2022. október 04., kedd

Bajnokok Ligája: A Milan 25-ös kerete

-

A Milan leadta az UEFA felé a Bajnokok Ligája tavaszi szakaszára szóló nevezési listát, melyen 25 játékost lehetett megnevezni.

A listáról hiányzik a friss igazolás Didac Vila, ugyanakkor ott találhatjuk Filippo Inzaghi nevét, akinek a klub már a sérülése idején megígérte, hogy benevezi.


Abbiati, Amelia, Roma; Nesta, Papastathopulos, Legrottaglie, Oddo, Jankulovski,

Zambrotta, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini; Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo,

Ambrosini, Strasser, Boateng; Inzaghi, Ibrahimovic, Pato, RobinhoA Milan ellenfele az angol Tottenham lesz a nyolcaddöntőben. Az első találkozóra a San Siróban kerül sor február 15-én, mely alkalomból a magyar Milan közösség meccsnézést szervez.  Ezzel kapcsolatban részleteket a következő linken olvashattok:  Közös meccsnézés

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Még jó hogy kihangsúlyozta Galliani hogy a hátvéd igazolásunk (Vilá) játszhat a BL-ben…
  Nekem egyre valószínűbb hogy nyáron bevesszük pl. a Criscito bizniszbe.

  Továbbra is úgy gondolom hogy emelt fővel kell távoznunk (minél kevesebb gólt kapva) a BL-ből aztán a Kupára és főleg a Bajnokságra fókuszálnunk. Aztán majd kiderül hogy végülis mekkora akadályt jelent számunkra a Spurs.

 2. Ebből is látszik, hogy nem akarunk semmit a BL-ben az idén, nem is vagyunk hozzá elég erősek. Ezen alassú középpályán átrohannak a sokkal gyorsabb játékot játszó angolok, spanyolok.
  A bajnokságra kell koncentrálni, az is éppen elég nehéz lesz. Nem sérülhet meg Ibra, Thiago Silva, Pato, erre kell vigyázni. Szerintem a kupa sem olyan fontos.

   • Igen, itt már nehéz azt mondani, hogy nem fontos.
    Még két kőkemény meccs a Palermoval, akiknek nagyon is fontos + a döntő, ami ha ott vagyunk már mindenkinek fontos.
    Én tényleg csak a sérülésektől félek, mert ha valaki hosszabb időre kidől a húzóemberek közül elszállunk a bajnokságban, amiből még rohadtul sok van hátra. Persze megsérülni lehet a következő bajnokin is, úgyhogy hajrá…

 3. Merkelt nem kell nevezni mert saját nevelés, csak B-listán. Igazából Strassert se kellet volna, és akkor lett volna hely Vila-nak… Azt hiszem ez a döntés, hogy nem nevezték, el is árulja, mennyire veszi számításba Allegri. Kb. semennyire, mehet majd Montelongo után. Pipponak nagyon örülök!

 4. Hát már semmin se tudok meglepődni sajnos..Döntésekben a vezetés sokszor hibázik. Könyörgöm, 6 középső védőt nevezünk a BL-be! szélsővédőink nincsenek, csak kreáltak, és pont Vila lehetne megoldás. Középpályán jó hír h kiderült, Merkel játszhat. De így sehogyse kéne kijelenteni, hogy Bl-győzelem a cél. Ez csak áltatás lenne önmaguknak és minekünk is. De én kitartok! Forza Milan!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS