Jose Enrique Sanchez nyártól a Milané?

10

Angliai sajtóhírek szerint Jose Enrique Sanchez nyáron csatlakozik az AC Milan csapatához.

A piros-feketék vezetői már régóta szeretnének egy balhátvédet igazolni, és a jelöltek között olyan nevek szerepeltek, mint Aly Cissokho (23, Lyon), vagy Taye Taiwo (26, OM), de a The People értesülései szerint végül a Newcastle United 25 éves védője, Jose Enrique Sanchez lesz a befutó.

Az üzlet megkötését elősegítette, hogy a játékos ügynöke nyitott volt a tárgyalások megkezdésére, és a játékos is szívesen igazolna Olaszországba. Enrique eddig remek szezont tudhat maga mögött, ami több elit klub figyelmét is felkeltette.A spanyol hátvéd ára körülbelül 10 millió font, és bár szerződése 2012. júniusáig köti jelenlegi klubjához, az angol magazin szerint pár hónapon belül pont kerülhet az ügy végére.

(A nemrég megjelent hírre még egyik fél sem reagált hivatalosan. – a szerk.)

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem tök mindegy,kit igazolunk le,ha úgyse játszik.
    Leigazoltuk Montelongot,továbbadtuk 0 játékperccel,leigazoltuk Vilá-t eddig kapott 0 játékpercet,és közben megint balhátvédet keresünk.
    Nekem ez magas…

  2. Örülnék neki. Nem akárhol pallérozódott. Így viszont végképp nem értem, minek kellett Vila. Hacsak nem azért, hogy Antonini cserealap lenne egy nyári üzletnél, és Vila legyen a második számú balbekkünk. Szerintem én sosem fogom megérteni a játékosvásárlási mechanizmusunkat… 🙂 Ha ez a srác megvan, akkor tényleg hatalmas gratula a vezetőségnek! Alakul a csapat! Hátulra már tényleg csak Sakho kell! Gansoért pedig nem sajnálni a pénzt! Megéri! Jövőre, amennyiben BL-t akarunk nyerni, kell Ganso és egy kőkemény és gyors középső védő. Mourinho mondta, hogy amikor tavaly az Internél a cél a BL volt, tudta, hogy ott esélyük sem lesz, ha nincs 2 brutális középső védője. Lúcio és Samuel pedig remekeltek is. A következményeket meg tudjuk.

  3. Oké egy újabb jelölt,ami vagy igaz vagy nem!Most hogy olvasom Jankulovskit már semmit nem értek!Allegri kért egy olyan szélső védőt, ha sérült a nem túl acélos baloldalunk akkor a szinte null kilométeres Jankulovski játszik!Azt már tisztán látom hogy előbb fog Roma baloldalt játszani mint Vila,de Emanuelson is teljesen kijátszotta magát a csapatból?Talán akit a legkevésbé vártunk Bommel neki van a legbiztosabb helye a kezdőben!Így azért már nem tűnik egy tízesnek a téli átigazolásunk!

  4. 😉 ezzel a sok transzferrel egyszerűen csak mossuk tisztára a pénzt. egyébiránt…. ez a gyerek már megint ki a franc?!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet