2022. december 05., hétfő

Nem zörög a haraszt, ha… – Pato eladó?

-

Könnyen valósággá válhat sok Milan szurkoló rémálma: Kaká után ismét elveszítheti a csapat legféltettebb kincsét, ezúttal Patót. Helyi médiaértesülés szerint az AC Milannál kitelt a brazil tehetség ideje; könnyen elképzelhető, hogy a Kacsa Angliában folytatja pályafutását. Az utóbbi időben sérülésekkel bajlódó Alexandre Patót állítólag fel is ajánlotta a Chelsea-nek és a Manchester Citynek a klubtulajdonos miniszterelnök, Silvio Berlusconi.


A milánói székhelyű Mediaset csoportban a Milan tulajdonosának a mai napig 40 százalékos részesedése van, így milanos ügyekben a medium rendkívül jól értesültnek számít. Azt már korábban megszellőztette az olasz sajtó, hogy Patóra először Ibrahimovic, majd a napokban Gattuso is megorrolt, mert a fiatal játékossal “kissé elszaladt a ló”. Felrótták neki, hogy önző, nem rendeli magát alá a csapatnak és idősebb, tapasztaltabb játékostársai szerint nincs meg benne a kellő alázat sem.

Éppen ezért nem meglepő a hír: állítólag a csapat tulajdonosa, Silvio Berlusconi “beajánlotta” a szurkolók ifjú kedvencét a Chelsea-hez és a Manchester Cityhez. Londonban egyébként éppen az a Carlo Ancelotti a menedzser, akivel Pato szép éveket töltött együtt Milánóban. Az olasz tréner immár másfél esztendeje dirigálja a Chelsea-t, ezért is tűnik kézenfekvőnek, hogy Berlusconi Londonba is kiajánlotta a játékost.

A Mediaset megemlíti: bár Pato ebben az idényben is sokat volt sérült, teljesítményével jelenleg is a keret legjobbjai közé tartozik.

Bő másfél évvel ezelőtt egyébként a Chelsea már érdeklődött, akkor 45 millió fontot kellett volna fizetnie Patóért. Akkor a Milan nem engedte el a fiatal játékost. Most állítólag küldené…

A Manchester Cityvel kapcsolatban pedig hónapok óta téma, hogy az olasz csatár, Mario Balotelli örömmel jönne haza Milánóba, igaz nem korábbi csapatába, az Interbe, hanem a rossonerihez. Ahogy szinte hetente elhangzik Supermario szájából: mindenre kész lenne, hogy újra együtt játszhasson Ibrával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

54 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem örülnék ha elmenne. Főleg úgy ha Baloteli érkezne a helyére. Semmivel sem jobb játékos, ráadásul önzőbb és önfejűbb mint a brazil. Bármennyire is sokat sérült így is a csapatunk 2. legeredményesebb játékosa. Mindenesetre érdekes lenne a jövő csapatát úgy építeni, hogy a legígéretesebb csatárunkat elpasszoljuk. Főleg úgy, hogy a hírben említett két játékossal nem nehéz rossz viszonyba kerülni. A kellő alázat hiánya pedig számtalan brazilra jellemző.

  • Pato az a játékos, akiben a legutobbi 2 bajnokin a legtöbbet csalódtam!! Egy csele sem jött be, 1 normális passza sem volt, ha labdát kap egyedül akar megindulni, megy elöre mint a vakok, a Lecce ellen, 5 böl 5 passza rövid lett, a kisfiam kisebbet rúgott volna a labdába. Ha figyeltétek a szünetre úgy mentek be a Lecce ellen, hogy a Gattusoval veszekedtek, mert semmi de semmi játékkedve nincs, semmi hajtás! Én örülnék ha elmenne, és a Balotteli jönne a helyére!

 2. Hm…, nem is tudom mit lehet mondani erre, de az biztos, hogy mostanában nagyon nagy képűen játszik Pato és látszik, hogy nincs köztük összhang Ibrával (ez nagy baj). Én inkább egy kicsit leülnék vele beszélgetni, mert azért mégis csak egy nagy tehetségről van szó, ráadásul fiatal… Szerintem ha agyban helyre kerülne, akkor az egyik legjobb játékos lehetne a világon az elkövetkező években és nem lenne baj, ha ezt a Milánban mutatná meg.

  Nehéz ez a dolgog…

 3. Igazat adok zaka01 nek nyugodtan jöhetne Balo, őis szépen termeli a gólokat még ha néhány 11ből de ne feledjük h azokat is ő harcolta ki! Pato ért 45 milla font azonnal vigyék, balo a feléből megvan és utána még leehtne hozni pár ütőképes védőt és ugyan ott vagynk csak 1 olasszal több!

 4. hát az én véleményem meg az ha eladjuk akkor jó pénzért ert mostanában nem segít a csapaton jó jokor jó helyen volt az udine ellen de semmi csapatmonka most ki kell mondani rossz formában van nagyon sérülékeny amikor nála a labda remegek hogy nehogy rosszul lépjen és ami az egyik legfontosabb nem játtszik jól össze ibrával :S én egy olyanba beleegyeznék hogy balo + 20 milka vagy 15 és vihetnék abból meg jöhetne sakho + criscito és akkor 1 játékosért 3-at

 5. Pato sohasem lesz akkora focista, mint Ronaldo, Kaka vagy Ronaldinho. Hiába van meg a tehetsége, ha saját magát többre tartja, mit a csapatot. A játékán mindig kiérződik, hogy nem csapatember. Sokszor feleslegesen cselez, ritkán passzol.
  Adjuk el megfelelően áron akár a cselszinek, vagy bárki másnak. Vegyük meg az árából Mario-t, illetve még egy,vagy kettő minőségi játékost, akik “meghalnak” a pályán MILAN mezben. Sokkal előrébb lennék.

 6. Szerintem Balotelli jöhet Pato helyére. Van különbség ha valaki már beérett zseni és van arca, és pl azt cisnál a Lecce ellen mint Ibra, vagy még csak éppen kezd valami lenni, és már arca van. Balotelli is egy pöcs, de Allegrinek eléggé megy a fékes emberekkel, + Mario végletekig Milan fan és olcsóbb is… bár nem értem, mi végett.

 7. 1. Ahogy a cikkben is olvasható; sokat volt sérült, de a mezőny egyik legjobbja, ergo keveset játszik (sérülése miatt) de a gólokat lövi.
  2. Egy régebbi cikkben az volt, hogy Messi is sérülékeny volt, és nézzétek meg ma milyen.
  3. Ha már mindenképp el akarják adni, akkor 50 milka alatt semmiképp.
  4. Helyette kell venni egy jó (normális!!!) csatárt, lehetőleg szélsőt, illetve 2 védőt, 1 középpályást.. 50 milkából ezt nem bizti h ki lehet hozni, de ott van a drága miniszterelnök úr:)
  5. NE MENJ PATOOOOOOOOOO, NEEEEEEEEEEEEEEEE!

 8. Nem tudom mi lenne a legjobb , én csak azt látom, hogy Patoban nincs mostanában az a tűz ami 1 éve volt. Jobban örülnék annak ha két parádés védő leigazolásáról szólnának a hírek mert szerintem az most sokkal fontosabb lenne de ha Mario idejön és Pato elmegy nekem csak az számít , hogy lője a gólokat és menjen a szekér a csapatnak! Nagyon szeretem Patot játékát , ahogy szeretem Seváét vagy Kakáét azok után is hogy elmentek.De a legfontosabb az, hogy Nyerjük meg a bajnokságot!Engem az sem érdekel ha 4 ős Milanost teszek lapátra ha ez által lesz sikeres a csapat!

 9. Eddig úgy gondoltam, Pato nem eladó. Végigolvastam a hozzászólásokat: szerintem Pato nem játszik jól, amióta visszatért ( nem csak a gólok számítanak ), egy nagy összeg biztos jól jönne a Milannak. Amúgy meg még mindig nagy jövő áll előtte, hogy mekkora játékos lesz, ki tudja? Balotellinek nem örülnék, van már bőven nehéz természetű a csapatban, én nem látom benne azt a hatalmas tehetséget! Szóval, summa summarum örülök, hogy nem nekem kell Pato jövőjét megoldanom. de egy remek Patora nagy szükség volna, kérdés ki jön e belőle?

 10. Az tuti, hogy Pato nem itt fog megöregedni! Én is eladnám. Már írtam ezzel kapcsolatban néhányszor. Hatalmas a respektje, de egyáltalán nem csapatjátékos. Érdemes megnézni a táblázatot. Szép, szép a 8 gólja, de keresgessétek csak a gólpasszait! Nincs neki! Ő egyből lő, és általában nem gondolkodik abban, hogy lepasszolja a labdát. Ibra lehet, hogy önző, de a kanadai táblázaton durván vezet… Majdnem annyi gólpassza van, mint gólja… Elgondolkodtató. Eladnám, mint a sicc. Balotellit meg megneveljük. Mint ahogyan Ibrát, Cassanot meg Robinhot is sikerült. 45-50 milliót adnak érte, ebből jön még egy csatár, és lesz pénz a védelem vagy a középpálya erősítésére is. Okos döntés! El kell adni! Pato nem a Milan. Sokkal többet nyerhetünk az eladásával és az érte kapott pénzből legalább 2 embert tudnánk venni. Forza Milan!

 11. A piacon mindenki eladó, ha fizetőképes kereslet van, de Pato még fiatal hosszú távon számíthat rá a Milan.Kár eladni a Milanban középen, jobb és baloldalon is játszott támadót, csatár és nem panaszkodott mint pld. Boriello, aki nem akart jobbszélső lenni, mert középcsatárnak tartja magát.

 12. Hát az én véleményem az egészről csak annyi,hogy Ibra teljesítményétől nem vagyok elájulva,Gattuso meg szerintem már 2-3 éve egy nagy sájze.Pato mostanában sérülékeny ez igaz.DE.Ő még fiatal,gondolom fél hogy nem nagyon fog beférni a kezdőbe,mivel jött Cassano is.A Milan állandóan csatárt akar venni amikor valaki lesérül a támadók közül.Szerintem inkább azután kellene utánna járni hogy Pató miért sérül ilyen hatékonyan.Nem kell ide több támadó.Sőt!Inkább a kivénhedt alig bírok már futni inkább alibizek játékosokat adják el! Pirlo,Seedorf,Gattuso,Zambrotta,Flamini.Ezek már semmi játékosok.Talán ha 2-3 mérkőzés kijön nekik? Ez qrva szar a jelenlegi állapotunkban.

 13. megéri tényleg :/ csaka aza baj h olyan emberek mennek el akik az emberek az ember szivéhez nőttek 🙁 gondolok itt dinhóra v kakára …. lhet h balo jobb mint pato megeshet de egy ideig biztos nem fogjuk szeretni . ha kihajtja a belét és harcol szívvel lélekkel akkor mondhatjuk h megérte … de pato a szívünkhöz nőtt :S szép emlékek …. real ellen is *_*
  Two colour One passion !! <3 MILAN <3

 14. Én sztem Pato-nak itt a helye, nem szabad eladni! Volt egy rossz meccse a Lecce ellen és akkor mi van, szinte mindenki temeti, viszont az Udinese ellen ő volt a messiás azoknál is akik most szidják meg lecserélnék Balotelli-re, nem igazán értem ezt! Ami Balotelli-t illeti Ő is van olyan sérülékeny mint Pato, ha nem sérülékenyebb és egyébként a térdével vannak gondok Pato-nak izomsérülései voltak a kettő koránt sem ugyan az és remélhetőleg ezeket megoldják majd! Tudnám még sorolni az érveket Pato mellett de, egy a lényeg Ő a Milan játékosa és ez remélem sokáig így marad!

 15. Valami nem stimmel a sráccal!Ibrának nem örült az biztos!A passzai valóban több mint furcsák!Ami viszont tény 21 éves és a legnagyobb tehetsége a csapatnak!Az biztos hogy ő a legdrágább “árú cikkünk”.Én nem lepődnék meg ha eligazolna!Csak az angol vonalon csodálkozom!Bár Kakát is először Angliában látták az újságírók!Szerintem sanszos hogy jövőre a srác Real mezben fog focizni!De ez csak az én gondolatom,remélem nem válik valóra!

 16. Pato soha nem lesz nagy játékos sajnos a góljait kis csapatoknak rúgja nagy csapatok ellen semmit sem bizonyított, és szerintem örülni kéne ha sikerül el adni, a belőle jött pénzért meg lehetne erősíteni a védelmet és a középpályát. És tán futna egy jó szervező középpályásra mondjuk egy Nasri-ra.

 17. Hát nem sokat veszitenénk ha elmenne! annyira leromlott az utóbbi időkben hogy kín nézni amit a pályán művel! önző, paszt nem ismeri ,vagy ha passzol akkor pontatlan, vagy erőtlen! a mai fociban lőtpaszokkal kell játszani,abbol a legkönyebb akár egyérintős játékot kihozni lásd barca! komolyan mondom mikor becserélik Inzaghit az egész csapatba nagyobb önbizalom kerül! pató nem tud annyit hozzátenni a játékhoz mint Pippo ,és soha nem is fog amig meg nem változtatja a felfogását! nekem is azt mondják mindig mikor bajnokin játszunk egy igazi csatá nem passzol, DE CSAK 16 OSON BELÜL!! Pato ha megkapja félpályánál a labdát mint a vakegér elindul, és belecselezi magát a tömegbe! szerintem menjen ha kell de ne Balotelli jjjön helyette , mert annak a srűcnak annyi gömbérzéke nincs mint egy csecsemőnek, ha golt rug akkor is bepattan rola , láttam az interbe hogy focizot, felbotlik a labdába:D idehaza megyei 2. osztályba nem látni olyat

 18. Hát nem is tudom sokan agyon favorizálják Pato-t mindenki azt írja fiatal tehetséges 21 éves már, és góljainak nagy számát kis csapatoknak rúgja igaz néha be talál egy egy nagy csapatnak is de ritka, igazából se nem egy cselező gép se nem egy gólvágó. Messi 21 évesen 60 gólt rúgott egy szezonba Ő tehetséges!!! Nem azt mondom hogy rossz játékos de csak egy átlagos csatár. Pato szintű csatár jó pár futballozik Európában, nem egy klasszis játékos. De ez csak az én véleményem.

  • Messi nem tehetseges hanem Vilagklasszis!!!!!!!azert atlagos csatarnak nem mondanam a Kacsat!Oriasi jatekos mar most es csak fejlodni fog…de fejben tenyleg rendbe kene rakni a kolkot! en azt mondom nagy veszteseg lenne de felaldozhato hogyha a penzbol vedoket veszunk mert elol megoldjuk nelkule

 19. Nem értem itt azokat az embereket akik ennyire könnyen elengednék…
  Balotelli közelébe se ér Patonak…
  Ha megy valahova remélem a Chelsea-be megy mivel a másik kedvenc csapatom.
  Azt meg hogy néhányan nem szeretik vagy éppen séggel nincsennek jó véleménnyel róla akkor nézzenek egy kicsit körbe a csapatba…
  Hasonló gyenge teljesítményt nyújtanak: Seedorf,
  Bonera nem értem mit keres itt…, nincs egy normális szélső védő…
  Robinho játéka se tetszik nekem itt.
  A csapat átlagéletkora van vagy 38. Kéne már fiatallítani is mert ez a középpálya…
  Nagyon nem szakadnak meg a sok futásba!

  Ha elmész Pato csak is a Chelsebe menny vagy nagyot csalódok! :'(

  Forza Milan!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS