Marco Fassone, a klub vezérigazgatója köszönetet mondott Vincenzo Montellának a munkájáért, azonban elmondása szerint valami nem működött és ezért kénytelenek voltak meghozni a döntést.

“Montella menesztése? Nem tudom, hogy elkerülhető lett volna-e. Ez a döntés az elmúlt hetekben történt események fényében született. Gattuso? Ő nem egy ideiglenes megoldás. Jelen pillanatban ő a legjobb megoldás és tisztában van a szerepével, alázattal fogadta a lehetőséget. Tudja, hogy a Milan első csapata az ő kezében van. Májusban mindent értékelni fogunk.” – mondta Fassone.

“Hálásak vagyunk Montellának mind személyes, mind szakmai szempontból. Mindent megtett a csapat fejlődéséért. Dolgozott és a csapat összhangban volt vele. Azonban valami nem működött, mindegyik fél hibázott. Értékeltük a helyzetet és beszéltünk a tulajdonossal. A legfontosabb dolog az volt, hogy egy bizonyos időben meghozzuk a döntést, minthogy várjunk reménykedve, hogy a dolgok javulni fognak. Januári mercato? Nem szükséges beavatkoznunk. A csapat jó és olyan ambíciókkal épült, amellyel nem a Scudettóért, hanem a Bajnokok Ligája indulásért versenyezhet. Jobb teljesítményre vagyunk képesek a jelenleginél. Meccsenként az átlag pontszámunk az 1,5-öt sem éri el. Meggyőződésem, hogy Gattusóval emelkedni fog ez a szám.”

A Milan a hétvégén a Benevento otthonába látogat, immáron Gennaro Gattuso vezetésével.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Nekem még mindig szimpatikus Fassobelli ténykedése.
  Az egyetlen negatívum, hogy ezt már 4-5 fordulóval ezelőtt meg kellett volna lépni. Montella túl sokáig csinálta a semmit. A beteges rotálásnak semmi értelme nem volt. Huszonakárhány meccs után se találta meg a kezdő 11-ünket. Nem tanult a hibáiból. Bukásait győzelemként állította be. Soksoksok dolog van a rovásán.
  Ezeket hamarább észre kellett volna venni és lépéseket tenni.
  Különben hajrá Fassobelli és főleg hajrá Gattuso!!!

 2. Szerintem is korrekt nyilatkozat és még meg is értem hogy eddig húzták a dolgot. Mondjon bárki bármit, meg kellett adni ezt a 10-15 meccset hogy látszódjon hová tart a csapat, nemmellesleg egy rakás pénz is benne volt montellában.

  Rinot elvileg hosszútávra szerződtették, ez nekem kicsit gyanús, dehát ilyen ez a politika 🙂

 3. Semmi bajom Gattával,de ideinglenes és ha nem jön be akkor oda karrierje? Most értékelnek? Csak most hogy miden eluszott? És ha nem sikerül így menjen majd vissza a fiatalokhoz? De nem írom le szurkolok neki. Jo lesz és emelt fővel megy vissza a juniorokhoz.