A Marseille Oddóban gondolkodik?

6

Könnyen elképzelhető, hogy Massimo Oddo elhagyja a Milan csapatát. A 34 éves, saját nevelésű játékos Allegrinél nem kap elég lehetőséget, így felmerült:  már a téli átigazolási időszakban klubot vált.


A milannews.it értesülése szerint az Olympique Marseille vezetőedzője,  Didier Deschamps most kedvenc jobbhátvédjének kiesése miatt keres új embert.  A 21 éves, spanyol utánpótlás válogatott védő, César Azpilicueta sérülése miatt egy tapasztaltabb játékost keres a tavaszi szezonra a francia csapat mestere. Mivel Deschamps jól ismeri az olasz labdarúgást, logikusnak tűnt számára, hogy azt az Oddót keresse meg, aki kevés lehetőséget kap a Serie A jelenlegi listavezetőjénél.Várhatóan a következő hetekben a francia klub hivatalos ajánlatot tesz a Milannak. Arról nincs információ, hogy a francia klub kölcsön, vagy végleg megszerezné-e a korábban a Lazióban, a Napoliban és a Bayern Münchenben is megfordult világbajnok védőt.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Annak idején őrültem Oddo érkezésének, de nem nagyon váltotta meg a világot itt a Milanban!!! Különösebb bajom nincs vele, mert 2006- ban nagy szerepet vállalt a VB trófea megszerzésében!!! De aki vinni akarja, nyugott szível oda kell adni, akár aprópénzért is,mert nagy szükségünk nincs rá!!! FORZA MILAN!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet