Borini a Chelsea-ben kezdte profi pályafutását, majd megfordult többek között az AS Romában és a Liverpoolban is.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/07/borinit-vegleg-megvasarolja-a-milan-hivatalos/' addthis:title='Borinit végleg megvásárolja a Milan – hivatalos '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Borinit végleg megvásárolja a Milan – hivatalos

A várakozásoknak megfelelően Fabio Borini játékjoga július elsejétől hivatalosan is a Milané lesz.

Borini 2017 nyarán érkezett a Sunderland együttesétől és a megegyezés alapján a piros-feketék egy szezonra vették kölcsön. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 27 éves támadó túlszárnyalta a várakozásokat és remek teljesítményt nyújtott. Az angol másodosztály utolsó helyén végző Sunderland hivatalosan is megerősítette, hogy Borini játékjogát megvásárolja a Milan. A tavaly nyáron kötött kölcsönszerződés június 30-ig szól, így az olasz játékos július 1-től végleg a rossoneri játékosa lesz. Borini idén 44 tétmeccsen 5 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.

Hivatalos információk nincsenek arról, hogy a Milan mennyit fog fizetni Borini játékjogáért, azonban a hírek szerint 5,5 millió euró lesz az átigazolási ár. Ez azt jelenti, hogy az 500 ezer eurós kölcsönvételi díjjal együtt a Sunderland összesen 6 millió eurót kaphat.

Borini a Chelsea-ben kezdte profi pályafutását, majd megfordult többek között az AS Romában és a Liverpoolban is.

Címkék: ,

A szerző: norberto012