2022. december 05., hétfő

14 milliós spórolás

-

A Milan 14 milliót spórolt meg a távozók játékosoknak és a lecsökkentett fizetéseknek köszönhetően.

A  Milannews.it szerint a klub 14 millió eurót spórolt azon, hogy idősebb játékosaival kötött új szerződésekben csökkentette a fizetéseket illetve távozik Pirlo, Jankulovski, Papastathopoulos és Legrottaglie.

Az összeg csak azért nem 24 millió, mert az új érkezők fizetésére is kell költeni, ami 10 millióval terheli meg a költségvetést. Ez egészen pontosan Taiwo, Mexes és Paloschi fizetése.

A megtakarított pénz jól jöhet, hiszen hamarosan nyílik az átigazolási piac, ahol jó hasznát veheti Galliani minden egyes eurónak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jövőre BL-t szeretnénk nyerni???
  Érdekes!!!
  Ott leszünk mint eddig SEHOL!!!
  Pippo és Nesta kivételével senkivel sem kellett volna szerződést hosszabbítani megint egy lassú középpályánk lesz csak és ezek miatt elmaradnak az érkezők is.
  Pirlo vihette volna magával Ambrosinit és Seedorfot is.

 2. Spóroljunk még egy kicsit,hogy több maradjon igazolásokra!!!
  Távozhat:Roma,Bonera,Antonini,Oddo és felőlem Flamini is.
  A mostanság említett lehetséges érkezők közül szívesen látnám Milan mezben a Schweinsteiger,Montolivo,Marin,Bale,Van der Vaart ötös közül bármelyik kettőt(még inkább hármat)!!

  Forza Milan!!!!!!!!!!

 3. örülök a spórolásnak! ám én egyet kell h értsek fortunával…. ambro és seedort is mehetett volna.. és ami a durva h curva_sud is jól beszélt…Roma,Bonera,antonini,oddo is mehetne…. és ahogy számolom 6 játékos minusz…… ha nagyon le akarom csökkenteni akkor is seedorf és antonini maradhatna… az 4….. és lássuk be… 4 játékost nem fognak venni a kopiék…. 🙂 én továbbra is harsogom… a középpálya nagy renoválásra szorul… kell egy kvk és egy irányító közép…nem kell BK…. ne tudom mit néznek Berluék… remélem csak megint ködösítenek…. és végül a megfelelő posztra vásárolnak….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS