Az olasz sportigazgató szerint nem várható új igazolás a télen.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/01/08/celunk-visszanyerni-a-szurkolokat-mirabelli/' addthis:title='“Célunk visszanyerni a szurkolókat” – Mirabelli '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

“Célunk visszanyerni a szurkolókat” – Mirabelli

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója kijelentette, hogy januárban nem terveznek játékost igazolni.

“Nagyon fontos győzelem volt a Crotone ellen, hogy folytassuk a 2017 végén megkezdett pozitív sorozatot. A játékosok nagyon keményen dolgoznak és végül a helyes útra tértünk, ami némi elégedettségre ad okot. Élveznünk kell a téli szünetet, ami pont megfelelő időben jön. Mindenki keményen dolgozott és attól tartottunk, hogy valamelyik játékosunk megsérül. Meggyőződésem, hogy a nyáron szerződtetett játékosok meg fogják mutatni valódi értéküket. Nincs kétségünk a játékosok minőségét illetően. Új igazolások? Nem, egyáltalán nem. Nem fogunk beavatkozni a téli átigazolási időszakban, hagyjuk az edzőt dolgozni.” – jelentette ki Mirabelli a Crotone elleni meccs után.

“Célunk, hogy visszanyerjük a szurkolókat. Kezdetben nagy volt a lelkesedés, de ez a negatív eredmények után csökkent. Az elmúlt időszakban nagyon nehéz perióduson mentünk keresztül, de jól kezdtük az új évet. Még mindig harcban vagyunk három versenysorozatban.”

“Donnarumma? Ő egy bajnok és többé már nem lepődünk meg, amikor hihetetlen bravúrt mutat be. Gattuso? Nagyszerű edző amellett, hogy ő egy rendkívüli ember. Bonucci? Nem eladó. A többi játékoshoz képest olcsón sikerült megszereznünk őt. Sok játékost igazoltunk és nagy áldozatokat hoztunk, így továbbra is velük szándékozunk előre haladni. Vannak őrült összegek a piacon, de megfelelő áron igazoltuk a játékosokat és az értékük nem csökkent.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: norberto012