Bologna-Milan: Meccs utáni nyilatkozatok

0

ADRIANO GALLIANI

“Kiváló meccsen vagyunk túl. Ugyanazok a játékosok szerezték a gólokat, mint a múlt hétvégén, három nyári igazolásunk. Andrea Pirlót is szeretném kiemelni az Ibrának adott fantasztikus gólpassza miatt.

Allegri nagyon jó munkát végez. Ezúttal Strassert is becserélte, és a fiatal tehetség nem okozott csalódást. Bő a keretünk, sok értékes emberrel. A Roma elleni találkozótól és a Juve-Lazio mérkőzés eredményétől függetlenül elégedettek lehetünk a szezon eddigi részével, hiszen biztosan mi leszünk az élen 2010 végén

Ibrahimovic? Különleges játékos, de ugyanúgy elégedett vagyok Boatenggel és Robinhóval is. A győzelmek jót tesznek. Sok dolog miatt lehetünk optimisták és büszkék lehetünk az eddigi eredményeinkre.”MASSIMILIANO ALLEGRI

“Nagyon kellett ez a siker, főleg, hogy felejtessük a szerdai vereséget. Tetszett az a felfogás, ahogy a játékosaim kezelték a találkozót. Jól játszottunk, a csapat magabiztos volt.

Pirlo posztja? Megengedhetjük magunknak, hogy Andrea egy kicsit a bal szélen szerepeljen, hiszen hátul Ambrosini levédekezi a szükséges területet. Pirlo nagyon jól teljesített ma.

Boateng remekül érzi, hogy mikor kell fellépnie a támadáshoz, mindig jókor érkezik a kapu elé. Jó formában van, csakúgy, mint az egész csapat.

Strasser produkciója kellemes meglepetés volt nekem is. A fejlődése nagyobb ütemben halad, mint a többi fiatalé.”

GIANLUCA ZAMBROTTA

“Cserét kellett kérnem, mert fájdalmat éreztem a vádlimban. Hétfőn MRI vizsgálatot végeznek, ahol kiderül, mennyire súlyos a dolog.

Sajnálom, hogy csak kapufáig jutottam. Csak egy kicsivel lejjebb célzok és nagy gólt szereztem volna. Ettől függetlenül elégedettek lehetünk, hiszen remekül játszottunk és győztünk.”

RODNEY STRASSER:

Nyilatkozatát itt olvashatjátok: CIKK

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet