2022. december 03., szombat

Hulk után ajánlat Lavezziért is

-

Az olasz sajtó szerint a Milan nem csak Hulk után érdeklődött a héten, hanem a 26 éves Lavezzi után is.

Az El Pocho becenevű argentin csatár jelenleg a Napoli megbecsült játékosa, s a Milan vezetői egy 20 millió eurós ajánlatot készülnek tenni érte.  Lavezzi 38 tétmeccset játszott idén a Napoliban, s jelentős érdemei vannak abban, hogy a déli együttes még mindig harcban van a scudettóért.  Lavezzi olasz állampolgársággal is rendelkezik; jelenlegi szerződése 2015 nyarán jár le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Őt viszont nagyon de nagyon szívesen látnám a csapatban Hulk-kal ellentétben Ő már bizonyított komoly bajnokságban (ráadásul pont olaszhonban), az egyik legjobb vétel lehetne. Bár félek belőle akkor lehet valami, ha a Binho, Cassano, Pato 3-asból valaki elmegy, hiszen hasonló stílusú játékosok mind (gyors, kreatív, passzolni jól tudó támadók). Illetve a Napoli, ha BL-ben indul (ami kb. 99%) nem fogja eladni szerintem.

 2. Véleményem szerint nincs ilyen játékosra szükségünk. Szezononként 10 bajnoki gólra se képes, az h jól passzol meg stb ilyen van más is és nem 20 milláért. Egy gólvágó középcsatár kell szezononkénti 20-25 góllal. Ibra cseréjének kell egy hasonló felépítésű ember vagy hasonló mutatókra képes ember. Ibra mérlege: 39 találkozó, 20 gól, 15 gólpassz (nem biztos h 100% a statisztika) És idén alig volt eredményes simán tarthatna csak a bajnokságban 20 gólnál. Van a keretünkben Pato, Robinho, Cassano akik képesek a bajnokságban szezononként 10-15 gólra rendszeresen (és Inzaghi is képes volt erre idősebben is).

 3. Nekem ezzel egy bajom van. Lavezzi árnyékék Cavani mögött a Napoliban, és nekünk egy erős, jó befejező csatárra van szükségünk. Lavezzi inkább olyan mint Pato, Cassano. De az argentín játszott már befejezőcsatárt is. Addig míg Cavani nem ment Napoliba. És Lavezzit én szívesen látnám. 26 éves, az olasz bajnokságban mutatott már dolgokat, és ideje már egy igazi topcsapatba igazolnia. Más kérdés én azon se lennék meglepve, ha mind2 játékos érkezik, mert én már mindent kinézek kopaszékból.

  Őszintén megmondom Lavezzi itt a Milanba szerintem kiteljesedne.De ez az én véleményem.

 4. Hát hogyha abból indulok ki hogy kiket hoztak mostanság össze a Milannal kb. 300 miilós kiadásnál tartanánk ha azokat a játékosokat meg is venné az Ac Milan. Lavezzit nem fogják engedni elmenni a szerződés lejárta előtt. A Napoli hosszú évek után most tudott egy állandó gerincet kiépíteni melyen egyik lefontosabb láncszeme Lavezzi. Persze ide sorolhatjuk akár Hamsikot vagy Cavanit is. Mindegy én szerintem a ködösítési fázist csinálja most a Milan és majd júniustól fog kiderülni ki lesz az akiért komolyan bejelentkeznek. Természetesen nem azt mondom bármely olasz klubnak nagy hasznára lenne Lavezzi de nem hinném hogy a Napoli meg válna tőle. Természetesen mível a kényszer nagyúr és sok szerződés fog lejárni, kivétel ha nem hosszabbítanak akkor már más tészta lesz az ilyen játékosok iránti kacsintgatás a Milan terén. Nem vagyok benne biztos de a hosszabbítások nélkül kb. 22-23 millió Euro szabadulna fel a költségek alól, ami nem lenne rossz. Szerintem fiatalokban van a jövő, és nem a 35 évesekben. Persze minden keretbe kellenek tapasztaltabb játékosok akik tudják hogy mi a dörgés de elkéne a további fiatalítás a Milannál…

  Forza Milan

 5. Lavezzi nagyon jó játékos, de nem illik bele a játkunkba. Ő egy lendületes támadó, és nem olyan aki akár birkózik benn a védőkkel. Tehát inkább Hulk, ha már annyira csatárt akarunk igazolni, bár szerintem a mostani támadóinkal semmi gond nincs. Már jó lenne olyan híreket is olvasni, amelyek a védelem vagy a középpálya megerősítéséről szólnak.

 6. Hulk Lavezzi … teljesen mindegy… csak a cserepadon kaphatnának helyet. Esélyük akkor lenne csak, ha Ibra vagy Pato elmenne. Akkor meg inkább ne jöjjön senki, különben sincs semmi problémánk a csatárainkkal.
  Egyetértek azokkal aki megemlitették, hogy mi van a védelemmel és a középpályával. Szerintem is oda kellene koncentrálni inkább. Kell két védő és két KP-s is. ha csatárt hoznak, akkor csak Inzaghi helyére a padra.
  Szeretném már azt hallani hogy ajánlatot tettünk pl. Fernandoért, vagy valami ilyesmit… Hulkok, meg Lavezzik, most nem tudnak feltüzelni…..

  • hmmm hmmm… a bajnokságban mi kaptuk a legkevesebb gólt. 33 meccsen csak 23 gólt kaptunk. Ezen a listán a 2. a Lazio, de ők is már 30 gólt kaptak. 3. helyen a Napoli 32 kapott góllal, ami már azt jelenti, hogy 1 meccset kivéve mindegyiken kaptak egyet. A mi kapott 23 gólunk nagyon imponáló. messze a mi védelmünk a legjobb. Annak ellenére is, hogy van egy szellős bal oldalunk.
   A rúgott góloknál sem rosszabb a helyzet. 59 góllal mi vagyunk a legjobbak az Udinese-vel holtversenyben… A kapott és a rúgott gólok terén is mi vagyunk a legjobbak.
   És én inkább azt mondanám, inkább rúgjunk mindig egy góllal többet mint az ellenfél, bármennyit is kapjunk.
   na de mindannyian tudjuk, látjuk hol vannak a hiányosságok… és azokat a posztokat kellene megerősiteni hamarább, mert ott égetőbb a helyzet, mint csatárposzton…..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS