Sikeres műtéten van túl Inzaghi

10

A Milan orvos igazgatója Dr Gianluca Melegati bejelentette, hogy ma reggel Barcelonában prof. Ramón Cugat megműtötte Filippo Inzaghit. Az operáció során a sérült szalagokat sikeresen kezelték. A játékosra pár nap pihenő vár a Quiron kórházban, utána térhet vissza Olaszországba, hogy megkezdje a rehabilitációt.


A világbajnok korábban így nyilatkozott önmagáról és európai rekordjáról:

“Raúlnak a Schalkéban most rengeteg ideje lesz, hogy elém kerüljön az örökranglistán. Bármi is történik, az a tudat, hogy egy ideig én voltam az első, boldoggá tesz. Ha megelőz engem, gratulálni fogok neki, mert egy kiváló játékos.”- mondta azzal kapcsolatban, hogy műtétje miatt ideig biztosan nem növelheti európai góljainak számát“A szenvedély a titkom. A szenvedély az iránt, amit csinálok, az a tény, hogy még mindig úgy érzem magam foci közben mint egy gyerek. Az enyém a legjobb munka a világon. Ezt kéne megtanulnia minden fiatal játékosnak. Én szeretném az utolsó percig kiélvezni a pályafutásomat, minden pillanatát, ameddig csak lehet. Ezért van az, hogy még 37 évesen is újabb élmények érnek, mint pl. a Real Madrid elleni este.”

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remélem mielőbb felépül az egyik kedvenc csatárom és megmutatja még a fiataloknak hogy kell küzdeni és alázattal játszani. Szurkolok Inzaghi. 😉

  2. Forever Pippo!!! Jelenleg csak arra tudok gondolni, hogy a felépülés után még legalább 2 szezonon keresztül láthatjuk a pályán!

  3. hiába becsüli le minden edző,és örökké a padon ül, ahányszor beállítják gólt lő, és kitart melettünk.. ti voglio bene Pippo♥♥

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet