2022. december 05., hétfő

A Novara vinné Merkelt és Strassert

-

A Serie A-ba való feljutásért hajtó Novara kinézte magának Rodney Strassert és Alexander Merkel.

A Novara új sportigazgatója, Mauro Pederzoli, aki két hete még a Milan utánpótlásánál dolgozott, szívesen új klubjához csábítaná a két fiatalt, akikkel évekig dolgozott együtt.

A Milan részéről még nem reagáltak a felvetésre. Merkel és Strasser a klub két legígéretesebb saját nevelésű fiatalja, az előző szezonban mindketten bemutatkozhattak az első csapatnál és mindketten biztató produkcióval és góllal segítették a csapatot.

A Novara a napokban osztályozót játszik a Serie A-ba kerülésért. Ha a Milan egyezkedik a klubbal, akkor is valószínűleg csak kölcsönadásról lehet szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem értem miért nem lehet bemixelni lassan a csapatba ezeket a fiatalokat. Más csapatokban azért keverik a lapokat fiatalokkal csereként. Nálunk valahogy nem divat. Szerintem jobban is fejlődnének, ha azért csereként beraknák őket néha. A sok várakozás, kölcsönadogatás nekik sem tesz jót mentálisan.

  2. Szerintem is játszatni kéne őket folyamatosan, hogy jobban fejlődjenek. Gio 14-el tökéletesen egyet értek. Allegri egyik szembe ötlő hibája, hogy ha pl vezettünk 2 góllal és már csak 20 perc volt hátra akkor sem tudta becserélni valamelyik cserénket. Én megértem, hogy biztosra ment de nőljünk fel szépen lassan.

  3. Igen ezt én is észrevettem, nem naon épültek be fiatalok a 2003-as csapat óta, csak Pato és Silva volt igazán fiatalnak mondható, én mindkettőnek örülnék, Allegri szerencsére lát bennük vmit, úgyhogy azt gondolom, hogy legalább az egyiket meg akarja tartani a következő évre is…

  4. Allegri nem tudom miért nem építi be a fiatalokat….. Urby is nálam már rég kezdő lenne….. Merkel nagyon hajtott mikor lehetőséghez jutott…. be kell illeszteni őket… és egyre többet játszatni…. én Didacot sem adtam volna kölcsön…. nem szabad eladni őket! max 1 év kölcsön adás,de csak ha seria A -ban lesz a csapat…. amúgy fölös…

  5. Merkel még nem elég érett a Milanhoz. A Novarában valószínűleg köré épülne a csapat, folyamatosan pályára léphetne, míg a Milanban legfeljebb 10 percekre állhatnának be. 1-2 évig érdemes lenne kölcsönadni őket, ahol kiderülne mennyit is érnek. Én személy szerint nagyon szurkolok a Novarának, szerintem feljutnak!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS