2022. december 05., hétfő

Onyewu visszatért

-

Oguchi Onyewu visszatért a Milan labdarúgócsapatához. Az amerikai válogatott középső védő a tavaszi szezonban a Twentét erősítette, de a holland csapat nem élt opciós jogával, azaz nem vette meg végleg.

A 29 éves Onyewu 2009  nyarán igazolt a Milanhoz, de esélye sem volt megragadni a kezdőcsapatban, mivel súlyos térdsérülést szenvedett. A Twente idén januárban vette kölcsön, 14 mérkőzést játszott a holland bajnokságban második helyen végző, a Holland Kupát megnyerő csapatban, amely azonban közös egyeztetések után nem vásárolta meg őt végleg.
Hogy a védő marad-e a Milan keretében, nos arról még nincs hír.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mivel Sokratis elment a Genoához, padra tökéletes megoldás helyette. Hacsak Onyewu ki nem jelenti a távozási szándékát a több játéklehetőség reményében. Pár milliót biztosan ér. Kérdés, ha visszajön Astori is, akkor marad-e helye a keretben az amerikainak..

  2. Nem tudom miért vagytok ennyire elszállva tőle, ha a Twentében nem tudott maradandót alkotni, már pedig az a 14 meccs EL-val, bajnoksággal, meg kupával együttnézve nagyon kevés, és a legfontosabb, hogy ebből mennyit játszott végig? Nem tartanám meg, akár ingyen is elengedném. De ha marad és rámcáfol, akkor meg lesz egy jó belsővédő cserénk.

  3. Ha a Twentének nem jelent erősítést, akkor egy BL- győzelemre áhítozó csapat keretében sincs helye. Nem feltétlenül a kezdő tizenegyünk ereje lesz majd zálog a sikereinkre. A padra is minőségi emberek kellenek, akik gond nélkül pótolják a sérülteket, eltiltottakat.

  4. muskie egy kiemelkedően teljesítő játékosért manapság nincs olyan h sok pénz 🙂 jó egy Twentéről beszélünk… de ha annyira szuper,és be vált…. akkor többet játszik… és igen kifizetik a több kest érte…. így azt mondom… h köszönjük a részvételt… chiao..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS