2022. október 04., kedd

Real Madrid-Milan: Meccs utáni nyilatkozatok

-

ALLEGRI:

Ez az este rosszul sikerült számunkra. Nem jó felfogásban játszottunk, főleg igaz ez az első tizenöt percre. Előfordul néha, hogy egy csapat rossz napot fog ki. Ez a vereség arra mindenképpen jó volt, hogy megtanuljuk, másképpen kell hozzáállni egy ilyen találkozóhoz, ha azt akarjuk, hogy nemzetközi szinten is versenyképesek legyünk. Ma nem játszottunk jól. ”

 

 

MARCO AMELIA:

“Sajnálom, hogy veszítettünk, mindenképpen szerettünk volna jól szerepelni ezen a találkozón. A tavalyi eredmény megismétlésére készültünk, de ezúttal a Real Madrid jól zárta le a területeket, a góljaik pedig megbénítottak minket.  Ha pozitívumot akarunk keresni, akkor talán annak örülhetünk, hogy akár csúnyább is lehetett volna a vége, de szerencsére több gólt nem kaptunk. Az első gól? A sorfal szétnyílt, így már semmit sem tehettem. Most már a következő meccsünkre kell koncentrálnunk, a Madrid elleni visszavágó még odébb van. Számítottam rá, hogy lehetőséget kapok, hiszen az előző esti edzést Abbiatinak ki kellett hagyni a sérülése miatt, Allegri pedig odajött hozzám és jelezte, hogy legyek készen.  Én mindig számítok rá, hogy be kell állnom a kapuba, hiszen ez hozzátartozik a kapussorshoz.  Természetesen izgatott voltam, hiszem mégiscsak egy Real Madrid ellen játszhattam először a Milanban tétmeccsen. A BL csoportban még játszunk az Ajax és az Auxerre ellen is. Nehéz meccsek lesznek, de ha a képességeinknek megfelelően játszunk, nem lehet baj.”

DANIELE BONERA:

”Sajnos lassan kezdtük a találkozót és két elkerülhető gólt kaptunk negyed óra alatt. Aztán volt pár lehetőségünk, de ezzel együtt kockáztattunk is és sebezhetővé váltunk hátul.  A következő meccsünk a Napoli otthonában lesz hétfőn.  Nem lesz egyszerű, jól fel kell készülnünk.  Ha azon a találkozón túl leszünk, lehet ismét a Madrid elleni visszavágóról beszélni.”

 

 

IBRAHIMOVIC:

“Ezen a találkozón nem jó hozzáállással játszottunk. Szerencsére még van egy visszavágó, van elég időnk kielemezni a hibáinkat és felkészülni. Az egyértelmű, hogy a Real Madrid rengeteget változott amióta Mourinho leült a kispadra. Egységessé tette a csapatot, most már uralják a pályát a mérkőzéseiken.  Beszéltünk a találkozó után. Hálás vagyok neki azért, amit a hétfői sajtótájékoztatón mondott rólam. Biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz Madridban.  Nekem a saját csapatomra kell gondolnom, és ezen a mérkőzésen nem azt nyújtottuk, ami elvárható lenne.  A Real Madrid fölénk nőtt, jobb volt nálunk. Több mozgással, gyorsabban kell játszanunk.  Természetesen megéreztük Thiago Silva hiányát is.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS