Ganso nem állapodott meg a Milannal

12

Paulo Henrique, azaz Ganso menedzsere cáfolta azokat a híreket, melyek szerint ügyfele már megállapodott a Milannal.

A Santos 20 éves tehetségét a jövő nagy sztárjának tartják, az elmúlt hetekben sokszor lehetett olvasni arról, hogy a milánói piros-feketéknek sikerült megszerezniük a játékost.

A napokban már arról érkeztek a hírek, hogy Ganso Milánóba fog szerződni a nyáron, de nem derült ki egyértelműen, hogy melyik klubhoz.
A játékos menedzsmentje egy közleményt adott ki a helyzet tisztázásra:

„A médiában napi szinten
jelennek meg téves információk  a Milanhoz történő igazolással kapcsolatban. Az egyetlen valódi tárgyalás jelenleg a játékos és a Santos között zajlik, a 2015-ig történő szerződéshosszabbításról.”

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Leonardo folyamatosan hívja az Interbe, félek ebből sem lesz semmi. Dzsudzsáknál van jobb Milan-középpályás?

 2. Már elnézést, de ha értelmes lenne, akkor meg se fordulna a kis fejecskéjében, hogy a merda Interhez igazoljon a Milan helyett! Ha mégis azt tenné, akkor meg is érdemli és jobb is úgy! Forza MILAN

 3. Tuti nem fog a MILAN-hoz igazolni bárhogy is szeretnék a szurkolók. A róla szóló összes hír csak mendemonda volt, nincs alapjuk. Csak a pletyka rovatban jelentek meg.

 4. Ha igazak a hírek Robinho, a “kapufölélövőművész” hazudott!
  Még hogy “Ganso gyermekkora óta a Milannak szurkol”?
  “Egyértelmű, hogy hozzánk jön a nyáron”?
  Most már nem is kell!

 5. Lucasról amúgy milyen konkrétum van!Én semmi aláírásról nem tudok,ha valaki igen akkor segítsen!Az meg hogy ki mit nyilatkozik lehet ép kacsa, vagy az újságíró fantáziája!Na hogy mi ötvenet de még harmincat sem adunk érte az tuti!Erre nyárig várni kell!És szerintem sok függ attól is hogy mit nyerünk az idén!Remélem nem megint tapasztalatot hogy pénz nélkül nem lehet top csapatot építeni!FORZA MILAN!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet