Gennaro Gattuso, a csapat vezetőedzője kijelölte keretét a Fiorentina elleni mérkőzésre.

Az év utolsó mérkőzésén a piros-feketék a Fiorentina otthonába látogatnak az olasz bajnokság 19. fordulójában. A találkozót délben, 12:30-kor rendezik a Stadio Artemio Franchiban. Sérülés miatt nem bevethető Marco Storari, Ignazio Abate, Andrea Conti, José Mauri és Nikola Kalinic. Gabriel az első alkalommal lett nevezve a meccskeretbe.

A MILAN KERETE A FIORENTINA ELLEN:

KAPUSOK VÉDŐK KÖZÉPPÁLYÁSOK TÁMADÓK
Gianluigi Donnarumma Luca Antonelli Lucas Biglia Patrick Cutrone
Antonio Donnarumma Leonardo Bonucci Giacomo Bonaventura Fabio Borini
Gabriel Vasconcelos Davide Calabria Riccardo Montolivo André Silva
Gustavo Gomez Hakan Çalhanoğlu Suso
Mateo Musacchio Franck Kessié
Ricardo Rodriguez Manuel Locatelli
Alessio Romagnoli Matteo Gabbia
Cristian Zapata Niccolo Zanellato

 

17 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Borini fog kezdeni bal oldalon, állítólag 🙁 Nem értem mi a problémája Calhonagluval…Miért nem lehet egyszer kezdő a bajnokságban. Értem én, hogy fizikailag fejlődni kell, de Borininak csak az írható a számlájára, hogy végig bírja futni a 90 percet semmi más.

  • Nálam azon az oldalon Bonaventura az elsőszámú jelölt, de az Inter elleni meccs nagyon sokat kivett belőle, Calha beállása után nem is tartotta magát talán még 10 percig sem a 4-2-3-1, inkább behúzódott a középpályára, a török meg ki a szélre. Majd meglátjuk Bona bent lesz-e egyáltalán a kezdőben, vagy ha szükséges beugrik valamikor, nem lenne túl okos dolog szerteszét hajtani azt, akin a képzeletbeli csk szalag van

   …apropó az megvan, hogy abban a pár percben volt egy olyan jelenet, mikor a 16-os előterében lévő labdára középről a török, szélről a spanyol, mélyből meg az elefántcsontparti csapott le egyszerre?! 😀 Most már mosolygok rajta, bár akkor egy picit elkapott a harci ideg. Látszik, hogy Kessié 80 %-ban szívből és 20 %-ban fejből játszik, pont mint anno a Direktor 🙂

   Na jól elkalandoztam. Szóval, ha taktikailag nézem, talán van értelme Borinit kezdetni. Nem hinném, hogy Calhanoglu erőnléti állapotával lenne óriási probléma, inkább a sebességével. 90 perc alatt jobban ki lehet készíteni a bal oldalt, ha egy futóbolondot raksz oda, aki üt, vág, szúr, harap, aztán mondjuk 60 perc után ráereszted a cselgépet a kitikkadt szöcskenyájra! Én nagyon jó játékosnak tartom a törököt, de belső támadó középpályás a srác, nem szélső. Addíg, amíg nem játszhat a helyén, vagy amíg a középpályánk és védelmünk fel nem izzik annyira, hogy az ellent a saját 16-hoz tudjuk szögezni tartósan, addig ő lesz lecserélve a 60. percben és majd mindenki lehordja a sárga földig, hogy mekkora egy szar, meg nem hajt, meg nincs benne lélek, mert zsoldos…és ha akkor jön be Borini a helyére, hajthat ahogy csak tud, de egy nem túlságosan kifárasztott védelem ellen már megint csak a dilettánsok vakszerencséjére bízzuk a baloldalt.

  • Valóban sérült volt sokáig, plussz a múlt félévben el volt tiltva. De az első 50-60 percet oda lehetne adni Hakannak. Had kezdjen, legyen meg az önbizalma. Borini, Hakan helyett továbbra is eltudnék képzelni egy ügyes bal oldali támadót Eden Hazardot vagy ilyesmit, Dulifulit el akarják adni, ha Kalinicot el lehetne adni hozni kellene a pénzből 🙂 Korábban azért is írtam, hogy hozzák fel Thiago Diast és Fortet. Sztem akkor már csak egy edző kellene és nem lennének lehetetlenek bajnokságon belül.
   Antonio Donnarumaval kapcsolatban, nekem az a pozitívum, hogy szögletnél ( pont rúgásoknál ) nem fél elmozdulni a kapuból, és kitudja ütni a labdát. Ez fontos a szabadrúgásoknál is, mert az esetek nagy részében így kapjuk a gólt. G. Donnaruma, n nagyon mozdul ki a kapuból..:-( A védőkre vár a hárításra.

 2. Kalinic nem fog,de én továbbra sem Silvát kezdetném…egyértelműen Cutrone a kezdő támadó !!! Borinivel nem igen értem mi a baja többeknek…lényegesen többet tett hozzá eddig a jétékunkhoz mint az bárki remélte volna….tehát ha ő kezd akkor ő kezd….tény én is megnézném Hakant kezdőként,mert a kupában most nagyon jól szállt be,erőnlétileg meg megkéne már lennie…bár az is igaz hogy Gattuso több olasz portálon is megemlítette,hogy nulla -100 az erőnlétünk,és így nem lehet focizni…

  A kérdést Montellának kéne feltenni,hogy mi a jó istent csinált fél évig,mert hogy se taktika,se erőnlét nincsen…ez vicc !!!

 3. Borini küzd , hajt az igaz de ő tuti nem fog “színt vinni” a játékunkba.Ideiglenes megoldásnak jó , de azért szerintem ne nagyon erőltessük…A támadó részlegbe kreatív gólérzékeny játékosok kellenek és hát valljuk be ő nem az…
  Semmi bajom vele …Cserének jó.