Allegri: “Nem érdemeltünk vereséget”

0

ALLEGRI:

“Az első húsz percben jól játszottunk. Ibrahimovic kapufát lőtt, ezen kívül pedig volt még pár helyzete is. A találkozó első részében a Juventus gyakorlatilag semmit sem csinált. Az első beadásukból aztán gólt szereztek. Megpróbáltunk egyenlíteni és megvoltak az ehhez szükséges helyzeteink is, de megint csak ők szeretek újabb gólt. Sajnos a sok helyzetünk ellenére sem találtunk a kapuba. Elkövettünk néhány hibát a találkozón, amit a jövőben nem szabad megismételnünk. A helyzeteinkhez képest túl kevés gólt szerzünk. Bízom benn, hogy e téren javulni tudunk. Tovább kell lépnünk, hiszen fontos mérkőzés jön szerdán a Real Madrid ellen. Sajnálom a vereséget, mert a csapat egyáltalán nem érdemelte meg.”

ABATE:

“Egyelőre nincs semmi hírünk Bonera állapotáról. Annyit tudunk, hogy a térde sérült meg. Reméljük holnap jó híreket kapunk. Ami a meccset illeti, azt gondolom, hogy az első huszonöt percben csak egy csapat volt a pályán. Az elején a Juve ijedtnek tűnt, aztán magukra találtak. Az volt a legnagyobb hibánk, hogy nem szereztünk gólt, gólokat a találkozó elején. Aztán ahogy lenni szokott, ők találtak be. Talán többet kellett volna a széleket használnunk, így még több nehézséget okozhattunk volna nekik.”

BerlusconiNincs miért kritizálnom a csapatot és az edzőt. A Milan nem játszott rosszul és megérdemelte volna az egyenlítést. Sok helyzetünk volt a futball törvényei szerint ha nem használod ki a lehetőségeid, az ellenfeled majd megteszi. Persze voltak fontos hiányzóink, de egy erős és versenyképes csapatnak megfelelő cserékkel kell rendelkeznie. Mindenesetre ez a klub továbbra is megmarad annak, amivé építve lett: uralni a pályát és meghatározó szerepet játszani Olaszországban és Európában egyaránt.”

Luigi Del Neri

“Azt láttam, hogy a csapatom minden labdáért megharcolt. Ez a hozzáállás kell a szezon minden meccsén. A játékosok feláldozták egyéni érdekeiket a csapatért. Ezen az úton kell továbbmennünk. Remek helyen állunk a bajnokságban. Megmutattuk, hogy hét életünk van. Hiszünk magunkban és keményen dolgozunk. Nem lesz könny a jövőben sem, de megmutattuk milyen a Juventus szív. Komoly célokat érhetünk el. A Milan? Szervezettek voltak, és remek játékosaik vannak a támadósorban. Mi azonban képesek voltunk megállítani őket.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet