AC Milan karácsonyi show

10

Tegnap este tartotta a Teatro Nuovo Milan nevű  színház karácsonyi műsorát, mely egyben a Milan szokásos karácsonyi partija is volt. Több, mint 700 meghívott vendég között volt  a klub vezetősége,  az alkalmazottak, a játékosok és a támogatók is.

Az este csúcspontja az AC MILAN CHRISTMAS SHOW volt, a Christmas Show című Broadway musical egyedi, Milanra szabott változata.

A rendezvény során Adriano Galliani köszöntötte a megjelenteket, majd a színpadra szólította a csapat edzőjét, Massimiliano Allegrit és a csapatkapitányt, Massimo Ambrosinit. Ahogy annak idején 2007-ben Berlusconi megígérte a klubvilágbajnoki címet a karácsonyi parti alkalmából, úgy most is elhangzott egy ígéret, ezúttal Gallianitól, mely szerint a csapat trófeával fejezi be a szezont.
Az este képekben

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nagyon komoly, sztem is olyan ez a csapat mint egy család, de jó lenne benne lenni a családi körükben 🙂

 2. Teatro Nuovo Milan? = Új Milan Színház! Nagyon jól hangzik!
  Na akkor megvan az új célom: Itt előbb, vagy utóbb én is fel
  fogok lépni! Ha a teljesítmény számít, – nem mint ahogy a magyar
  TV csatornáknál – akkor ez nem elérhetetlen.
  2003-ban már megtörtént, hogy a nagy gyermekkori kedvenc
  focistáim egy nagy bulin nekem tapsoltak. A mostani kedvencek
  még nem tudják mi vár rájuk! 🙂

 3. Igen! A kíméletlen világban a családias környezet teremtése valóban pazar. Egy ilyen évbúcsúztató sugározza az összetartozást, s ebben komoly szintet képvisel az ACM. Galliani úr szava pedig valósuljon meg a szezon során, akár több trófea mellett.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet