Cutrone és Kalinic is a portugál válogatott csatár előtt van a rangsorban.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/03/10/erdeklodo-klubok-sora-szerzodtetne-andre-silvat/' addthis:title='Érdeklődő klubok sora szerződtetné André Silvát '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Érdeklődő klubok sora szerződtetné André Silvát

Spanyol lapértesülés szerint a Sevilla is érdeklődik a Milannál mellőzött André Silva iránt.

A 22 éves portugál válogatott csatár tavaly nyáron érkezett az FC Portótól és hiába termelte a gólokat az Európa Ligában, a Serie A-ban még egyetlen találatot sem jegyzett. Silva az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott és Gennaro Gattuso inkább Patrick Cutronét illetve Nikola Kalinicet részesíti előnyben a portugállal szemben.

A spanyol Marca sportnapilap értesülése szerint a Monaco, a Valencia, az Arsenal és a Wolverhampton után a Sevilla a legújabb érdeklődő André Silva iránt. Érdekesség, hogy a sevillai alakulatnak az a Vincenzo Montella az edzője, aki a szezon első felében már együtt dolgozott Silvával a Milanban.

Állítólag a játékos ügynöke, Jorge Mendes elégedetlen Silva helyzetével és nincs kizárva egy nyári klubváltás sem. Ugyanakkor a Milan nem szeretne megválni a tehetséges csatártól, akinek eddig nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket. A klub vezetősége korábban kijelentette, hogy bíznak Silvában és időt adnak neki.

Címkék:

A szerző: norberto012