Marco Fassone, a klub vezérigazgatója köszönetet mondott Vincenzo Montellának a munkájáért, azonban elmondása szerint valami...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/11/28/fassone-majusban-mindent-ertekelni-fogunk/' addthis:title='Fassone: “Májusban mindent értékelni fogunk” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fassone: “Májusban mindent értékelni fogunk”

Marco Fassone, a klub vezérigazgatója köszönetet mondott Vincenzo Montellának a munkájáért, azonban elmondása szerint valami nem működött és ezért kénytelenek voltak meghozni a döntést.

“Montella menesztése? Nem tudom, hogy elkerülhető lett volna-e. Ez a döntés az elmúlt hetekben történt események fényében született. Gattuso? Ő nem egy ideiglenes megoldás. Jelen pillanatban ő a legjobb megoldás és tisztában van a szerepével, alázattal fogadta a lehetőséget. Tudja, hogy a Milan első csapata az ő kezében van. Májusban mindent értékelni fogunk.” – mondta Fassone.

“Hálásak vagyunk Montellának mind személyes, mind szakmai szempontból. Mindent megtett a csapat fejlődéséért. Dolgozott és a csapat összhangban volt vele. Azonban valami nem működött, mindegyik fél hibázott. Értékeltük a helyzetet és beszéltünk a tulajdonossal. A legfontosabb dolog az volt, hogy egy bizonyos időben meghozzuk a döntést, minthogy várjunk reménykedve, hogy a dolgok javulni fognak. Januári mercato? Nem szükséges beavatkoznunk. A csapat jó és olyan ambíciókkal épült, amellyel nem a Scudettóért, hanem a Bajnokok Ligája indulásért versenyezhet. Jobb teljesítményre vagyunk képesek a jelenleginél. Meccsenként az átlag pontszámunk az 1,5-öt sem éri el. Meggyőződésem, hogy Gattusóval emelkedni fog ez a szám.”

A Milan a hétvégén a Benevento otthonába látogat, immáron Gennaro Gattuso vezetésével.

Címkék: ,

A szerző: norberto012