Podolski: összeboronálják a Milannal is

30

Németországi pletykák szerint több európai nagycsapat is érdeklődött Lukas Podolski iránt. A Köln válogatott csatáráért sorban állók közt a Milan nevét is megemlítik, de a játékos inkább az angol, vagy a spanyol élvonalat próbálná ki.

A Serie A bajnokjelöltje már érdeklődött állítólag a 25 éves játékos után, aki a szerdai kölni edzőváltás miatt a távozáson töri a fejét. Ha pedig a Köln az idény végén kiesik, szinte biztosra vehető a futballista váltása. A német sajtó ugyanakkor a német bajnokjelölt Dortmundot tartja a legvalószínűbb befutónak, ha a népszerű Podi klubot vált.  A Corriere dello Sport viszont már többször írt arról, hogy a Roma megpróbálja a Serie A-ba csábítani a német válogatott játékost.

Podolski a szezonban lejátszott 27 összecsapáson 12-szer volt eredményes, emellett négyszer szolgálta ki társait. Az 1. FC Köln mindössze három pontra van a kiesőzónától három körrel a szezon vége előtt.

A 84-szeres válogatott futballista 2009-ben tért vissza nevelőegyesületéhez a Bayern Münchenben eltöltött három szezont követően. “Ha rajtam múlik, maradok” – szögezte le, noha még bizonytalan, hogy a pillanatnyilag 14. helyezett Köln bennmarad-e az első osztályban. Amennyiben a vezetők döntése alapján mégis távoznia kellene, legszívesebben külföldre szerződne.  “Nem akarok nagyképűnek tűnni, de kipróbálnám magam egy nagy európai klubban, akár Angliában, akár Spanyolországban.” – tette hozzá.Podolski tagja volt a 2006-ban és tavaly világbajnoki harmadik, 2008-ban pedig Európa-bajnoki ezüstérmes német nemzeti együttesnek.

30 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon ügyes játékos, de klubszinten sajnos súlytalan. Csak a padra tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy ő ezt bevállalná.

 2. Hat szerintem is ugyes es fiatal jatekos,el tudnam kepzelni Cassano helyett peldaul!De ez szerintem csak pletyka…

 3. Ügyes befejező játékos , ha odakerül a kapu elé akkor bevágja, de Cassanóra semmiféle képen nem cserélném el! Befejező embernek ott van Ibra , Pato , Inzaghi!!!
  Ha még egy csatár kell , hozzuk vissza Paloschit! Szerintem élne a lehetőséggel!

 4. Szerintem meg nagyon jó igazolás lenne. Egy dolog hogy az FC Kölnben annyira nem megy neki, de nem is mehet, mert egy ilyen kiscsapat annyira nem tudja körbe rakni minőségi játékosokkal, de a Bayernben is nagyon jó volt, és a Német válogatott meccseit sorra ő nyeri meg Kloseval, és Özil-el karöltve. fura, hogy egyikük se német…. 😀
  Én szeretnék német játékost is látni a csapatban. Tudom hogy ott van Merkel, és nekem nagyon tetszik is. nagyon remélem a jövőben ő is több szerephez jut, mert eladni szerintem nagy hiba lenne.

  • Eggyet értek , nem kell ide …. hogy miért játszik a német válogatottban ,mert hazaáruló , és így több sansza van nyerni valamit válogatott szinten !!

 5. Ne vicceljetek, nagyon jó lenne!!! Németeknél is sok a bevándorló ez köztudott. Ugye nem kell sorolnom a 2-ős állampolgársággal rendelkező vagy éppen állampolgárságot váltó focistákat akik később sikeresek lettek az új hazájukban. (Az egyiket pont most ütötték lovaggá új hazájában. Taiwo se törzsgyökeres francia. Ibra szülei bevándorlók voltak Svédországba. Boateng igazi szőke, kék szemű német?) De hát a siker és a pénz érdekében mindenki megteszi annak ellenére, hogy ő sem ért vele egyet. Visszatérve Podolski-t jó játékosnak tartom aki kibontakozhatna a Milanban. Szíves látnám de nem adnák oda érte senkit. Tehát az a gond, hogy hol játszatnánk egyáltalán ugyanis kimondottan támadó szellemű játékos.

  • Természetesen nem ettől függ hogy valaki jó játékos!De a mi Boatengünk nem Német válogatott,az a testvére!:o))

 6. Podolski a Bayernben 72 meccsen 15 gólt lőtt. Ez mióta jó egy csatártól? Nem kell nekünk, mert nagyon labilis. Ha teher van rajta általában betlizik. Az, hogy a német válogatottban megy neki azt bizonyítja, hogy jó játékos, de nem tud hosszú távon ilyen formában maradni.

 7. Mert nincs kiszolgáló személyzete. Ha olyan szinten neki játszanák a lasztit mint Ibrának (amikor fönt van) akkor ő is beverné a gólt szerintem. Még nagyobb a lövő ereje mint a kampós orrúnak.

  • Ha egy Gilardino, Huntelaar, Boriello, Paloschi, nem tudta megállni a helyét a Milanban, akkor egy német bajnokikon folyamatosan gólképtelen csatár biztosan ki tudja túrni Patot a kezdőből.
   Ennyi erővel Ferenczi Istvánért is bejelentkezhetnének a vasasnál…

   • Elmondtam, hogy ha nincs kiszolgáló személyzet akkor senki nem tudja a valós szintet hozni. Se Gilardino, se Hunti (aki alig játszott de akkor vágta a gólokat), se Boriello (aki egy szar), se Paloschi.

     • Van olyan, hogy itt valamiért nem megy ott meg igen. Boriello nálunk egy nagy semmi volt, utána meg tök jól ment neki a Rómában. És ott se jobb a kiszolgálás mint nálunk. Valamiért nem volt ideális neki a “közeg”.
      De mindegy, leszavaztatok, elfogadom. Ennek ellenére nekem tetszik az ötlet. 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet