A Milan leadta az UEFA felé a Bajnokok Ligája tavaszi szakaszára szóló nevezési listát, melyen 25 játékost lehetett megnevezni.

A listáról hiányzik a friss igazolás Didac Vila, ugyanakkor ott találhatjuk Filippo Inzaghi nevét, akinek a klub már a sérülése idején megígérte, hogy benevezi.


Abbiati, Amelia, Roma; Nesta, Papastathopulos, Legrottaglie, Oddo, Jankulovski,Zambrotta, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini; Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo,

Ambrosini, Strasser, Boateng; Inzaghi, Ibrahimovic, Pato, RobinhoA Milan ellenfele az angol Tottenham lesz a nyolcaddöntőben. Az első találkozóra a San Siróban kerül sor február 15-én, mely alkalomból a magyar Milan közösség meccsnézést szervez.  Ezzel kapcsolatban részleteket a következő linken olvashattok:  Közös meccsnézés

28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • nem tom én betettem volna meg a Merkelt is,sajnos Cassano nem játszhat meg Emanuelson :(,én Seedorfot elküdeném miatta X-eltünk az Udinével :/

  • Sajnos mégsem kapot zöld utat , hogy játszon a BL szezonban.Legalábbis a bizotság ezt az itéletet hozta Cassanoval kapcsolatban.Mivel játszott a selejtezőben a SAMP-al

 1. 3 kapus
  11 hátvéd
  7 középpályás
  4 csatár

  1. Tömve van védővel a keret.
  2. Hol van Vila és Merkel?
  3. Janku?

  Ez a Vila gyerek nehogy úgy jár mint Montelogo.

 2. Még jó hogy kihangsúlyozta Galliani hogy a hátvéd igazolásunk (Vilá) játszhat a BL-ben…
  Nekem egyre valószínűbb hogy nyáron bevesszük pl. a Criscito bizniszbe.

  Továbbra is úgy gondolom hogy emelt fővel kell távoznunk (minél kevesebb gólt kapva) a BL-ből aztán a Kupára és főleg a Bajnokságra fókuszálnunk. Aztán majd kiderül hogy végülis mekkora akadályt jelent számunkra a Spurs.

 3. Megérte igazolni nem? -A frissek közül egyedül a “remek” Legrottaglie játszhat a Bl-ben. Most akkor mondja meg meg valaki minek vettük meg Vilát. Tiszta vicc. Nézhetjük majd Lucát bolondozni a bal oldalon.

 4. Ebből is látszik, hogy nem akarunk semmit a BL-ben az idén, nem is vagyunk hozzá elég erősek. Ezen alassú középpályán átrohannak a sokkal gyorsabb játékot játszó angolok, spanyolok.
  A bajnokságra kell koncentrálni, az is éppen elég nehéz lesz. Nem sérülhet meg Ibra, Thiago Silva, Pato, erre kell vigyázni. Szerintem a kupa sem olyan fontos.

  • Én is úgy voltam vele hogy a kupa nem fontos. Galliani a karácsonyi Milan buliban egy trófeát ígért. Azt hiszem ennyi igazolás után ezt emelhetjük kettőre. Főleg hogy elődöntőben vagyunk már a kupában.

   • Igen, itt már nehéz azt mondani, hogy nem fontos.
    Még két kőkemény meccs a Palermoval, akiknek nagyon is fontos + a döntő, ami ha ott vagyunk már mindenkinek fontos.
    Én tényleg csak a sérülésektől félek, mert ha valaki hosszabb időre kidől a húzóemberek közül elszállunk a bajnokságban, amiből még rohadtul sok van hátra. Persze megsérülni lehet a következő bajnokin is, úgyhogy hajrá…

 5. Merkelt nem kell nevezni mert saját nevelés, csak B-listán. Igazából Strassert se kellet volna, és akkor lett volna hely Vila-nak… Azt hiszem ez a döntés, hogy nem nevezték, el is árulja, mennyire veszi számításba Allegri. Kb. semennyire, mehet majd Montelongo után. Pipponak nagyon örülök!

 6. Cassano azért nincs mert az idei kiirástol azt sem lehet nevezni más klubnak aki már játszott akár csak selejtezön is.és a sampdoria játszott selejtezöt.

 7. ezen a listán később lehet változtatni nem? mert ha pl a fele banda sérült lenne (nem ajánlom egyik csapatnak se) akkor azért…:S

 8. Merkelnek helye van a keretben.
  Vila?miért igazoltuk?Hogy a serieB-ben kössön ki?Pályára vele!
  Boateng visszatért??Nagyon jó hír!!!

 9. Hát már semmin se tudok meglepődni sajnos..Döntésekben a vezetés sokszor hibázik. Könyörgöm, 6 középső védőt nevezünk a BL-be! szélsővédőink nincsenek, csak kreáltak, és pont Vila lehetne megoldás. Középpályán jó hír h kiderült, Merkel játszhat. De így sehogyse kéne kijelenteni, hogy Bl-győzelem a cél. Ez csak áltatás lenne önmaguknak és minekünk is. De én kitartok! Forza Milan!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet