A 24 éves jobbhátvéd tavaly szeptember óta nem bevethető.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/03/07/gattuso-marcius-vegen-szamithat-conti-jatekara/' addthis:title='Gattuso március végén számíthat Conti játékára '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Gattuso március végén számíthat Conti játékára

Andrea Conti egyre közelebb és közelebb van ahhoz, hogy hosszú idő után újra pályára lépjen a csapatban.

Mint ismert, Conti tavaly szeptemberben sérült meg az egyik edzésen. A műtét sikeresen zárult és akkor az orvosi stáb 6 hónapra becsülte a felépülés időtartamát. Korábban megjelentek olyan optimista híresztelések, amelyek szerint az olasz jobbhátvéd a vártnál hamarabb pályán lehet, azonban a klubnál óvatosak a súlyos sérülése miatt és nem siettetik a visszatérését – köszönhetően többek között Davide Calabriának, aki hetek óta kiváló teljesítményt nyújt a védelem jobb oldalán.

A La Gazzetta dello Sport jelentése szerint az utóbbi időben teljes értékű edzésmunkát végző Conti a hétvégén a Primavera csapatban fog pályára lépni a Lazio ellen. Ez lesz a 24 éves védő első mérkőzése fél év kihagyás után. Ha minden jól megy, akkor Conti a tervek szerint március 31-én a Juventus elleni bajnokin bevethető lesz és Gattuso rendelkezésére állhat.

Címkék:

A szerző: norberto012