2022. december 03., szombat

Nagy bejelentésre készül Galliani?

-

Galliani hamarosan nagy bejelentést tesz az igazolásokkal kapcsolatban, legalábbis ezt állítja néhány híroldal.

A hírek szerint Adriano Galliani a Bologna elleni győzelmet követően néhány újságírónak azt mondta, hogy amint bebiztosítja a bajnoki címet a csapat, fontos bejelentést tesz az igazolásokkal kapcsolatban.

A találgatások természetesen azonnal megindultak a különböző hírportálokon és fórumokon, ki, kik lehetnek azok, akiket a Milan leigazol a nyáron, esetleg már meg is szerzett. A legtöbben a Santos kiválóságára, Paulo Henrique Gansóra tippelnek, akinek ügyében a Milan vezetősége az előző héten tárgyalt a Via Turatin.

Felmerült még lehetőségként, hogy a nigériai Taye Taiwo vagy a francia Mexés szerződtetését közli Galliani.

Az elmúlt hetekben  sok játékossal hozták szóba a klubot, így lehet válogatni a nevek közül, mindenki ízlése és vágyai szerint tallózhat. Gallianit ismerve bármi, illetve bárki benne van a pakliban.

Egy biztos, akár lesz nagy bejelentés, akár nem, a Milan kapcsán végre ismét komoly igazolásokról lehet hallani, hosszú évek után úgy tűnik, a vezetőség újra nagy csapatot akar építeni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

40 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. hát örülnék ha ezt nyilatkozná:már leszerződtettük:messit,c.ronaldót,roonyt,a támadó sorba.középpályára pedig:xavit.iniestát,de rossit,misel bastost,a védelembe pedig sergio ramost a kapuban jövőre pedig biztosan cassias vagy neru áll kösznöm a megtisztelő figyelmet!!!!!!!!!!!!!!!!szép napot!!!!! 😀
  egy ilyesmi nyilatkozat jó lenne!!!

 2. Akiről még lábjegyzet sem:
  Tisztelt emberek bejelenteném,hogy a következő nyártól a csatársorban vilogni láthatjuk majd Toni,Pelissieri,Del Piero triót még a védelemben G.Vives fog yepes párja lenni mivel nesta vissza vonul és T.Silvat eladjuk a középpályára pedig Gattuso és Seedorf marad és mellé jön a mindössze 33 éves Giacomazzi.Köszönöm a figyelmüket
  Erre gondoltál xD 😀
  Mondjuk ha Ganso,Taiwo,Mexes,Ramos és Ronadlo jönne mindent megnyernénk az is biztos! 😉

  • Na akkor Gallianihoz hozzá vágnék valamit 😀 Ganso elméletileg most hallottam hivatalosan bejelentheti Galliani szombaton hogy jön meg Taiwonak örülnék már hivatalosan ja meg annak örülnék ha bejelentené hogy hosszabbítunk Legrottaglieval 5 évet mert annyira jól játszott azon a fél meccsen!:D

 3. Mindenképpen olyan bejelentés lesz, ami nagyobb pénzmozgással jár. Nagyon fontos darabja a kirakós játéknak, de Taiwot vagy Mexest ingyen szerzi meg a Milan (ha megszerzi). Hulk, Ganso vagy Ibra (végleges) megszerzése lehet csak. De még Ibra megtartásának sem lenne akkora hírértéke. 90%, hogy Gansot jelenti be Galliani. Hulk megvételének szerintem egyedül akkor lenne értelme, ha Ibra nem maradna a csapatnál. Brutálisan erős csapat alakul. Csak most már tényleg alkotni kellene a BL-ben is. Ha a védelmünk ilyen remek erőkből áll, a középpályánk is rendben lesz, és a támadók a világ legjobbjai, akkor az a minimális elvárás, hogy legalább egy BL-elődöntőt el kell érnie a csapatnak.

 4. muskie! Mert Nesta 35 éves volt márciusban. Egy klasszis középső védő mindenképpen kell, mert Nesta idényenként 25-30 meccsnél többet nem bír már. És ez a szám egyre csökken. Mexes azért jó lehetőség, mert ingyen van. Yepes mint hallom, távozóban, Bonera meg Socratis pedig meccsenként egy gólt jelent az ellenfélnek. Én egyébként inkább Sakhot hoznám el, valamint Astorit vissza.

  • remélem, nem, Semmi szükségeünk Ibrára, pláne nem, ha itt lesz Hulk is… Én láttam élőben is Ibrát a Juve ellen, szánalmas volt amit művelt…

   NEM KELL IBRA MOZGALOM INDUL MOST! KÉREM CSATLAKOZZANAK!

   1) Elnyomja a többi támadónkat, ami főleg Pato esetében rossz, ugyanis minden támadást Ibrára hegyezünk ki (nem tudom miért…)

   2) Sosem pihentetjük, ami megint csak idegesítő, pláne látva ezt a tavaszt, amit produkált… Mondjuk szerencsére elintézte magának a pihenést. Az viszont magáért beszél, hogy ez volt a legeredményesebb hónapunk, amikor Ibra nem is játszott… Köszönjük, mehet vissza a Barcába.

   3) Ez a beívelgetős foci nem igazán eredményes egyetlen csatárral, aki, ha valami nem jön össze, akkor hátrafutás és védekezés, esetleg letámadás és labdaszerzés helyett felháborodik és sétálgat. A Juve elleni meccsen direkt őt figyeltem az első sorból, hát nagyon felidegesített a hozzáállása. Sokkal jobban örülnék, ha Hulk jönne, és Patoval meg Gansoval nyomtnák a kombinatív gyors passzos játékot, jobban is menne szerintem.

   4) Ha Ibra marad, akkor viszont le kell szedni a pályáról, vagy nem elől kell játszatni, hanem középen, mert azért a csávó nagyon tud cselezni és passzolni is. Szóval az összjátékban is lehetne szerepe. Bár ha ott nem védekezne az még nagyobb baj lenne.

   5) Ekkora fizetésért mehet ahova akar. Minek állja ezt a klub egy olyan játékosért, aki csak hátráltatja a támadójátékot??!

   6) Ez főleg ott látszik meg, ahol komoly az ellenfél: ld: BL, Ibra fele annyit nem tett le az asztalra a BL-ben eddig, mint Pato.

   7) Egy tajparaszt

   8) mehet innen amerre lát.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS