Raiola szerint Balotelli marad

3

Az elmúlt hetekben számos cikk látott napvilágot arról, hogy Mario Balotelli elhagyja a Manchester City csapatát, és a Milanban folytatja pályafutását, azonban a játékos ügynöke, Mino Raiola szerint nincs esély arra, hogy ügyfele visszatérjen az olasz bajnokságba.

Balotellit már többször kapcsolatba hozták a piros-feketékkel, és a játékos sem csinált titkot abból, hogy újra szívesen együtt játszana Zlatan Ibrahimoviccsal. A távozás mellett szólt még, hogy Edin Dzeko személyében egy újabb vetélytárs érkezett a City-hez. Ennek ellenére Raiola határozottan kijelentette, hogy Balotelli marad Angliában.

”Hogy visszatér-e Balotelli Olaszországba? Úgy vélem, hogy az angol bajnokság remek hely a számára, ahol képes fejlődni. Ez csak rajta múlik. – nyilatkozta Raiola a Sky Sport Itáliának. ”Balotelli megértette, hogy nagyon fontos dolog, hogy megerősödjön a Premier League-ben, és része legyen a Manchester City történelmének. Talán júniusban visszatér, de nem ebben az évben, és nem is 2012-ben.”3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. hát Balo nem tudom mennyire hiányzik onnan… Van már ott egy türhő, minek még egy? Szerintem Cassano be fog válni elől, inkább hátra meg középre kellene igazolni!

  2. Mi a francnak nekünk?!!! Csatár van elég! VÉDŐ KELLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet