2022. november 28., hétfő

A Fiorentina érdeklődik Emanuelson iránt?

-

A Milannews.it értesülései szerint a Fiorentina érdeklődik a Milan januárban igazolt játékosa, Urby Emanuelson iránt, és várhatóan nyáron lépéseket is tesznek majd a megszerzése érdekében.

A lilák sportigazgatója, Pantaleo Corvino találkozni szeretne Mno Riaiolával, hogy beszéljen vele néhány Hollandiában játszó tehetséges fiatal, és a piros-feketék alkalmazásában álló  Emanuelson ügyében.

Emanuelsonnak eddig nem sikerült stabil helyet szereznie magának a Milan kezdőcsapatában, és jobbára csak a kispadon kap helyet. A kevés játéklehetőség ellenére azonban a Milannál nem szeretnének megválni a 24 éves játékostól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sajnos várható volt, hogy ez lesz. És eléggé rossz látni, hogy egy tehetséges játékos, aki – amikor játszott – szinte mindig jól teljesített, nem érzi jól magát a csapatnál. Pusztán azért, mert nem illik a koncepcióba. Én azt nem értem, hogy amennyiben Emanuelsont a szélsőjáték erősítésére hoztuk, akkor – miután nem tudok róla, hogy sérült lett volna – miért nem használtuk ki a benne rejlő potenciált? Bíztam abban, hogy mivel rengeteg volt a sérült középpályásunk február-március környékén, így majd megmutathatja, mit tud. Ráadásul Urby védőként is bevethető, de tán egyszer cserélték be balhátvédnek, mióta itt van. És most, a kupameccsen is Antonini került be a csapatba, aki már többször bizonyított… 🙁

 2. Duff! Mintha kissé ironikus lennél… 😀 De igazad van. Örülnünk kellene, hogy egy remek, sokoldalú játékost igazoltunk, aki a legjobb korban van. Erre védekeznünk kell a Fiorentina támadása ellen, amely teljesen jól látja, hogy valami nem oké Urby és a Milan között.

 3. Jajj nem kéne rinyálni, úgy sem adjuk el!
  Itt csak arról van szó, hogy a Fiorentina szívesen leigazolná és lehet ajánlatot tesznek érte.
  Nemrég nyilatkozta Allegri “pár napja”, hogy Emmanuelsonra számítani fog.
  Véletlenül sem fogjuk eladni, ezt garantálom!
  Amúgy anno azt mondta Allegri, hogy azért nem játszatja még, mert nem tudja az olasz nyelvet és nem érti mikor mit kéne csinálni. Tanítják ezerrel és hamarosan kezdő lesz!
  Sokan el is mennek öregebbek szezon végén, nem fogjuk még őt is eladni!

  FORZA MILAN!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS