A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy több évre szóló szponzori szerződést kötött Ázsia egyik legnagyobb internetes fogadóirodájával, a Vwin-nel.

“Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk az AC Milannal. Meggyőződésem, hogy ez a partnerség mindkét fél számára sikeres lesz.” – nyilatkozta a Vwin vezérigazgatója. Ezzel a fogadóiroda lett a klub első hivatalos regionális partnere, amely nagyon népszerű az ázsiai országokban az online fogadás területén.

Az együttműködés célja az AC Milan márka népszerűsítése és az ázsiai piac felé irányuló kezdeményezés.

A Milan kereskedelmi igazgatója, Lorenzo Giorgetti: “Büszkék vagyunk arra, hogy Ázsia egyik vezető online fogadóirodája a Milan partnerei között szerepel. A Vwin az első regionális partnerünk Ázsiában és ez egy fontos kereskedelmi stratégiai lépés számunkra egy kulcsfontosságú piacon.”

14 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. “Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk az AC Milannal. Meggyőződésem, hogy ez a partnerség mindkét fél számára sikeres lesz.”
  Olyan sikerek lesznek majd,h csak na.Már alig várom.Idei évnek már mindegy szóval lehet manipulálni is a meccseket akár.

 2. “Már látom szemeim előtt lebegő légbuborékban ”
  A heti top ajánlatunk :

  Tipp sorsz.: 0132
  – hol végez a Milan a következő szezonban?

  – 1. Nagy nehezen a csodával határos módon a megerősített keret révén beverekedjük magunkat a Serie-A 17. helyére, mely benntmaradást ér a csapatnak, hála a sportág nagyszerű edzőjének, Hszing Hszang Fasz Fing edzőúrnak !

  -2. Sajnos nem sikerül a benntmaradás, s a csapat felét bedarálják szecsuáni fűszermix keveréknek.

  -X. A csapatot rögtön kizárták már az első fordulóban, mivel a játékoskijáróban leejtette egyik botlábú focistánk Mao ce tung vöröskönyvét.

  Egyébként a fogadóirodák szerint 3,13-as odds van az X-re! Nem is rossz;)

  tippsorsz,: 0548 :

  – Ki lesz a Milan év felfedezettje:
  -1. 奶酪面团

  -2. Egy sarki óvszeres Milánó kínai negyedéből

  X. Egy Panda a CSüngjincsing Rezervátumból

  Megint csak az X-et emelném ki a szakértő sportfogadó iroda szerint 1,43-as tuti fix tippnek nézünk itt elébe 😀

  Forza Milan, Remélem értettétek 😀