Cassano már hivatalosan a Milan játékosa!

5

Antonio Cassano hivatalosan a Milan játékosa lett. A 2011-es év első munkanapján – a korábbi megállapodásoknak megfelelően – a Sampdoria, a Milan és a játékos is aláírta a szükséges papírokat, így a transzfer lezárult.


A két klub nagyjából azonos időben jelentette be a tranzakció zárását. A Sampdoria honlapján az alábbi hivatalos szöveg jelent meg: “Az UC Sampdoria a mai napon eladta az AC Milannak Antonio Cassano sportjogait (játékjogát).

Korábbi sajtóértesülések szerint a transzfer részeként a Milan, a Sampdoria és Cassano is kb. 1,7 millió eurót kell fizessen a Real Madridnak, amely ezért az összegért teljes egészében lemond Cassano játékjogáról.
5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Van olyan helyzet amikor ez működik. De olyan is van ahol a játékos kivásárolhatja magát. Azt hiszem ezen ment a huzavona mikor arról volt szó, hogy megvennénk Beckham-et.

 1. Azóta amikor a Rómától eligazolt erre a hírre vártam
  Csak annyit mondanék, hogy:
  K
  Ö
  S
  Z
  Ö
  N
  Ö
  M
  !!!
  (meg talán még annyit, hogy igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenJEAH!)

 2. Ha valaki 1,7 M eurot fizet a saját pénzéből, az iszonyatosan motivált lehet. Az első gesztusa szép volt. Remélem, brillírozni fog a srác. Már alig várom a Cagliari elleni meccset! Micsoda támadósor lesz ez! Pato-Ibra-Robinho-Cassano! Brutális!

 3. Nagyon jó igazolás volt!! A Cagliari elleni meccs nagyon kemény derby lesz, ha jól tom Ibra nem játszhat, összejöttek a sárgái. Pato, Cassano lehet a ék páros mögöttük Robinho, remélem játszhat majd, úgy olvastam nem komoly a sérülése. Középpályán sztem Flamini(ha felépült), Ambrosini és Gattuso lesz. Védelem: Antonini, T. Silva, Nesta, Abate, itt a gyenge pont Antonini, remélem leigazoljuk Sakho-t, ő tud szélen is játszani, Abate, ha jó napot fog ki akkor az ő oldalán nem lesz gond!! 0-2-t tippelek!! 🙂

  FoRzA MiLaN!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet