Jarmolenkót figyeli a Milan

14

A La Gazzetta dello Sport cikke szerint a Milan felfigyelt a Dinamo Kijev fiatal játékosára, Andriy Jarmolenkóra.

A 21 éves tehetséget a múlt héten lejátszott Manchester City-Dinamo Kijev találkozón a lelátóról figyelte a Milan sportigazgatója, Ariedo Braida .

Jarmolenko az ukrán nemzeti csapatnak is a tagja, mely legközelebb éppen Olaszország ellen játszik barátságos mérkőzést.

A cikk utal arra is, hogy a támadó megszerzésében segítséget nyújthat az egykori Milan klasszis Andriy Shevchenko,  aki jelenleg csapattársa a 21 éves játékosnak.Jarmolenko 2008 óta tagja a Dinamo Kijev felnőtt keretének, ezalatt 81 tétmérkőzésen lépett pályára és 23 gól szerzett.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. a statisztikája nem rossz a gyereknek és sztem még egy csatár elférne a csapatban. Én annak örültem volna ha Matri jött volna de mivel ő rabruhába öltözött ezért Paloschit kell visszahozni jövőre Pippo helyére, de ettől még az ukrán srác is jöhet max ha nem válik be megy Genoaba 😀

  2. Szélső! Ami nekünk ugye nincs. Egy csatár jövetele nem zárja ki, hogy más posztokra is igazoljunk. Remélem gondolkodnak rajta a mindenhatók , mert igy nem nyerünk BL-t mostanában. Jelenleg még a scudetto sem biztos, bár remélem +verjük az intert. De látniuk kellene hogy nincs vezér a köz.pályán, és a védelem szélei sem a legacélossabbak! Taiwo és Isla is jöhetne. Talán Montolivo és a kopasz helyében rárepülnék Lass-ra .Hátha !Ja, és Gansot mindenképpen.

  3. Sharknak igaza van. Robbenre látom a legkisebb esélyt, Mexesre és Taiwora a legnagyobbat. A Ganso projekttel kapcsolatban inkább szkeptikus vagyok. Ha jön, nagyon örülök, de sajnos nagyon kemények az ellenfeleink… A Chelseanek sok a pénze, de kevés brazil mer oda igazolni, az Internek pedig ugrásszerűen nőnek az esélyei, ha megnyeri a bajnokságot. Az viszont jó jel, hogy nem akárkik érdeklődnek iránta, tehát tényleg jó játékos.