2022. december 03., szombat

Gattuso: “ennyi nem elég”

-

Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának kapitánya szerint a mostanában mutatott teljesítmény nem elég ahhoz, hogy olasz bajnok legyen jelenleg listavezető alakulata.


A középpályás elismerte: némi aggodalom mutatkozik a játékosok körében, miután a közvetlen üldöző városi rivális, címvédő Internazionale két pontra feljött.


“A félelem érzékelhető – jelentette ki a Sky Sportnak nyilatkozva. – Érthető, hogy van miért aggódni, ha a csapat két forduló alatt csak egy pontot szerez.”  Március 13-án a Milan hazai pályán 1-1-et játszott a Barival – azon a mérkőzésen Rudolf Gergely szerezte a vendégek gólját -, majd 19-én 1-0-ra kikapott Palermóban.

“Két gólt ajándékoztunk oda utóbbi két meccsünkön, miközben sok helyzetünk ellenére csak egyet szereztünk. Kérlelhetetlenebbnek, határozottabbnak kell lennünk, és szükségünk van egy kis szerencsére is. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen helyzetben valami többletre van szükség, amit jelenleg csinálunk, nem elég, a mi hibánk is, hogy így alakul a helyzet. Előre kell tekinteni, és jól fel kell készülni a derbire” – utalt a két csapat április 2-i összecsapására.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Csúnya lenne?
   A hátralévő 8 fordulóban nem csak mi szerezhetünk ám 24 pontot, hanem a többi csapat is! Abban meg itt szerintem mindenki egyet ért, hogy pontot biztosan fogunk még veszíteni. Elnézve a hátralévő meccseket (Inter, Samp, Fiorentina, Roma, Udinese), bizony olyan mértékben kell felkötni a gatyát és leszegett fejjel menni előre, hogy egy ilyesmiben tapasztalatlan edző keze alatt igenis van bőségesen félnivalónk!
   Egyébként az esélyeinket már korábban nem használtuk ki sajnos. Van Bommelről írtam valamelyik nap, hogy csak rajta legalább 5 pont ment már el.Ettől függetlenül a helyzeteket be kellett volna ütni, mint a sz..t!
   Inter is fog még botlani, de sajnos félek tőle, hogy annyit nem, amennyit kellene! Jobb és gyorsabb a kp-juk, ami ugyebár az alapfeltétele a dolognak.
   Rövidre szabva: ha nem vigyáz a csapat és nem bírja el a terhet, akkor az ezüst még bizony hízelgő is lehet!

 1. Hiába mondják hogy a derbi nem dönti el a bajnokságot!Szerintem ha kikapunk akkor még a második hely megtartása is kegyetlen nehéz lesz,ha nyerünk akkor újra öt pont lenne az előny az interel szemben, és lélektanilag nagyon nagyot dobna a csapaton!Egy igazi hat pontos meccs lesz és ezt tudja mindenki!Sajnos nagyon sok pontot és lehetőséget szórakoztunk el de van még esély javítani!FORZA MILAN!

 2. valami szabályozás kellene az ilyen full védekezős csapatok ellen.. a fifa már gondolkozott rajta, de nehéz jó, betartható, elfogadható szabályt.. mert ez így nagyon nem jó…

  a csapatba való játékosaink:
  silva, janku, abate, gattuso, boateng, robinho, pato

  rajtuk látszik h akarnak a pályán, nem mint egyeseken mostanában
  ibra nagyon el van kényelmesedve, rá kéne jönnie h nem csak ő az egyetlen középcsatárunk… nesta is egyre szarabb, sorra követi el a hibákat, (bari ellen egy norm előrelövése nem volt, asszem a gólt is miatta kaptuk) és sajna már öregszik, nem a régi…
  most nem akarok mindenkiről külön hibákat halmozni, mert lehet h eltartani pár óráig..
  változtatni kell a játékosok felfogásán mert ebből nem lesz semmi!

 3. Ne legyetek már ilyen pesszimisták! Nyugodtság van, hosszú még ez a 2 hét.Fordulhat a kocka. Én is belegondoltam a legrosszabb forgatókönyvbe de a legjobba is és magától értetődik hogy melyiket szeretném jobban.Most ibrának jól jön ez a kis pihi és elgondolkozik a dolgokon….Mire visszatér visszajön a küzdőszelleme és nem a nyafija fog uralkodni.
  egy a lényeg Forza milan

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS