Sandro a kiszemelt

12

Federico Buffa, olasz futball-szakértő elemezte a Milan nyári átigazolási opcióit a milanews.it-en. Buffa szerint a Milan a nyáron visszatér régi önmagához, újra nagy pénzeket fog az igazolásokba invesztálni Berlusconi által. Berlusconi a bajnoki arannyal nem éri be jövőre, Bajnokok Ligája győztes csapatot akar építeni.

A középpálya megerősítésére nemcsak Ganso a kiszemelt, hanem a portoi Fernando, a londoni Sandro és a Sao Paulo ifjú közzépályása, Casimiro. Buffa szerint Ganso újabb sérülése aggodalomra adhat okot, hiszen korábban is volt egy súlyosabb sérülése a brazil játékmesternek. Allegri legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne egy védekező jellegű játékost a középpályára, ez esetben Sandro érkezését várja a szakértő. Buffa úgy véli, a 22 éves Sandro tökéletes választás lenne, azonban a játékos árát 20 millió €-ra taksálják, amit a Milan aligha fizetne ki egy non EU-s játékosért.

(köszönet Patyának a fordításért)

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Annyi penzert inkabb a Laziot kene ostromolni Hernanes-ert ha mar tavaly eltoketlenkedtek a szerzodteteset.

 2. Buffon minek ide te jó isten? Látszik mennyire átlátod a csapat helyzetét!
  Buffon lassan visszavonul. De jó ilyen híreken csámcsogni végre!
  A négy közül bármelyik kettő megfelel
  Forza Milan!!

 3. 20 millió? Nevetséges feltevés. Nálam Sandro nem több egy “egyszezonos” játékosnál. Ha pedig nem így van, akkor még van mit bizonyítania.

 4. hm hát azért szerintem ez egy kicsikét összetettebb téma lenne. Hogyha abból indulunk ki eleve szerződés köti még Sandrot a Tottenhamhoz. Továbbá alaphangon 9 millió Euróra van taksálva transfermart oldalán, de 20 alatt nem adják el. az ára de ennél többet kérhet érte a Hotspur. Igaz hogy fiatal játékos, hiszen még csak 22 éves. Továbbá rendelkezik Portugál útlevéllel is tehát nem lenne Eu zónán kívűli játékos. Viszont nem tartom reális megoldásnak Sandro érkezését és szerintem nem is vágyna ő Angliából Olaszországba. Szerintem ez csak kacsa…

 5. Csak őt ne főleg nem ennyiért ő egy “one hit wonder” abból is a legaljaszar. Kb annyira lenne hasznos, mint amikor abból a jól teljesítő PSV-ből pont azt a nyomorék Vogelt hoztuk el Farfan vagy Beasley vagy akár az akkor fiatalabb Van Bommel helyett. Ne lépjünk bele ugyanabba a tócsába 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet