2022. december 05., hétfő

Astori nagyon kell a Cagliarinak

-

Massimo Cellino, a Cagliari tulajdonosa mindenre kész, hogy megtartsa Davide Astorit. A 24 éves játékos jelenleg a Cagliariban szerepel, de játékjogának felével a Milan rendelkezik.

Az 1987-es születésű védő már az olasz felnőtt válogatottban is bemutatkozott, nem véletlen, hogy a szardíniai klub első embere mindenáron csapatához láncolná a tehetséges játékost. A milannews.it megfogalmazása szerint Astori jelenleg “félúton van a két klub között”. Na ez az, ami nem tetszik Cellinónak: “nem szeretném fenntartani a jelenlegi állapotot, mindenképpen szeretném megváltani a teljes játékjogát. Tudom, hogy a játékos is maradni akar, nagyon szeret nálunk játszani. Arra teszek majd javaslatot a tárgyalásokon, hogy maradhasson. Biztos vagyok abban, hogy mint mindig, korrekt megállapodást tudunk kötni a Milan vezetőivel. Ez nem egy nehéz probléma, hiszen a két klub között kiváló a viszony.”

Davide Astori az idei szezonban a Cagliari alapembere volt, 36 bajnokin játszott. A Milan Primaverában nevelkedett védő 2008-ban 1,2 millió euróért került Szardíniára, játékjoga jelenleg is fele-fele arányban a Cagliari és a Milan közt oszlik meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Astori szerintem inkább a Milanban játszana mint a Cagliariban bármennyire is szeret ott lenni. Fiatal, olasz, tehetséges, saját nevelés egyszóval neki a jövője a Milanban van. Remélem már idén átvesszük, mert Nesta helyére kell valaki és szerintem Silva mellett nagyon jó védő válna belőle. Mexest pedig simán ki tudja szorítani, hiszen ő csak november környékén lesz bevethető állapotban. Ha addig bizonyít, akkor Allegri is bizonyosan kezdőként számolna vele.

 2. En meg adnek Astorinak egy evet Cagliariban,most fix-alva a jovore esedekes vetearat(maradek 50%;mondjuk 3-5M Euroban).
  Igy ez egy diplomatikus kompromisszum. Mindharom fel ugy erzem jol jarna vele.
  Cagliari:magasabb vetelar a mostani erteknel,+1evig egy tehetseges vedo.
  Milan:meg rutinosabb,felkeszultebb jatekost kap,kiszamithato vetelarral(vak licit elkerulese)
  Astori: tapasztalatot szerez,fejlodik,folyamatos jatekban lesz,es latja a jovokepet.

 3. Hát véleményem szerint lehet hogy csak akkor visszakerülni a Milanhoz, ha Nesta visszavonult. Mivel eleve érkezett egy középső védő Mexés személyében, így nem hinném hogy most még Astorit rögtön vissza akarnák csábítani. Szerintem idén ebben az átigazolási szezonban már nem fog több védő érkezni és inkább most középpályán kéne valamit kezdeni Gallianiéknak a nyár folyamán…

  Forza Milan

 4. Mivel egy védő ment és 2 jött ezért nem valószínű, hogy még több védőt hoznánk. Ezért esélyes, h még egy évet hagyjuk ott érlelődni aztán újra szóba kerül. Amúgy mivel Milan fészekből való és ráadásul Olasz állampolgár is én szívesen látnám a Milan-ban.
  1-2 év múlva Zambrotta is szerintem nyugdíjba megy, helyébe pedig Criscitot hoznám (vagy D.Alvest vagy Marcelot 🙂 ).

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS