Spanyol lapértesülés szerint a Sevilla is érdeklődik a Milannál mellőzött André Silva iránt.

A 22 éves portugál válogatott csatár tavaly nyáron érkezett az FC Portótól és hiába termelte a gólokat az Európa Ligában, a Serie A-ban még egyetlen találatot sem jegyzett. Silva az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott és Gennaro Gattuso inkább Patrick Cutronét illetve Nikola Kalinicet részesíti előnyben a portugállal szemben.

A spanyol Marca sportnapilap értesülése szerint a Monaco, a Valencia, az Arsenal és a Wolverhampton után a Sevilla a legújabb érdeklődő André Silva iránt. Érdekesség, hogy a sevillai alakulatnak az a Vincenzo Montella az edzője, aki a szezon első felében már együtt dolgozott Silvával a Milanban.

Állítólag a játékos ügynöke, Jorge Mendes elégedetlen Silva helyzetével és nincs kizárva egy nyári klubváltás sem. Ugyanakkor a Milan nem szeretne megválni a tehetséges csatártól, akinek eddig nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket. A klub vezetősége korábban kijelentette, hogy bíznak Silvában és időt adnak neki.

22 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. A mi csatáraink 4-4-2-ben tudnának érvényesülni csak. Egyedül egyikük se túl acélos. A kp-nk se tömi túlzottan az egyszem csatárunkat, így pedig nem túl könnyű gólt szerezni.
  Ha váltunk 4-4-2-re, akkor maradjon, mert ő a legtechnikásabb játékosunk, de akkor játszatni kell Kalinic oldalán folyamatosan.
  Ha marad a 4-3-3, akkor viszont el kell engedni, mert egyedül kevés, hogy bizonyítani tudjon. De Cutrone, de Kalinic nem tudott eddig bizonyítani.
  Ehhez a formációhoz egy olasz focit tapasztalt klasszis csatár szükséges.
  El kell engedni Silvat és Kalinic-et is és hozni valakit, akinek jobban fekszik a jelenlegi taktikánk.

   • Igen ám, de azóta volt egy pár transzfer ami durván megnyomta az árakat. Teljesen reális az 50-60 milla. De gondold, el ha Cavani 100 milla 31 évesen, egy 22 éves portugál válogatott játékos, aki azt azért nálunk is bizonyította, hogy potenciál nagyon sok van benne (és szvsz az átigazolási díjban nagyreszt azt fizeti a klub) miért ne lehetne akár 60 milla? Ez egy ilyen világ ma.

    • Ok, ok. Én elhiszem nektek. Persze kérhetünk érte 100 milliót is simán.
     Az eddigi beérkező ajánlatok viszont sokkal kisebb összegekről szólnak.
     Wolverhampton – 34 millió Font. Az Everton még ennél is kevesebbet.
     Állítólag januárban egy Kínai klub kínált érte 40 milliót + 15 millió bónuszt, ha teljesít bizonyos feltételeket.

     Amennyit ez a srác a padon ül, az biztosan nem növeli az értékét.
     Nem tudom van-e ilyen, hogy egy csapat a padra keres egy játékost és körül néz,
     és áááá a MILAN-ból kell A. Silva, mert rohadt jól ül a padon. A legjobb európai játékos, aki ilyen szépen tud ülni. A többiek kismiskák hozzá képest.
     50 millió? Nem érdekes, hagyjuk még egy félévet ülni és majd 60 ért megvesszük.
     Szerintem ilyen nincs.

     Én nem Silva ellen vagyok. Nagyon sajnálom a srácot, mert ő egy taktikai áldozata ennek a MILAN-nak. Sokkal többre hivatott és sokkal többre lenne képes, ha folyamatosan játszana. De ahhoz, hogy valóban érjen 50-60 milliót esetleg többet is, ahhoz nem ártana gólokat rúgni, mert elvégre középcsatár, de ha csak folyamatosan játszana, akkor is érhet többet.

     Az, hogy a klubok mennyit kínálnak érte és hogy mi mennyit szeretnénk érte szerintem igencsak nagy különbség.

     Lásd Aubameyang és Belotti esetét a nyáron, és most.
     90-100 milliót kértek értük a klubjaik a nyáron. A Dortmundnak nem ment, Auba önmaga árnyéka…. mennyiért is vette meg az Arsenal?
     Belottiról már nem is beszélek.

     De legyen nektek igazatok. Jöjjön egy klub, ami kínál érte 60 milliót még így is és akkor szerintem mindenki boldog.

 2. Szerintem is a 4-3-3 áldozata de ahogy a Nápoly nyomja Mertensel úgy simán menne Silvanak is! Összeszokottság kérdése. Cutrone is jó csatár akár együtt is bizonyíthatnak több meccsen is. Suso kapna pihenőt. 2 csatár mögött Hakan tökéletes de Suso és Bonaventura is jó lehet 1-1 meccsen. De persze nem mondanék le a 4-3-3-ról sem. Szerintem a keret lehetővé teszi hogy színesíthetnénk a repertoárt. 4-2-3-1 Biglia-Montolivo parosaal, Jack-Calhaloglu-Suso…

 3. Jack helyén vicc lenne…védekezni nulla Silva…Cutrone sokkal jobb ebben nála….Silva semmilyen pressziót nem jelent a védelemre…nem az a típus….

  Miért is ne kaphatnánk érte 50-60 misit…na ezt elmagyarázni nem fogod tudni….szerződése van,22 évés…és állítólag akarják sokan…. ha Neymar 222 misi volt akkor Silva 60 ért simán eladható….a bayernes portugál kampija se bukott egy petákot sem egy év padozással sem !!!

  Peterman néha olyan irreálisan látsz dolgokat,hogy az vmi félelmetes…. folyamatosan ekézed a csapatot minden irányból…most ezt ennyiért nem lehet eladni,meg te 442 játszanál az arsenal lemosott minket….miven veled ember ???

  bocs de tényleg….

  • Szvsz pont az az irreális, hogy Silváért bárki 50-60 millát adna. Érdekes módon nem nagyon voltunk senkivel versenyben, hogy leigazoljuk 38 milláért, és egy fos szezon után a másfélszereséért megvennék? Érdekes gondolkodásmód, de legyen igazad…

   • A mostani áraknál,egy szerződésben lévő fiatal tehetséges csatár..simán kóstálhat ennyit….

    Neymar sem ér 222 misit 400-at meg pláne…. ha van aki vinné,hát nyúljon a zsebébe…ha nem marad a srác ennyi…. no problemo 🙂

  • Kicsi Milanka… neked elgurult a gyógyszered? 😀

   Hol ekézem én a csapatot? 😀 Idézeteket kérek!
   Arsenal lemosott minket? Ezt biztosan nem tőlem olvastad. 😀

   Különben, ha valaki 50-60 milliót fog kínálni Silva-ért, biztos lehetsz benne, hogy el is adjuk, mert azon már nyerünk. Csak hát egyelőre eddig kevesebbet kínált az a rengeteg csapat, mint amennyiért mi megvettük.

   A 4-4-2-ről meg annyit, hogy Gattuso próbálgatja, nem csak edzéseken, de élesben is! Én viszont minden meccset ezzel a formációval kezdenék. Ez az én saját véleményem. Egyáltalán nem kell senki másnak – neked meg főleg nem – így gondolnia. De ne lepődj meg, ha a következő szezont ezzel a formációval kezdjük.

   Az irreális pedig az, hogy megvesszük Cavani-t 100 millióért!

   Még nincs meg a BL hely. Az FFP szankciókat készül kivetni ránk. A kínai tulaj nem tud mégegyszer akkora összeget kimenekíteni, hogy ennyi pénzt bírjon kifizetni egyetlen játékosért!

   Egyelőre sehol se tartunk, szvl ilyen kaliberű játékosok biztosan nem hozzánk jönnek.

   Vedd be a gyógyszeredet, nézd meg az esti mesét aztán irány aludni. Jót fog tenni 😉

   • Én csak kérdeztem tőled….Te viszont érdekes stílusba tolod… ráadásul a faterod lehetnék megkockáztatom….
    No mindegy legyen az a Te véleményed ami,én nem értek vele egyet….ennyi nincs itt gond….de a tisztelet maradjon meg azért 🙂

    köszi

    • Kérdezted? Dehogy. Állítottad. Méghozzá olyan dolgokat, amik nem igazak.
     Neki álltál személyeskedni.
     Ugyanolyan stílusban válaszolok, amilyenben megszólítasz.

     A Faterom? Kösz szépen már van egy. Ő 63 éves. Kb. ki tudod következtetni mennyi lehetek én.

     Különben egy kiadós alvás biztosan nem ártana meg. Nem kívántam én neked semmi rosszat.

     Szép estét 😉

     • Akkor bizonyosan idősebb vagyok nálad…a faterod viszont nem lehetek az biztos…

      részemről lezártam..a véleményem a meccsről és a csapatról nem változott….

 4. Silván látszik hogy teljesen önbizalom hiànyos. Mitől ne lenne az ? A sok játéklehetőség miatt ? Ugye hogy nem.
  Akkor meg nem értem miért kell ekézni ? Rossz periódusban van a srác. Egy önbizalommal tele Silva szerintem nagy nyereség lenne
  És egyébként sem tudjuk mi van a hàttérben.
  Szerintem adni kell mèg neki időt. Jó lesz ez a srác !!!

 5. A legtehetségesebb játékos a jelenlegi keretben. Kár volt idehozni, majd elkótyavetyélni.
  Őt egyszerűen be kellene, kellett volna építeni a csapatba, de a jelenlegi kiélezett helyzetben Gattuso ezt meg sem fogja próbálni. Én azért még nem írnám le, adjunk neki még egy évet, Kalinic remélhetőleg úgy is eltakarodik innen a nyáron.
  A fent említett csapatok közül senki nem tud és nem is fog 20-25 millánál többet adni érte.