Milan-Bari: Allegri sajtótájékoztatója

18

Massimiliano Allegri sajtótájékoztatója a Bari elleni kupamérkőzés előtt:

PATO

„Patóval nincsen probléma, minden mérkőzésen vannak olyanok, akik jól teljesítenek és olyanok, akik kevésbé. A legfontosabb, hogy megfelelő hozzáállással rendelkezzenek a játékosok, egységes legyen a csapat és a társak segítsék egymást, ha szükséges. Természetesen egy olyan játékos képességeit nem lehet megkérdőjelezni, mint Pato. A csütörtök esti találkozó nem egy bizonyítási lehetőség számára, ahogy senki másnak sem. Ez egy tétmeccs, ahol nyerni kell, ahol a lehető legjobb csapatot küldöm pályára, hogy legyőzzük a Barit.”

BAJNOKSÁG„Megpróbáltunk kicsit eltávolodni a többiektől, de a futballban néha előfordul, hogy nem minden úgy sikerül, ahogy eltervezed. A bajnoki cím azonban nem januárban dől el, hanem majd a szezon végén. Jelenleg nincs semmi, amiért aggódnunk kellene, csak jobban kell figyelnünk bizonyos szituációkban.”

A CSAPAT MENTALITÁSA

„Csak magunkkal kell foglalkoznunk, nem az Inter, a Roma, a Napoli vagy a Juventus helyzetével. Ha állandóan a többieket figyelnénk, csak összezavarna minket, ezért ha lehet, törődjünk csak a saját dolgunkkal.”

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hihetetlen mennyire bizik még Patóban,., higgyétek el nagyképü és semmi alázat nincs már benne. nagyon sokat változott a srác..

  • Én ezzel nem értek egyet. Pont hogy most van az az időszaka amikor igenis alázattal kell hogy játsszon, amikor ilyen támadótársai vannak mint Ibra, Cassano, Robinho. Túl sokat köszönhet a Milannak ahhoz, hogy ne érezzen a csapat iránt alázatot, és ezt ő tudja nagyon jól.

  • nehogy eladjuk(főlegne balotelliért aki:nagyképű,cselezni nem tud,fejelni nem tud rúgni se nagyon jól és még drága is)
   david luiz: nagyon sokba kerül, 25milláért nem adták el a chelseanak(ibra 24…)
   lazzari:ő érkezhetne hogyha nem lenne zsírosbödön galliani
   Ziegler:ő is jöhetne valószínűleg de galliani 2,5millió eurót adna a samp 3,5öt kér…
   Mexès:esélytelen…
   Van Bommel :esélytelen…
   Eriksen:18 évesen visszautasítja a milan érdeklődését!(amúgyse kéne)
   szerintem kéne venni kész játékosokat nem ilyen fiatalokat…mit érünk velük??
   beállnak csereként 5-10 percre?azt a maradék 80ba meg szenved a csapat a veteránokkal…hamár igazolunk értelmesen tegyük!

 2. szerintem sem lesz sima meccs.. Deeo lehet van valami abban amit mondtál de akkor sem tartom öt klasszis játékosnak, pedig fiatal kora ellenére nagyon fölsztárolták..

  • Pato nem klasszis?? Hova tetted a szemed? Ha nem lő gólt véletlen, következő meccsén kettőt vállal minimum. Alig volt pályán szegény mert sérülékeny, és így is rúgott már 6 gólt a bajnokságban.

 3. “Ez egy tétmeccs, ahol nyerni kell, ahol a lehető legjobb csapatot küldöm pályára, hogy legyőzzük a Barit.”

  Na ezt vártam, már vagy 5 éve!!!

 4. Sajnos pató soha sem lesz meghatározó játékos. az érte kapott pénzböl végre megerösithetnénk a védelmet.. és az anyaszomoritó seedorf helyett is jöhetne valaki

 5. Szeretném ha ez a meccs változást hozna! Remélem Allegri, a sérülések ellenére a lehető legerősebb csapatot küldi pályára. Pato tehetségét nem kérdőjelezem meg. Én is szeretnék tudni úgy focizni mint ő. Viszont szerintem se játszik megfelelő alázattal és elég sokszor azt látom hogy önző. A passzaiból néha azt érzem, hogy passzolok mert muszály. Ibra “nem” különbözik Patotól, abból a szempontból, hogy mind a 2en tehetségesek. Ibrát egy beképzelt, agresszív, alattomos …-nak tartom, ugyanakkor brilliáns játékosnak. A különbség még a 2 játékos között, hogy Pato mostanában önző, addig Ibra nem, ami hasznőssá tette őt a góljai mellett. Szóljatok ha teljesen el vagyok tévedve! Nem vagyok a sértődős fajta!

 6. Allegri nincs most olyan helyzetben hogy megengedhetné magának azt, hogy ne vegye komolyan ezt a mecset.Tudja jól hogy bizonyitania kell mind a média mind a Berluék,és természetesen a szurkolók felé..Legyen ez akár egy Olasz kupa mecs..Szerintem egy nagyon harcos,és bizonyitani vágyó Milant láthatunk ma.

 7. Kezdenek visszaköszönni azok a megállapításaim, amiket már vagy fél éve szajkózok Patoval kapcsolatban… Ki kell őt rakni, kapni ért egy rakás pénzt, és megerősíteni a középpályát. Ha fél éve eladtuk volna, lehet, hogy már régen nálunk lenne David Luiz meg Bastos és esetleg Sakho is…

 8. Világklasszis játékosokat mint Pato nem szabad eladni, csak ilyen tehetséges(zseniális) emberekkel lehet komoly eredményeket elérni! Folytatni kell a fiatalítást és sajnos meg kell válni a kiöregedőben lévő játékosoktól.

 9. Remelem hogy nyerunk es a Roma Inter Juventus Lazio ne tegyenek szert a 3 pontra es akkor mar megint egy jo kis elonyunk lesz:D

 10. Pato fontos játékos, mert mikor nem megy neki akkor is tud 2 gólt is rúgni egy meccsen! Csak nézzük meg az Udinese elleni meccset! Pato egy jó játékos! Néha lehet önző, de mostanában azt látom egyre többet próbál passzolni! Viszont ha ilyen sérülékeny lesz akkor nyáron túl kell adnunk rajta!

 11. Nem kell Pato-t eladni. Sztem Seedorf éves fizujából is futná egy tehetséges fiatal játékos árára…

 12. Jézusom…adjuk el Patot mert már rég a mienk lenne Luiz meg Sakho? Luiz már bizonyított egy jó erős portugál bajnokságban,ahol 2 csapat ellen kell jól játszani,Sakhonak meg volt eddig 1 jó szezonja és adjuk el értük Patot aki annyi gólt lő mint égen a csillag és hihetetlen fiatal. Ibra-val meg ne hasonlítsuk össze,hogy ki passzol meg ki nem mert a svéd 29 éves és rutinos,de még 25 éves korában is 2 labdával játszották a meccseket mert 1 kellett neki 1 meg a többieknek. Tényleg drukkoljatok inkább a Realnak és akkor lehet nyomulni,hogy vegyünk meg mindenkit akinek már volt 1 jó meccse valami huszadrangú bajnokságban. Nem azt mondom,hogy nem lennének jó vételek de nem 1 Patoért cserébe.

 13. amióta megjelentek a hírek, hogy Pato-t eladná Berlu jópénzért a Chelsea-nek, itt mindenki szitkozódik. Mindenki szerint egy beképzelt hülye játékos, már nem is tehetséges és már mindenki elköltötte az érte kapott pénzt. ez az undoritó uraim!
  Pato egy rettenetesen tehetséges játékos! Csak még mindig fiatal, tapasztalatlan. Mindenki fiatalokat akar hozni a csapatba… miért? mit gondoltok? Azok majd másképp fognak viselkedni? Pato jó játékos, és eredményejet mutatott fel, amiért köszönetet kellene mondanotok, nem pedig itt rögtön eladni, mert volt egy összeröffenése Gattusóval…. aki szintén sokat hibázik! jaj… vagy azt már észre se vesszük???
  na mindegy… csak unom a divat-drukkereket!
  Remélem este a csapat simán elveri a Barit! Jó szurkolást!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet