Thiago Silva: ”Nem szabad elszalasztani Gansót”

24

Az AC Milan klasszis védője Thiago Silva tovább sürgeti  Paulo Henrique Ganso leigazolását, de üzent az iránta érdeklődő kluboknak is.

”Beszéltem Gansóval, aki rekordidő alatt felépült izomsérüléséből, és ott akar lenni a Copa Americán,” – nyilatkozta Silva a La Gazzetta dello Sportnak. ”Olvastam már olyat, hogy megakadtak a tárgyalások, és olyat is, hogy csak decemberben érkezne, de egyik sem lenne jó. Most kellene megszerezni Gansót, ez a megfelelő idő az üzlet nyélbeütésére.”

”Számomra teljesen világos, hogy a vezetők miként szeretnék megerősíteni a csapatot. A következő évben megpróbálunk mindent megnyerni, és a megfelelő igazolásokkal nem lesz okunk irigykedni a Barcelonára. Ezért mondom, hogy nem vesztegethetünk több időt Ganso ügyében.”A Milan hét év után lett ismét bajnok, de Thiago Silvának még nagyobb tervei vannak a következő szezonra.

”Magasba akarom emelni a Bajnokok Ligája trófeát. Már kisgyerekként is erről álmodoztam.”

A kiváló védő nemrégiben hosszabbított szerződést a Milannal, amivel hosszú időre letette a voksát a piros-feketék mellett. Ennek ellenére kérőből nincs hiány, de Silva kitart korábbi elhatározása mellett, és mindenképp Milánóban szeretne maradni.

”Előbb-utóbb a Real Madridnál, és a Barcelonánál is meg fogják érteni, hogy a karrierem végéig a Milanban szeretnék maradni.”

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Előbb-utóbb a Real Madridnál, és a Barcelonánál is meg fogják érteni, hogy a karrierem végéig a Milanban szeretnék maradni.
  NA EZ A LÉNYEG!!! 🙂

 2. Teljesen igaza van. A Barca csak a középpályán jár előttünk, sőt szerintem hátvédekkel jobban állunk, plánae hogy már Taiwo és Mexes is a miénk. Eljön az a bizonyos Mr.X(Bale vagy Ganso, de szerintem mindkettő) és a Milan visszafoglalja azt a helyet ami neki jár.

 3. Isty7 Ezért még náluk vagy egy bizonyos Messi és még egy Villa meg egy Pedro támadó sorba is még sajnos előttünk állnak(de nem olyan sokkal)!:(

  • Én még emlékszem 2007-ben a ManU-Milan párharcra ahol Milánóban egy bizonyos Ronaldo 90 percig ki volt véve a játékból, és az Inter is kivette Messit tavaly Barcelonában.
   Egy csapat se verhetetlen, csak egy remek védelem és egy kis szerencse kell hozzá…
   A remek védelem megvan, a szerencse az sajnos forgandó 🙁

 4. de csak azért állhatnak előttünk, mert mi sajnos Ibrára ívelgetjük a labdát és nem lendületből a földön játszunk! ezért nem ment neki a katalán foci 😀 nálunk meg rá kell játszani

 5. Egy pillanatra megállt bennem az ütő, amikor olvastam…azt hittem az lesz belőle, hogy “előbb utóbb a Real Madridnál vagy a Barcelonánál fogok játszani” de nem. :))

 6. a barca sztem ha leigazoljuk azt a bizonyos Mr.x-et(remélem bale lesz az) akkor már csak játékban lesznek nálunk jobbak.

 7. Hát jó… remélem komolyan is gondolja. Szeretem a hűséges, Maldini féle embereket. De már komolyan elférne egy két trófea is jövőre, mert ezeknek az embereknek az kell, hogy nyerjenek és sikereket érjenek el az adott csapattal, hogy elégedettek legyenek. És ha elégedettek, akkor maradnak még ha a Barcelona csábítja is őket.
  És érdekes az, ahogyan honfitársáról Ganso-ról beszél. Úgy néz ki, hogy Ő teljes mértékben meg van elégedve a játékával, megbízik benne és nem tudna jobb játékost elképzelni a KP-n. Ez jelent valamit, hiszen Ő személyesen ismeri, és látta látja a játékát, mi meg csak egy két videót, szerencsésebbek egy két meccset láthattak róla.
  Engem a Ganso videoi kezdetektől fogva nem győztek meg, de Silva-nak adok a szavára. Remélem jól látja a dolgokat és beválik nálunk, hiszen a nyáron egy vadi új csapatot kell felépiteni, ami 3 fronton is nem csak hogy megállja a helyét, de nagy esélyese lesz minden döntőnek és a bajnokságban is tartani tudja az első helyet.
  És abban is igazat adok neki, hogy most kell leigazolni. Egy téli átigazolás nagyon rizikós lehet. Addigra kicsúszhat a kezünkből minden, megfelelő ember hiányában, és már túl késő lesz, mert nem fogjuk bírni behozni a hátrányt.
  Berlusconi áldozzon rá, ha nyerő csapatot akar. Télen már késő lesz.

 8. egy dolgot értsünk már meg ezzel a éli időszakkal kapcsolatban! ha nyáron nem igazolhatnánk eus hely hiányában többet, akkor télen sem igazolhatunk, hiszen egy azon idényben egyetlen egyet lehet eun kívüliekből…persze taivonak lesz addig francia útlevele, a szabályt eltörlik vagy gansonak mégis van olasz kitudja…ha jön én biztos vagyok benne hogy most nyáron fog…ha nem akkor nem fog…ennyi meg egy bambi…

  • Jó, de én nem tudom honnan röppent fel a hír egyáltalán, hogy Taiwo-nak nincs EU-s útlevele. és azt se tudom honnan röppent fel a hír, hogy Ganso-nak van.
   És ha már Gallianiék, jóval Taiwo leiagzolása előtt tudták, hogy le akarják igazolni Ganso-t, akkor tudniuk kellett volna azt is, hogy egyiküknek sincs EU-s útlevele. Szerintem jobban vannak informálva a részletekről, mint TE vagy én. És az átigazolási szabályokat is ismerik. Gondolom ők nem a goal.com-ból merítik minden ismeretüket. Én egyelőre nem látom tisztán, hogy kinek van és kinek nincs EU-s útlevele, mert már annyi egymásnak ellentmondó hír jött le pletyka szinten, hogy nem tudom eldönteni mi igaz és mi nem.
   Különben pedig ha Gallianiék nyilatkoznak, akkor arra hivatkoznak, hogy túl drága a Ganso, de az EU-s útlevelet meg sem említik. T.Silva is sürgeti az átigazolását, márpedig ha EU útleveles gondok lennének, akkor ő biztosan tudná és nem nyilatkozna hülyeségeket…..
   na mindegy….. én minden esetre jobban örülök, hogy leigazoltuk Taiwo-t.

 9. Ezzel akárkit legyőzhetnénk:
  abbiati–abate,mexes,silva,taiwo–boateng,bommel,bale–ganso–tevez,ibra

  • hát igen….. hova tetted Pato-t? a padon ül? vagy a lelátóról szurkol? remélem még nem adtad el a Man.City-nek! 😀

 10. az uccsó mondatért TELJJES RESPECT !!! 😉 De Ganso jöhet még nyáron??? Hogyan oldanánk meg a non EU-s helyet???

 11. Thiago Silva engem kezd eddigi kedvencemre van Bastenre emlékeztetni,játékinteligenciájával és pályán kívüli megnyilvánulásaival.

 12. Silva egy igazi Milan ikonná nőtte már most ki magát… de azt ne felejtsük el… h ő is ember… és ő is szeretné magasba emelni a legjobbaknak járó trófeákat…. ha nem igazolunk 2-3 játékost akkor nem is fogunk BL-t nyerni…. tehát ahogy ő is mondta… el kell hozni Ganso-t….. mert ha nem…….Silva lehet h jó játékos.. és jól érzezheti magát…. de el fog menni siker hiányában… Szaal GO BERLU!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet