Lorenzo Giorgetti szerint ez egy fontos lépés az ázsiai piacon.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/01/08/azsiai-fogadoiroda-a-milan-legujabb-partnere/' addthis:title='Ázsiai fogadóiroda a Milan legújabb partnere '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ázsiai fogadóiroda a Milan legújabb partnere

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy több évre szóló szponzori szerződést kötött Ázsia egyik legnagyobb internetes fogadóirodájával, a Vwin-nel.

“Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk az AC Milannal. Meggyőződésem, hogy ez a partnerség mindkét fél számára sikeres lesz.” – nyilatkozta a Vwin vezérigazgatója. Ezzel a fogadóiroda lett a klub első hivatalos regionális partnere, amely nagyon népszerű az ázsiai országokban az online fogadás területén.

Az együttműködés célja az AC Milan márka népszerűsítése és az ázsiai piac felé irányuló kezdeményezés.

A Milan kereskedelmi igazgatója, Lorenzo Giorgetti: “Büszkék vagyunk arra, hogy Ázsia egyik vezető online fogadóirodája a Milan partnerei között szerepel. A Vwin az első regionális partnerünk Ázsiában és ez egy fontos kereskedelmi stratégiai lépés számunkra egy kulcsfontosságú piacon.”

Címkék:

A szerző: norberto012