. Az Eredivise bajnokságban ilyen fiatal kora ellenére a 2010-11-es idényben lőtt hat gól és adott 11 gól passzt. Továbbá az Európa Ligában is bemutatkozott már, sőt ott is lőtt gólt. A dán játékos ráadásul nem esik EU zónán kívülre és nem kéne fáradozni az érkezésével. viszont ha komolyan gondolja a Milan akkor gyorsan kéne lépni, mert 1 szezon alatt 1 millióról 5 millióra emelkedett a játékospiacon az ára a fiatalnak. Továbbá az nehezíti itt azt a lehetőséget hogy esetleg hozzánk kerüljön, hogy az Ajax nem szívesen engedné. Ugyanis mint ismert az Ajax vezetősége úgy ahogy van majdnem szinte teljesen kicserélődött és arra próbálnak meg új alapokat építeni az amszterdami alakulat háza táján, hogy világszár sajátnevelésű játékosok kerüljenek ki az akadémájukról és a régióban lévő tehetségekre építsenek, akiket könnyű szerrel letudnak igazolni bagóért. Ha abból indulunk ki ebben tényleg van valami, mert az utolsó nagy utánpótlásos eresztése az Ajaxnak akik világi viszonylatban is letettek valamit az asztalra, az Sneijder, Robben aztán utánuk úgy nagyobb nyomot nem hagyott senkisem a saját akadémiájukról kikerültek közül. Viszont voltak kis csapatokból vásárolt nagyon jó játékosaik akiket ma már az egész világ ismer. Pl. Suarezt a Groningentől szerezték meg minimális pénzért kb. 3-4 millióért és 25 milláért eladták a gólzsákot a Liverpoolnak. Vagy pl. Gregory van der Wiel aki értéke 300Euróról 10 millióra szökött mivel nem rossz játékot mutat az Ajax jobb oldalán. Vegyük meg szerintem… Bár nem hinném hogy őt fogja leigazolni a Rossoneri én azért örülnék neki.

  3. Én arra várok ,hogy mikor jelentkezünk már végre be Nasriért,(szerintem Galliániék meg is tudnák szerezni) ,ő lenne a legmegfelelőbb a támadó középpályás posztra és olcsóbb is lenne mint Schweinsteiger!
    Az ára a transfermarket szerint 25.000.000 €

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet