A Milan továbbra is Criscitóra hajt

8

Az AC Milan továbbra sem tett le Domenico Criscito megszerzéséről, és a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a piros-feketék vezetői készek további tárgyalásokat folytatni a 24 éves védő ügyében.

A hírek szerint a Milan a szezon végéig venné kölcsön a fiatal játékost, akire egyúttal elővásárlási jogot is szerezne, és júniusban 10 millió euró ellenében véglegesíthetné a transzfert.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. No, ha már a Gazzetta is megírta, akkor tényleg lehet benne valami. Nyelvi gondok nem lennének, ez is fontos lehet hátul. Egy dologban 100%-ig biztos vagyok. Mivel Antonini nem lesz klasszis védő (soha nem is volt az), így mindenképpen kellene venni balhátvédet. Ha meg úgyis rá vagyunk kényszerítve, akkor jobb előbb meglépni. 10 esetből 9-szer akire mi hajtunk, arra licitál az Inter is. És csak mellékesen jegyzem meg, hogy ők sincsenek eleresztve balhátvéd tekintetében. A fejemet teszem rá, hogy amennyiben mi nem vesszük meg, Moratti megjelenik az ajánlatával. Ez a legjobb ötlet. Elővásárlási jogot szerezni, illetve kölcsönvenni. Megnézni, hogy mit tud, mert ez fél év alatt kiderül. Boatengnél bejött… Egy próbát megér a dolog, CSAK VEGYÜK MÁR MEG, A ROHADT ÉLETBE!

  2. Szerintem is vegyük meg,asszem a mi két szélső védőnknél jobb.Aztán jöhet Bosingwa is a mások oldalra,és elmúlnak a gondok…ezen a téren!

  3. Haladunk, haladunk.Antonininél csak jobb lehet.Mondjuk azt is jó látni, hogy jövőre lesz pénz:Ibra 24, Criscito 10 millió.Ez jó.Remélem nem gondolom rosszul!

    • jól számolod, csak jövőre szerencsére nem lesznek ilyen kerékkötők a csapatban akiknek évi több milla a fizetése mint pl Diszkópatkány, see(remélhetőleg), janku, oddo mester és még páran akik remélhetőleg nem maradnak, ezeknek a fizuja kb 15-20 milla között van volt, esetleg lesz! Szóval amit kifizetünk az gyakorlatilag benne is van a költségvetésben

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet