Palermo-Milan: a keret

22

Massimiliano Allegri megnevezte a Palermo elleni Olasz Kupa elődöntő visszavágójára készülő keretét, amelyből csak Didac Vilà, Jankulovski, Oddo, Inzaghi, Merkel, Strasser, Oduamadi, és az eltiltott Gattuso maradt ki.

A KERET: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Papastathopoulos, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Legrottaglie, Ambrosini, Van Bommel, Boateng, Emanuelson, Flamini, Pirlo, Seedorf, Cassano, Robinho, Pato, Ibrahimovic

KIMARADT: Didac Vilà, Jankulovski, Oddo, Inzaghi, Merkel, Strasser, Oduamadi
ELTILTOTT: Gattuso

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Fiataloknak valami mérkőzésük van közbe, vagy mért maradtak ki? Vagy ennyire komolyan vesszük már a kupát is? Bár azért..oda nyugodtan beférhettek volna.

 2. Abbiati
  Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta
  Van Bommel, Boateng, Emanuelson, Seedorf
  Pato, Ibrahimovic

  Ha nyerni akarunk így kell kiállni! Nincs mese! Ez a lehető legjobb 11 a csapatból, én szívem szerint őket küldeném a kezdőbe!

 3. Remélem ezúttal komolyabb csapattal játszunk mint Milánóban. Ezt elsősorban a védelemre értettem. A múlkori egyenesen katasztrofális volt. Ha Nestát pihentetni szeretné Allegri akkor nálam egyértelműen Yepes lenne a megfelelő helyettes. Antonini-t pedig legszívesebben valamelyik rivális csapat kezdőjében látnám. Remélem nyáron eligazol valahova jó messzire. Abban nem vagyok biztos, hogy See ma is pályára tud lépni és jó teljesítményt nyújtani, így helyette kezdhetne Emanuelson. A múltkori meccsen is jól állt be, lendületet adott a csapatnak.

  • Attól félek (bár ne legyen igazam) Antonini továbbra is nálunk marad. Az új mez bemutatásánál is ott volt azt hiszem. Bár egy Juventusban simán el tudnám képzelni. 🙂

 4. Én annak örülök, hogy remélhetőleg a legerősebb kezdőnk fog kifutni a pályára a Palermo ellen..remélhetőleg pár fiatal szerephez fog jutni a hétvégi fordulóban főleg, hogy most a kupában is sokan elfáradhatnak.

 5. Abbiati

  Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta

  Van Bommel/Emanuelson, Boateng, Seedorf

  Robinho, Pato, Ibrahimovic

 6. szerintem azért allegri pihentetni fog rendesen,
  Szerintem a következő lesz a kezdő:Abbiati
  Abate,Yepes,Silva,Zambrotta
  Flamini,Ambrosini,Boateng,Emanuelson
  Cassano,Ibra

 7. Nem les zpihentetés, Allegriék monták, hogy mostmár a fő cél a kupa!!!
  Abbiati – Abate, Nesta, T. Silva, Antonini (sajnos:( ) – Flamini/Emanuelson, Van Bommel, Seedorf – Boateng – Pato, Ibra/Robino

  Míg a hétközi meccsen biztos játszani fog pl. Merkel…

  Én csak azt sajnálom, hogy Didac Vilat egyszer se láttam játszani… Renszeresen játszik a spanyul utánpótlás-válogatottban, úgyhogy nem lehet annyira gyenge! Én arra látok esélyt, hogy kölcsönadják egy olasz középcsapatnak… Jobb lenne neki is!

 8. ……………….Abbiati

  Abate,Nesta,T.Silva,Zambrotta

  Pato,Van Bommel,Boateng,Emanuelson

  …………..Cassano ,Ibra

  Szerintem ez lenne a nyerő…..Ha nem megy a gól lövés….. akkor Cassano le Pato előre seedorf vagy flamini bejöhetne középre (még akár robinho is szóba jöhet)…. én Emanuelsont játszatnám

 9. nagyon remélem h Didac Vilá játszani fog az elkövetkezendő tét nélküli meccseken… nem hiszem el h ennyire gyenge lenne…. már rég be kellett volna építeni didacot és Emanuelsont is…. személy szerint a Merkel gyereket is beépíteném! motivált fiatal fürge játékos!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet