Hűség és tisztelet: Pippo új szerződést kap

13

Új szerződést kínál majd az AC Milan labdarúgócsapata a térdsérüléséből lábadozó Filippo Inzaghinak, aki Adriano Galliani alelnök szerint a következő szezonban is a klub játékosa lesz.


A 37 éves csatár jelenleg érvényben lévő kontraktusa jövő júniusban lejár, de addig már valószínűleg nem léphet pályára, november eleji keresztszalag-szakadása után ugyanis meg kellett műteni, felépülése pedig öt-hat hónapot vehet igénybe.

“Mindenképpen nálunk marad, a góljai nélkül ugyanis még csak a legjobb 16 között sem lennénk a Bajnokok Ligájában. – mondta Galliani a klub hivatalos televíziós csatornájának adott interjújában. – Ő maga is biztos a visszatérésében, én pedig abban, hogy gond nélkül felépül és újra pályára lép a Milan mezében.”Pippo nyilatkozatában azt mondta: “Remélem, hogy az idény vége előtt még pályára léphetek. Egy biztos, piros-feketében fogom befejezni a pályafutásomat.”

Inzaghi szólt két olyan játékosról, akik komolyan felmerültek a klubnál a csatárposztra. Mario Balotelliről, a Manchester City olasz válogatott játékosáról és Antonio Cassanóról, a Sampdoria válogatott csatáráról: “Mindketten megtanulnának viselkedni Milan mezben, mert különben a cserepadon találnák magukat. A csapatnál van elég játékos, aki megtanít viselkedni. Engem például Maldini és Costacurta nevelt meg. Mindazonáltal nem tudom, hogy Balotelli, vagy Cassano tényleg érkezik-e a télen.”

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szép gesztus a klubvezetéstől egy olyan világban, ahol a pénz dominál…

  Pippo megérdemli ezt, és remélem, hogy még bekotor pár gólt a Milan mezében.

 2. Ha valaki akkor Pippo megérdemli. Remélem még jó néhány góllal megajándékoz minket és magát. Mindig öröm őt a pályán látni.

 3. SZerintem ő a Milan leg gólerősebb csatára hisz akár ha becserélik a meccs utolsó 10 percébe ő akkor is képes gólt rugni .. lesen született ( Milan 2-2 Real 😀 )

 4. Remélem jővőre megajándékozzuk 1 BL trófeával Pippot mert sokat tett a csapatért!Ha még érzi hogy van benne lendület akkor még 3évig is játszhat itt simán 😀 Forza Milan

 5. A balhés játékost van aki megtanítja viselkedni? – Igen! Zlatan Ibrahimovics, az ének-zene, tánc és illemtanár egy két jól irányzott rúgással.

  Pippo új szerződésének rajta kívül talán a legjobban én örülök. (Van rá okom!) 😀

 6. SUPERPIPPO HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!!!Gyere minél hamarabb,mert nélküled ellustulnak a partjelzők!!!:-)))

 7. Nagyon örülök ennek!Megérdemli nagyon is.Ha van egy játékos akiben bízni lehet az ő.Remélem és kívánom neki hogy még egyszer megismétli a 2007-es BL döntőt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet