2022. december 05., hétfő

Barbara Berlusconi a fiatalítás híve

-

Barbara Berlusconi hamarosan átveheti édesapjától a klub irányítását, ezért egyre többet lehet látni a csapat körül és nyilatkozatokkal is jelzi, készül a feladatra.

Silvio Berlusconi lányát korábban beválasztották a vezetőségbe, s azóta rendszeresen feltűnik a lelátón a csapat mérkőzésein. Rómában is ott volt, hogy együtt ünnepeljen a játékosokkal.

„Nagyon boldog vagyok, hogy elértük a célunkat és bajnokok lettünk, de ez csak az első lépés egy új Milan felépítésében.” – nyilatkozta a Corriere dello Sport-nak.

„A keretnek alkalmasnak kell lennie arra, hogy Európa legjobbjaival is felvegye a versenyt, illetve a klubnak alkalmazkodnia kell a modern kor gazdasági követelményihez. Az az álmunk, hogy a Milan a következő 25 évben is olyan sikeres legyen, mint az elmúlt 25 évben volt. Ez az a klub, amelynek a legtöbb nemzetközi trófeája van és nem akarjuk átadni ezt a címet senki másnak.”

A nyáron több rutinos játékos szerződése is lejár, ezért felvetődik a kérdés, milyen sorsot szán nekik a klubvezetés.

„Én azt szeretném, ha olyan csapattá válnánk, amely a fiatalokra koncentrál.”– válaszolt a kérdésre az elnökjelölt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Meg kell védenem Barbarát. Egyrészt, mert “szakmailag hibátlan”. 😀 Másrészt. Szerintetek Silvio Berlusconinak 25 éve milyen szintű volt a futballszakértelme? Szerintem ugyanannyira értett a focihoz, mint itt a többség. De megértette, hogy olyan emberekkel kell körbebástyáznia magát, akik értenek a focihoz, és akkor jönnek az eredmények. Barbara azért örökölhetett némi agyat a papától, szerintem nem kell félteni tőle a klubot. Ráadásul nem egyedül fog irányítani, hanem áll mögötte egy rakás szakember is. Abramovics? Ő sem ért semmit a focihoz. A MU tulajdonosai? Szerintem ők sem. Romba döntötték ezeket a klubokat? Nem úgy fest.

  2. Hat lehet hogy jo szakmailag meg beleavatkozhat sokmindenbe dehat a foci az mindig is ferfiaknak volt es lesz es barmennyire is szeretnenek a lanyok “fotbalozni ” vagy iranyitani nem fogjak tudni. Lehet hogy jon egy otlete es kiteszi allegrit meg a fel milant es akkor viszasirjuk meg berlusconit.

    • A Milan egy vállalat, amelyet éppen úgy kell tulajdonosként irányítani, mint egy tejtárgyat, egy napilapot, vagy egy kereskedelmi irodát. A modern gazdasági és közgazdasági ismeretek megszerzéséhez nem kell férfinak lenni, miként ahhoz se, hogy egy sportklubot irányítsanak. A XX-XXI. században remek példákat találunk arra, hogy a hölgyek milyen remek eredményeket értek el egy-egy cég, urambocsá ország élén. Szégyen, hogy vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy a farkuk miatt bármihez jobban értenek….

  3. Én félek attól h egy nő az ilyen szintű futball döntéseket nem fogja átlátni… persze mindig lesznek tanácsosai…. és egyéb “haverok” 😀 de én jobban örülnék egy férfi Berlu utódnak….. de azzal egyet kell érteni h a fiataloké a jövő…ezért a milannak is fiatalodni kell!

  4. Szerintem Barbara egy értelmes nő. Tudja, hogy a megítélése attól függ, hogy a csapat hogyan szerepel. Azt is tudja, hogy ez csak akkor következhet be, ha azokat, akikre a szakma tartozik, hagyja dönteni. Azaz: Allegrinek engedi, hogy edzéstervet készítsen, végrehajtassa a felkészülési programot, döntsön a csapat megerősítéséről, továbbá, hogy megnézze, kikkel lehetne még hatékonyabb a csapat. RuudGulli89! Szerinted Barbara lemegy az edzésekre, és felvázolja adott esetben a Juve elleni taktikát? Vagy odamegy az erőnléti edzőhöz azzal, hogy “legyen a mai penzum 25 helyett 40 felülés”?! Volt pár nő a világtörténelemben, aki lekörözte a férfiakat tudásban, tehetségben. Margaret Thatcher, Angela Merkel a politikában pl. De Pataki Ági sem azért sikeres, mert beledumál abba, hogy egy filmet hogyan vágjanak, hanem azért, mert okos emberekkel veszi magát körül. Még rengeteg példát lehetne hozni sikeres nőkre. Nagy fába vágta a fejszéjét, de képes lehet arra, hogy jól vezesse a klubot. Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy csak azért, mert valaki nő, már biztosan nem ért valamihez…

  5. Itt néhány férfiú nagyon el van tévedve. A Milan irányítása sokkal inkább politikai jártasságot, mint futball-szakértelmet kíván. Barbara -Silvio élete, illetve különböző szerteágazó üzleti érdekeltségei miatt- nyilvánvalóan nem fogalmatlan a témában. Munkáját egy hozzáértő tanácsadói apparátus is segítené. Nincs mitől félni. Nagyon földhözragadt és gyerekes gondolkodás minden nőt egy kalap alá venni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS