Az olasz válogatott védő mellett Fassone és Mirabelli is megszólalt.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/06/romagnoli-boldog-es-otthon-erzi-magat-a-milanban/' addthis:title='Romagnoli boldog és otthon érzi magát a Milanban '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Romagnoli boldog és otthon érzi magát a Milanban

Alessio Romagnoli, a csapat olasz válogatott hátvédje nagyszerűen érzi magát a Milanban.

Mint arról beszámoltunk, a klub tegnap meghosszabbította Romagnoli szerződését. A 23 éves védő további 2 évre írt alá, így egészen 2022 nyaráig köti szerződés a rossonerihez.

“Nagyon jól érzem magam a Milanban és szeretem a várost. Otthon érzem magam. Remélem, hogy sok évig itt folytathatom, trófeákat nyerhetek és a csapat visszatérhet oda, ahová megérdemli. Egy játékos számára a győzelem a cél. Reméljük, hogy a lehető leghamarabb trófeákat nyerhetünk.” – mondta Romagnoli a MilanTV-nek.

“Megváltozott a mentalitásunk, mióta Gattuso az edző és csapatként kell gondolkoznunk. Mindannyian a kezdőcsapatba kerülésért harcolunk, így csak rajtunk múlik, hogyan teljesítünk az edzéseken. Érzem a klub és az edző bizalmát. Ma aláírtam a szerződést, de már egy jó ideje megállapodtunk, még a válogatott meccsek előtt. Csak arra kellett várni, hogy visszatérjek a válogatottól és hivatalos legyen a szerződéshosszabbítás. Nagyon köszönöm a klubnak a lehetőséget. Remélem, hogy sikerül meghálálni a bizalmat néhány trófea megnyerésével és mindent bele fogok adni.”

“Nagy elégedettséggel tölt el, hogy egy olyan személytől kaptam gratulációt, mint Gattuso, aki mindent megnyert. A legjobb még csak most következik. Új szezon? Jól kell kezdenünk az idényt. Hosszú szezon lesz, sok mérkőzést fogunk játszani és erős csapatokkal nézünk majd szembe. Készen kell állnunk a harcra minden mérkőzésen.”

Marco Fassone szavai a bejelentés után: “Büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, hogy bejelenthetjük Romagnoli szerződésének meghosszabbítását. Az újságokban megjelent pletykákon és más csapatok állítólagos érdeklődésén csak nevetni tudtunk, mivel már hetekkel ezelőtt megállapodtunk a játékossal és az ügynökével a hosszabbításról. Romagnoli a jövő oszlopa és marad a Milanban.”

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója is nyilatkozott.

“Alessio nem hezitált, hogy hosszú időre elkötelezze magát a Milan mellett. Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó szerződéshosszabbítása a klubbal. Sok évet fog itt tölteni a Milanban.”

Címkék:

A szerző: norberto012