A Sevilla mellett a Villarreal érdeklődését is felkeltette a Milan középhátvédje, Mateo Musacchio. Ez azért...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/08/spanyolorszagbol-erdeklodnek-musacchio-irant/' addthis:title='Spanyolországból érdeklődnek Musacchio iránt '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Spanyolországból érdeklődnek Musacchio iránt

A Sevilla mellett a Villarreal érdeklődését is felkeltette a Milan középhátvédje, Mateo Musacchio.

Ez azért érdekes, mert a Villarreal éppen egy évvel ezelőtt 18 millió euróért értékesítette az argentin középhátvédet a Milannak. Musacchio a szezon első felében több alkalommal is lehetőséget kapott, azonban Gennaro Gattuso kinevezését követően többnyire a Leonardo Bonucci-Alessio Romagnoli páros játszott folyamatosan.

A Sport című spanyol újság szerint a Sevilla is szemet vetett a 27 éves védőre és szeretné szerződtetni a nyáron a vélhetően távozó Clément Lenglet pótlására.

Musacchio a szezonban 22 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

A szerző: norberto012