2022. december 05., hétfő

Egyre közelebb Mexeshez

-

A “Le Parisien”, francia napilap szerint a Milan egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megszerezze Philippe Mexest. A rossoneri a közelmúltban többször is megkereste a Roma játékosát, aki nem volt hajlandó megújítani a szerződését a fővárosiaknál. 

A Roma azt szeretné, ha Mexes négy évvel meghosszabbítaná a szerződést, amely egyébként ez év júniusában jár le. Amennyiben a felek továbbra sem tudnak megegyezni, a fővárosi vezetők kénytelenek lesznek már most eladni a védőt, ha pénzt szeretnének érte kapni.

A Milan helyzetét könnyíti, hogy a “Farkasok” tartoznak még Borriello árával, amelyet egyébként a nyári transzferpiac egyik utolsó napján Gallianiék egy elegáns mozdulattal kétharmadoltak (15 millió eurós vételárból elengedtek 5 milliót).  A 28 éves egykori Toulouse- és Auxerre-játékos szakértők szerint komoly erősítést jelenthet a legutóbbi fordulóban is négy gólt kapó listavezetőnek.

[adrotate group=”3″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez eddig gyönyörűséges, csak éppen lassan tucatnyi játékos neve merül fel. Mexes, Sakho, David Luiz, Coentrao, Bosingwa, Kompany, Lazzari… Jó lenne, ha realizálódna már egy vétel. Nem tudom, hányszor kell még bizonyítaniuk a szélső védőinknek, hogy szarok. Tetszett a másik cikkben az a megfogalmazás, miszerint pl. Antonini “nem mindig tudott élni a lehetőséggel”… Nem az, hogy nem tudott élni! Meghalt, vazzeg! Meghalt a lehetőségeivel! 🙂 A béna hátvédteljesítményét próbálja kompenzálni azzal, hogy felmegy a támadásokkal, ahogyan azt a “nagyoktól” (Bale, Roberto Carlos, Cafu, Bastos stb.) látta, de ezekben sincs sok köszönet. Bár én még örülök is, ha felmegy, mert legalább hátul nem ront el semmit… Valahol sajnálom, mert azzal, hogy odaengedték a kezdőbe, azt hitte, hogy ő már jó védő. Csak éppen elég lenne jobbra fordulnia, és megpillantania Bonerát, mert akkor rájönne, hogy nem csak olyanok játszanak a védelemben, akik jók. Bonera! BONa sERA! 🙂

  2. David Luizt mi nem tudjuk(akarjuk) megfizetni!Én Coentraon is meglepődnék de arra több esélyt látok!Szerintem a téli igazolási piacon Mexes nem lenne rossz húzás annyit biztos megér!!Bosingwa meg ha vissza tudja szerezni a régi formáját én nagyon örülnék neki!!Teljesen igazat adok mindenkinek aki szerint Bonera és Antonini nem ide való!Valóban bizonyítottak sajnos!Abatet cserének még megtartanám de engem ő sem győzött meg!!

  3. Mexes nagyszerű megoldás lenne a védelembe. Sokratis nem játszik (nem is kéne), Nesta kiszámíthatatlan (sérülései és erőnléte miatt), Yepes öreg és nem játszik, Abate és Antonini még fiatalok (esetleg később lehet belőlük valami), Bonera pedig tehetségtelen. Maradt Thiago Silva és Zambrotta de ők is elég sérülékenyek.
    Én akkor hoznám Mexest meg Criscitot és részemről a védelem elintézve. Egy-két játékost eladunk és ennyi.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS