Palermo-Milan: a keret

19

A keret: Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Antonini, Bonera, Didac Vilà, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Yepes; Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel; Cassano, Pato, Robinho.

Sérültek: Ambrosini, Inzaghi, Pirlo.

Eltiltott: Ibrahimovic.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Abbiati, Abate, Nesta, T. Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Gattuso, Boateng, Pato, Cassano sztem ez lesz a kezd, igaz megnézném Vilá-t, de nem látok rá sok esélyt. Zambrotta-val mi van, mert nincs a keretben, de nincs a sérültek között se!?

 2. Abbiati, Abate, Nesta, T. Silva, Antonini, Emanuelson,, Gattuso, Boateng,Robinho, Pato, Cassano .Boa,Emanuelson is nagyon jól tud védekezni.támadásokban,meg nagyon sokat tudnak segiteni

 3. Didacot már én is megnézném bár sok esélye nem lesz a játékára nálunk 🙁 !! Abbiati-Abate-Nesta-T.Silva-Van Bommel-Gattuso-Flamini-TOTO-Pato-Robinho kezdő lesz de lehet hogy Boa kezd Robinho helyén ( utóbbi időket elnézve jobb lenne)

 4. Srácok itt a nyerő kezdő: Abbiati,Abate,Nesta,Silva,Jankulovski,Gattuso,Flamini,Emanuelson,Boateng,Cassano,Pato
  Forza Milan!!!!

 5. abbiati, abate, nesta, silva, antonini, gatta, vb, boateng, robinho, cassano, pato

  ha boa még mindig sérült akk emanuelsont a helyére…
  ha esetleg vezetnénk pl 2 góllal akkor én mindenképp betenném didacot egy 15-20 percre…
  nyerni kell!

  ha most, és az inter ellen nem győzünk, akkor az interé lesz a bajnoki cím! ezt most kijelentem….

 6. hát én a most az előbb majdnem elkezdtem beirni a saját szemszögemből leg szimpatikusabb kezdőt és mikor véletlenül megnéztem mit irt be grazie Baresi akkor teljesen ugyanarra a kezdőre gondoltam 🙂 Forza milan 🙂

 7. Palermóban sosem volt egyszerű győzni,és szerintem most sem lesz meg,de ne legyen igazam! Ellenünk mindig úgy küzdenek,hajtanak mintha az életük múlna rajta! Ezzel a meccsel elkezdődik a finis! Innen leszűrhetjük a csapat igazi erejét,összetartását! Főleg,h nem lesz egy darabig az az ember akinek köszönhetjük,h itt állunk!! Ezt az embert pedig úgy hivják: Zlatan Ibrahimovic!!!

 8. Srácok tit tudtok valamit? Zambrotta nálatok már hetek óta nem szerepel egy listán sem. Se nem sérült, se nem eltiltott és nem is keretteg 😀

 9. Boateng,Gatta,Emanuelson középpálya kell!!elöttük,Robinho,Cassano,Pato.Bommel nem kell,mert túl sok a tényleges védekező kp.élég 1 védekező kp!!!Boa,Urby is remekül vissza tud zárni,és szerelni!!!

 10. Aki szerint nagyon hiányzik a kezdőböl Ibra az téved nagyon fáradt Ibra piheni kell jó hogy kapott úgy mond 3 meccs pihenőt de jó formában fog vissza térni és aki szerint nehéz meccs lesz az is téved xD ezelőtt 3-0 ide és nagyon rossz formában van a Palermo és am én is azt a kezdőt javasolnám amit Grazie Baresi!;)

 11. Ezt a kezdőt várom:

  Abbiati – Abate, Silva, Nesta, Antonini – Gattuso, Van Bommel, Flamini – Seedorf – Cassano, Pato.

 12. szaloky!!!támadni ki fog????nincs még 1 csapat aki európában 3 védekező kp-ssal áll fel!!!!!!flamini,bommel,see pad!!!boa,urby,robinho fel!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet