Menez nem mondott nemet?

6

Az olasz bajnokcsapat, az AC Milan szerződtetheti Jeremy Menezt, a Roma játékosát. A Mediaset híre szerint a Milan már meg is állapodott a francia szélsővel, már csak a két csapatnak kell egyezségre jutni.

A piros-feketék 10 millió euró körüli összegért szeretnék megvásárolni Menezt, aki a hivatalos tulajdonosváltás után távozhat a Romától. A Milan és a Roma tárgyalásban van Borriello kapcsán is. A válogatott csatár egy éve került a fővárosiakhoz, de vételárát a Roma akkor nem fizette ki. Az új tulajdonossal rendelkező Farkasok most nem biztosak abban, hogy szükségük van a csatárra.

Walter Sabatini, a Roma új sportigazgatója legutóbbi nyilatkozatában mindkét játékosról beszélt: “Meneznek is el kell fogadnia azt, ahogy az edző szeretné foglalkoztatni és ha azt elfogadja, akkor minden bizonnyal marad. Borriello esete problémás. Remek játékos, de a tavalyi szezonja felemásra sikeredett, az első fele nagyon jó volt, a második kevésbé. Vele több dolgot is egyeztetni kell.”

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remélem meggondolja magát és nemet mond. Nem egy Milan szintü játékos és nagyon drága. Annyi pénzért lehet vásárolni egy jobb szintü játékost!

  2. Nagyon örülnék neki,nekem ő meg De Rossi és még Borriello a kedvencek,Borriello nálunk jó volt végül is,jól játszott,jöjjön vissza hozzánk,mondjuk egy De Rossi-Menez megszerzése nem lenne semmi.Annak örülök hogy Mexés-Taiwo a miénk,meg megtartottuk Boatenget :)FORZA MILAN!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet