Nesta szerint a bajnokságra erősödtünk

3

Alessandro Nesta szerint nem valószínű, hogy a csapat ebben a szezonban meg tudja nyerni a Bajnokok Ligáját.

A kissé aggasztó nyilatkozat csak néhány nappal a Totenham elleni visszavágót megelőzően érkezett. Az első mérkőzést a londoni csapat 1-0-ra nyerte a San Siroban, így a Milannak nem szabad hibáznia az angliai összecsapáson. „Ebben a szezonban a bajnokság könnyebb, miután sokat erősítettünk és úgy gondolom a végső győzelemre is jó esélyeink vannak” – mondta Nesta a Milan Channelnek.
„Ami a Bajnokok Ligáját illeti, az keményebb dió és lehet, hogy jelenleg nem mi vagyunk a fő esélyesek a végső győzelemre” – tette hozzá a védő.
A Milan szombat este a Juventus otthonába látogat és biztos, hogy nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a szezonban már legyőzték egyszer őket a torinóiak.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ebben a bajnokságban a juve, a roma, a lazio, a napoli szégyenletesen szerepelt a MILAN ellen de sajna a juve és a roma tudott is nyerni egy nagy kalap sz*r játékkal, szóval idegenben lehet nehezebb lesz… sőt biztos!!
    FORZA MILAN

  2. Nem tudom, nekem olyan érzésem van (látván a Napoli sima verését), hogy megütjük a Juvét. Nagyon bizakodó vagyok, reméljük így lesz.
    Forza MILAN

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet