Antonini: A csapat tagja szeretnék maradni

33

Az elmúlt napokban több híresztelés is arról szólt, hogy a Milan kész elengedni Luca Antoninit. A csapat már huzamosabb ideje keres egy balhátvédet és nyilván az sem tett jót a játékos lelkivilágának, hogy az utóbbi időben elhullajtott bajnoki pontok után a szurkolók is előszeretettel “találták meg” a védőt.

Antonini kedden a Milan Chanelnek nyilatkozott: “Boldog vagyok a Milanban, örülök, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű klubnak.  a szerződésem még három évig ideköt és szeretnék a csapat tagja maradni.”

Az 1982-es születésű játékosnak nem lesz egyszerű kivívnia a helyét a csapatban. A Milan vezetői ugyanis továbbra is gőzerővel kutatnak egy balhátvéd után. Olasz lapértesülések szerint Ziegler már közel van ahhoz, hogy a Milan játékosa legyen, de továbbra sem elképzelhetetlen Criscito érkezése. A Milan átigazolásokért felelős vezetője, Barida pedig a napokban a Lyon mérkőzését látogatta meg, hogy a brazil Bastos játékát megfigyelje. (A Lyon sportigazgatója, Bernard Lacombe tagadta a La Gazzetta dello Sport azon értesüléseit, melyek szerint a Milan a 27 éves játékost akarja. “Mindenki a Milan és a Juventus érdeklődéséről kérdez, de ezennel kijelentem, hogy Bastos nem fog távozni a csapattól” – kezdte Lecombe a Tuttomercatoweb.com-nak. “Mi megerősíteni akarjuk a keretünket, nem eladni a játékosainkat. Ráadásul Bastos már játszott a Bajnokok Ligája 2010/2011-es kiírásában, így ha a Milan leigazolná őt, akkor ott nem léphetne már pályára a sorozatban. Továbbá még nem rendelkezik EU-s útlevéllel sem. Egy szó, mint száz: nem fog távozni tőlünk.”)Bárki is érkezik a balhátvéd posztra az biztos, hogy az egészséges versenyhelyzet jót tehet Antonininek, aki tavaly, Leonardo alatt lett stabil kezdő a Milanban, de idei teljesítményével már nem aratott osztatlan sikert.


33 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A kritikák jogosak! Ami nem igen került nyilvánosságra, Antonini nem úgy érzi, hogy
  visszaesett a teljesítménye, mellöle az az ellenfél ad be szinte zavartalanul, aki csak
  akar és már a támadásokat sem segíti hatékonyan. Megsértődött! A mostani nyilatkozata
  előtt éppen Luca kérte a managerét, hogy azonnal nézzen neki másik csapatot, mert itt
  nem becsülik meg a klasszisát! Most meg talán önkritikát gyakorolt és azt mondta, nálunk
  “strafelice”, ami azt jelenti, hogy elképesztően boldog! A személyes véleményem, hogy
  Luca elérte képességei határát és amit mi szeretnénk tőle látni, avagy Allegri jogosan
  várna el, azoknak a követelményeknek nem fog tudni megfelelni.

 2. Szűrö szeretne lenni?..Elhiszem.én meg 10es a Milanal..Váljunk el tölle békeségben,keresen egy olyan csapatot ahól biznak benne és a teljesitmény e alapján játszhat is.Szerintem megkapta a lehetőséget a bizonyitásra de nem élt vele.Egy Parma vagy egy Lecce kezdőjében még elfér,De nem a Milanban…

 3. Criscito üzletve vonjuk bele…Antonini is jól jár és mi is!:)
  Neki meglesz a bizalom 1 kisseb csapatnál nekünk meg lesz 1 jobb védőnk.És 3-4 milliot rádobunk erre az üzletre és kész!
  Anno a támadokat fikázta Antonini hogy miért hagyták ki a helyzetüket stb..most meg itt kuncsorog.28 éves ennél jobb ugyse lesz.Tul van már a fénykorán ha volt neki egyáltalán ien xD

 4. Seedorfot tisztelem nem irok róla rosszat.Csúcson kell abba hagyni és neki már bekellet vna fejeznie!Remélem nyáron vagy visszavonul vagy vissza megy az Ajaxba.Minden nagy játékost eladnék a nyáron…Pirlo,Gattuso stb..Vér frissités kell és ez nem csak 1 ember eladását jelenti szerintem.

 5. Aha, igen a Juve ellen lőtt egy gólt, meg még ki ellen is lőtt? Vagy gólpasszok száma? Jobb ha meg sem próbáljuk összehasonlítani a pályán mutatott teljesítményét egy Maicon, Bastos, D Alves, Marcello, vagy ezekhez hasonló komolyabb csapatokban szereplő játékosokhoz, mert csúnyán el szégyelljünk magunk. Sőt újabban egy Genovai csávót is, aki a fentebb említett játékosoktól még rendesen elvan maradva is megváltóként várjuk Antonini helyére csak jöjjön már. Sőt, lassan már mindegy ki jön, csak ne ez a suta nyomorék tehetségtelenkedjen hétről hétre hasztalanul.

 6. egy védőnek nem az a lényeg h hány gólt lő, meg hány gólpasszt ad.. az általad említett játékosok válogatottba kezdők, antoninivel nem nagyon lehet összehasonlítani…
  a milan jópár éve nem tartozik az európai top 5-be, és hátt.. akár a top10-be se..
  kiöregedtek, stb.. kevés a pénz, ilyen játékosokra futja…

  reméljük ez megváltozik majd.. hamarosan.. idén:D

 7. krisz…

  Hogy a Milan az elmúlt évek alatt kiszorult a top 5 -ből, talán legnagyobb mértékben köszönhető annak hogy Antonini színtű játékosok odaférhetnek a kezdő környékére (ok, ez mondjuk nem az Ő hibája).
  Hogy az általam említett játékosok kezdők a válogatottjukban, Antonini meg ebbe a mostanság nem túl acélos olasz válogatottba is képtelen bekerülni, úgy hogy a Milan-ban meg hosszú hónapokig (vagy évig is) stabil helye van, az nem tudom kire nézve blama, de hogy nem a fent említettek szégyene az biztos.
  Viszont amiért összehasonlítottam Antoninit velük, azt látom nem érted, mert szerinted egy szélső hátvéd dolga a mai modern fociban nem a gólpasszok adása vagy a gólok szerzése. Ezek szerint Te csak Milan meccseket látsz, különben ilyesmit álmodban sem gondolnál. Maradjunk annyiban hogy akkor nézd meg csak legalább Bale játékát a Tottenham-ból, és rájössz mi egy szélső dolga a mai fociban. Sőt ennél a fogalmatlan tehetségtelen szürke egérnél még Robi Carlos is jobb, így közel a 40-hez…

  ADAM1313
  Hogy honnan tudom? Ezt most vicc? Akkor maradjunk annyiban hogy hülye a fél Európai klub csapat, akik szívesen vinnék Bastost, (állítólag a Milan is) mert esetleg látták már játszani? Viszont mindenki másnak komoly esze van, akinek rémálmában sem kellene Antonini, talán pont azért, mert látta már játszani.