A Juve komolyan érdeklődik Pirlo iránt

16

A La Stampa információi szerint a Juventus élénken érdeklődik Andrea Pirlo, a Milan középpályása iránt.

Ahogy korábbi cikkünkben már írtuk, Pirlo szerződése a nyáron lejár jelenlegi klubjánál, Adriano Galliani pedig kijelentette, hogy áprilisig nem foglalkozik a szerződések meghosszabbításával.


A La Stampa úgy tudja, hogy a Juventus általános menedzsere, Beppe Marotta már jelezte a Milan vezetői felé, szeretnék ha a középpályás náluk folytatná a nyártól.

A Milannál igyekeznek minél alacsonyabb szinten tartani a játékosok fizetését, így Pirlo éves 5 millió eurós bérét sem kívánják a jövőben megadni. A játékos ügynöke, Tullio Tinti felméri a lehetőségeket ügyfele számára, a hírek szerint a Juve évi €3.5 milliót fizetne Pirlónak.



A Juventus így is jobban járna, mintha Aquilanit tartaná meg, aki jelenleg 4 milliót keres és ezenkívül még 16 milliót kéne kifizetni érte a Liverpoolnak.

Andrea Pirlo 2001 óta a Milan játékosa, azóta az UEFA Kupa kivételével mindent megnyert a klubbal, amit lehetett.  Eddig 395 tétmeccset játszott a Milanban, ezeken összesen 41 gólt szerzett. Az idei szezonban sérülései miatt csak 20 találkozón jutott szerephez.


A februári szavazás eredménye Pirlo kapcsán

Ajánlanál új szerződést Pirlónak?

 • Igen, de alacsonyabb fizetést (41%, 496 voks)
 • Nem, nincs rá szükség a jövőben (20%, 244 voks)
 • Igen, akár magasabb fizetést is (18%, 225 voks)
 • Igen, hogy aztán pénzért adhassuk el (18%, 224 voks)
 • Nem tudom eldönteni (3%, 34 voks)

Összes szavazat: 1 223

Betöltés ... Betöltés ...

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Köszönjük,szép volt,jó volt,de elég volt.Nem képes megújulni évek óta.Még “csak” 31 simán benne lenne 2 év csereként az utsó fél órákra,de ezt ő nem vállalja.Ha vállalja,mondjuk 2-2,5 millióért maradhat.

 2. Ez az ember régen akkora focista volt. De kb. 2007-ben egyszer csak leeresztett. Máig nem tudom megmondani miért. Ennek a leeresztésnek köszönhetően sajnos már nincs rá szükségünk. Ennek ellenére van mit köszönni neki:
  Olasz Kupa-győztese (2003)
  BL-győztes (2003,2007)
  Európai Szuperkupa-győztes (2003,2007)
  Olasz bajnok (2004)
  Olasz Szuperkupa-győztes (2004)
  És klubvilágbajnok lett 2007-ben
  2007 – IFFHS (a labdarúgás múltjával is statisztikájával foglalkozó szervezet) szerint a világ 2. legjobb irányítója – France Football listáján 5. helyezést ér el
  Az olasz U21-es válogatott történetének legeredményesebb játékosa 21 góllal és legtöbbször szereplő futballistája 47 mérkőzéssel!

 3. Pirlo, mentális ok miatt eresztett le, feltételezések szerint, ha a Juve 3,5 millát igér neki, akkor adja meg a Milan és maradjon 2 éves szerződéssel és jövő nyáron mehet akár 6 milláért, üzlet az üzlet. Pirlót csak abban az esetben szabad elküldeni, ha a Milan vesz helyette egy irányítót, mert a Milan középpályásai közül egyedül Ő tud irányitani.

  • Egyet értek. Pirlonak maradnia kell. Még most is messze az egyik legjobb irányitó az elit csapat irányitói közül. Sokan szeretnének egy Pirlo-t. Sokan szidják őt, de a fantáziátlan játékot nem feltétlenül az ő számlájára kell írni. Az őt körülvevő játékosok se mutattak többet. Én bízom benne, hogy van Bommel, Boateng, Cassano, Robinho vagy Emanuelsson oldalán sokkal jobb teljesitményt fog nyujtani ő is. Várom a visszatérését. Vele stabil a középpályánk.

 4. Óríási játékos, az egyik kedvencem!
  Nem hinném, hogy a középpályánk, olyan helyzetben van, hogy csak úgy simán elpasszolhatnánk. Értelemszerűen monstani teljesítményével nem érdemli meg a jelenlegi bérét, de tárgyalni kell vele, remélem a kopasz és Pirlo is érezni fogják a megfelelő hangot!
  Juventust meg hagyjuk már!
  Pirlo 10 éve a Milan meghatározó játékosa, nem lenne szép tőle, pusztán a pénzért Torinóban kikötnie, remélem ezt ő is tudja!
  Alig várom, hogy visszatérjen…
  Ha úgy képzeljük el, hogy Seedorf, Pirlo, van Bommel közül egyet tartunk meg hát Pirlo legyen az!!

 5. Lehet, hogy most megköveztek de én egy Pirlo-Aquilani cserében benne lennék. Jó kis játékos Alberto egyetlen gáz vele, hogy sérülékeny. Bár idén nem hagyott ki sokat. 15 milliót kér a Pool és ha jól tudom Aquilani ne akar visszamenni Angliába. Ismerve Gallianiékat 12 körül el lehetne hozni. 27 éves azaz jó korban van. Montolivonál pl. sokkal jobb!

  Pirlonak meg kösz mindent de mehet. Lassú ő már a napjaink focijához!

 6. szerintem kell nekünk már csak azért is hogy legyen olyan a csapatban aki tud szabadrúgást lőni.De a fizuját tényleg csökkenteni kéne.

 7. Pirlo a legjobb egyébként szerintem ha Ganso ha Neymar jön a helyére akkor se tudják helyetesíteni a Mestert!!!!!!!!!!

 8. A mostani Pirlot akárki hejettesiti:D.2 éve 1 nagy 0.sokat köszönhetünk neki,de tényleg kevés már a mostani focihoz!!mehet ahova akar!!!KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet